![]() anlık |
Bu sıcaklar NORMAL DEĞİL (2. sayfa)

-
-
Normal.
Dünyanın sıcaklığı her ay şu derece diye bir sabitliği yok.
Doğa kendini ayarlar.
-
akp nin bina ekonomisi yaratması yüzünden doğru dürüst yeşil alanlara muhtaç kaldık resmen..
-
İklim değişikliği inkarcıları, normal diye cevap vermekte gecikmemiş. Hafızalar max 1 seneye kadar.
-
5 yıldır evden çalışıyorum, ege bölgesindeyim, dışarda çalışanlara sabır ve sağlık diliyorum. Yüksek tansiyonda var bu sıcakta kesin hastanelik olurdum dışarıda işim olsaydı. Asfalta doğru gittikçe sıcaklık artıyor zaten.
Bulunduğum yer şehir merkezine göre daha iyi durumda, yeşillik ve ağaç şart, gölgede durulabiliyor en azından asfalt yoksa.
-
Önceden bu kadar sıcak olmuyordu. İzmir 40 dereceye senede 1-2 gün gelirdi veya olmazdı. Şimdi ise yaz başlıyor 40 dereceye çıkıyor pekte inmiyor.
-
izmirin yarısı yandı gitti kül oldu. normal artık. dikilecek otellerde ferahlar izmirliler.
-
Donduk? İstanbul ve çevre illerinde kışın donan var mı? Son 5 senedir kış yok. Ama son 5 senedir sıcaklık ciddi anlamda fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk defa bu sene klimasiz yatiyorum, is yerinde klimayi cok acmiyorum, disarda daha fazla zaman gecirmeye basladim. yer izmir bu arada.. kendime sasiyorum... hersey bi bel fitigi ile basladi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günümüz insanı zor koşullarda buyumedigi için biraz sıcak, soğuk olduğu zaman şanzımanı dağıtıyor.
Güneş altında, 60 derece sıcakta tütün kırarak büyüdüm ben. Neredennn nereye.
Şimdi klimalı ortamlardan abi çok sıcak yeaaaa diye paylaşım yapanlara gülüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
klimacılar güneşle anlaşmışlar bu derhal araştırılmalı
-
10 senedir salondaki klima ila yazın ciddi bir ilişki yaşıyoruz. Yaz öncesi dış ünite temizliği, cihazın içerisini, gaz bakımını hepsini yaptırdım. İlk kez dün gece ve bugün gündüz saatlerinde yetersiz kaldı. Dedim bozuldu mu acaba yok. Buzhane gibi soğuk üflüyor salon resmen soğumadı. Üstüne biri gece biri sabah olmak üzere iki kere klimaya rağmen terden tişört değiştirdim. İstanbul tarihinin bence en sıcak gününü yaşadı bugün.
Geçmiş sıcaklar sıcak filan değildi.
İstanbul'da motor kullanırken resmen nefes alamıyorsun. Yazdan zaten nefret ederim son 2 sene sıcaklar cidden coştu.
-
Harbiden şu günümüz modern insan denilen tiplerin hiçbir zorluk yaşamayıp sürekli sızlanması kadar komik birşey yok.İnsanlık tarihin belki de en rahat döneminde yaşıyoruz.Adam rahat ofisinde klimanın altında gayet rahat çalışan adam yaptığımız kölelik diye hayıflanıyor.Eskiden köle olan insanlara hakaret bu adamlar ne acılar ne çileler çekmişler.Ama bizim beyaz yakalı tiplere gel de bunları anlat.
2008-2009 yılı civarı olması lazım...Hiç unutmam o dönem NTV'de bir iklim uzmanı 'Küresel ısınma böyle giderse 2020'li yıllara geldiğimizde mevsim normallerinin çok üzerinde sıcaklıklarla karşılaşacağız.Kışlar kurak yazları çok sıcak geçmeye başlayacak.Su kıtlığı gündeme gelecek.2050'lere doğru ciddi su sıkıntıları yaşanacak' demişti.
Nedense o uzmanın söyledikleri hep aklımda kaldı...Bugün ise ne yazık ki adamın haklı çıktığını görüyorum.
Gelecekte bugün yaşadığımız sıcaklıkları arayacağız...
Maalesef gidişat bu...
-
Yok haklı çıkmadı yaz ayındayız bu sıcaklar her zaman vardı çok normal.Kışları da kurak geçmiyor.
Aşırı sıcak havalar için bu sıcaklıklarda uygun sınıf klima seçilmesi gerekir
T1 standart
T2. +46 C kadar
T3 +54 C kadar
T2 subtropikal iklim için
T3 Çöl koşulları için
T2/T3 sınıf klima seçilirse dışarısı kaç derece olursa olsun sıkıntı olmaz .
Nasıl kurak geçmiyor?Ankara ve İstanbul'da kışın neredeyse kar yağmıyor..Kar yağsada hemen eriyor.Sonbaharlar bile İlkbahar gibi geçmeye başladı...
-
Kliması olanlar haricinde, nasıl mücadele ediyosunuz ben edemiyorum. :D
-
vantilatör açık hocam. ama pek bi halta yaradığı yok.. böyle giderse arabaya gidip klimayı açacağım..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X