Yüzbaşı
06 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar Samsung telefon düşünüyorum yurt içi alacağım kronik sorunu olmayan a serisinden hangi telefonu önerirsiniz 6-9 bin bandında en az 128 GB hafıza 6 GB ram istiyorum

Merhaba arkadaşlar Maximum 6k-7k bandında bir televizyon arıyorum Maalesef bütçeyi fazla zorlayamıyorum.Netflix ve arada normal tv izlemek için alacağım . Samsung veya LG marka tavsiyelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar izmir merkez 699. Yedek gelir mi ihtimal var mı
Merhaba,
Kardeşim için tercih listesi yaptık Sadece Bilgisayar müh. Düşünüyor.Sıralama Mf-4:36200 Aşağıdaki listeden hangisi gelir.Veya yer değişmesi gereken Tercih Varmıdır.Öncelik %100 İngilizce olması ve akademisyen kadrosu. Yorumlarınızı bekliyoruz.
1-MARMARA ÜNİ. - (İngilizce) Bilgisayar-25.973
2-İZMİR YÜKSEK TEKN. ENST. - (İngilizce) Bilgisayar -33.263
3-ANKARA ÜNİ. Bilgisayar- (İngilizce) 34.744
4-DOKUZ EYLÜL ÜNİ.Bilgisayar - (İngilizce) 43.921
5-İST. ÜNİ. Bilgisayar 41.944
6-Ege Üniversitesi Bilgisayar 40006
7-GEBZE TEKNİK ÜNİ. Bilgisayar 46.506
Merhaba,
Eve yeni bir çamaşır makinesi almamız gerekiyor.12 yıllık bir bosch makine var defalarca tamir gördü artık deterjan artıkları,yakaları kirli bırkma vs.mevcut Bu yüzden yeni makine alacağım.
8-9 kg arasında sağlam uzun soluklu kullanılabilecek bir makine lazım.Daha önce hiç elektrolux kullanmadık fakat forumda çok övmüşler Electrolux EWF1294BW modleini inceledim 1320 civarına tekzende mevcut sizce nasıldır veya daha iyi makine tavsiyeleriniz varmı .Samsung electrolux bosch gibi markalarla ilgilenmekteyim.
Merhaba
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 1500-2200 arasında telefon arıyorum.
Başlıca aradığım özellikler.Bataryasının en azından günü rahatça çıkarması.Arayüz geçişlerinde donmayacak sıkıntısız.Kronik sorunları olmayan Bir telefon arıyorum.Çok yüksek seviyeli oyunlar vs. kullanmıyorum.Kamerası en azından verdiğim paraya değecek kalitede ve ses deneyimi iyi seviyede olsun istiyorum.Aldığım telefonu en az 4 sene kullanmak istiyorum.Yazılım desteği ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Şu an benim aklımda:Sony Xperia Z5,Premium,Sony Xperia Z5,Samsung Note 5,Samsung S6 Edge ve Kasa olarak
beğendiğim htc one m9 var ama parmak izi okuyucu vs. yok o yüzden son seçenek.
Yukarıda belirttiğim modeller arasında en uygun seçenek sizce hangisi veya başka telefon tavsiyeniz varsa beklerim.
Arkadaşlar yeni fark ettim penis başında idrarın çıktığı yerde tam uçta içten bir büyüme var nohut gibi küçük bir yuvarlar çıkıntı var üzerine bastırınca ağrı yok.Sizce sıkıntı yaratırmı yoksa normal bir şeymi başına gelen varsa yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar Mouse işlevini yerien getirmiyor mouse sol tıkla basınca çift tıklıyor.sağ tık tek tıklıyor.ortadaki scroll lock topuna basınca geri yeniden yükle sekmesi çıkıyor.Ekran kartından olabilir dedim driver güncelledim işe yaramadı sorunu bilen yardım ederse sevinirim. Asus notebook k52jt
En sevdiğiniz yemeye doyamadığınız Çikolata markası hangisidir.Anket yapmak isterdim fakat o kadar çok çeşit varki hangi birini yazalım.
Sizin bu çikolatayı yemeden duramam dediğiniz marka hangisi Görelim.

Benim Eti Karam Gurme
Arkadaşlar Bu durumu yaşayan veya bilen biri vardır.Diyelim ki Açıköğretim okurken askere gitmek için başvurduk bu ay haziranda açıköğretim fakültesi lisans bölümünden mezun olduk ağustos ta uzun dönem askerlik çıktı diyelim.Ama fakülte mezunuyuz bu durumda ne olur .Uzun dönem normal 12 ay yaparmıyız yoksa 6 ay dolunca gerimi geliriz.Tam olarak bilen birileri açıklarsa sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.428
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 20.989 (Bu ay: 454)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.