2500 TL tüm tedavi. İsteyen varsa Adresini falan verebilirim çok iyi doktorlar çok memnunum. Şuan dolma yiyorum çok garip ya.
4sene kullandım sadece sabahları disimi fırçaladım günde enaz 1litre kola içtim günde 3 4 soda ictim sadece kabuklu yiyecek yiyemedim agrı yapıyordu çekirdekte bile. Ekmegi falan ısırarak yeme demişti ısırarak yedim hicbirsey olmadı. Ayrıca metal telleri takmadan önce aparey vermisti 1sene sadece yemek yerken takmayacaktım . sadece geceleri taktım gündüz hic takmadım simdi inci gibi dişlerim var
quote:
Orijinalden alıntı: brscngznc
2500 TL tüm tedavi. İsteyen varsa Adresini falan verebilirim çok iyi doktorlar çok memnunum. Şuan dolma yiyorum çok garip ya.
izmir konak egitim dis hastenesinde tedavi oldum sadece yılda 2 kere 50tl verdim bazen vermedim yazmıyorlar unutuldu gitti 2 tanesi
1 ) Bunları doktorunun önermemesi gerekir,direk kendisinin vermesi gerekir. Fakat diş arasını temizlemeye felan hiç lüzum yok bi kahvaltından sonra fırçala iyice birde gece yatmadan önce problem kalmaz. 2 ) İlk 3 gün çorba,patates püresi gibi yiyeceklerle devam edeceksin çünkü çekilmez bir ağrı olacak. 3. günün ardından ufaktan ağrısı sızısı azalacağı için istediğin herşeyi yersin 3 ) Devam etmez hiç merak etme 4 ) Dolgun dudak kusur değildir,aksine harika bir durumdur. 4 kızın sırf dolgun dudaklarımdan dolayı sevgili olduğunu bilirim 5 ) Tamamen senin doğallığına bağlı,ben şahsen kimseden utanmaz çekinmez ağzımı aça aça kahkahamı atardım :) 6 ) Ben tedavi oldugumda iki seçenek vardı normal metal ve porselen. Porselen tel +250 dolar ücretliydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme