Şimdi Ara

Bu sıcaklar NORMAL DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke çapında hatta dünya çapında ohal ilan edilmesi gerekmiyor mu? Bu normal bi durum değil. Klimanız olsa da normal değil.

• 2008-2009 yılı civarı olması lazım...Hiç unutmam o dönem NTV'de bir iklim uzmanı 'Küresel ısınma böyle giderse 2020'li yıllara geldiğimizde mevsim normallerinin çok üzerinde sıcaklıklarla karşılaşacağız.Kışlar kurak yazları çok sıcak geçmeye başlayacak.Su kıtlığı gündeme gelecek.2050'lere doğru ciddi su sıkıntıları yaşanacak' demişti.

Nedense o uzmanın söyledikleri hep aklımda kaldı...Bugün ise ne yazık ki adamın haklı çıktığını görüyorum.

Gelecekte bugün yaşadığımız sıcaklıkları arayacağız...

Maalesef gidişat bu...

• İstanbuldan bildiriyorum yolda yürümek bile zor biri sanki yüzüme fön tutuyor nefes alamıyorum ama patronumuz sağolsun hibriti kaldıırp ofise davet etti şirketlere ciddi yaptırım şart.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

düşünemiyorum sıcaktan yaa, şu mevsim normallerine bi gelelim ben hepsi için uğraşırım da bu sıcakta ben kendime bile gelemem. Yağmur duasına falan çıkalım nolur abi ya.

• Evdeki klima bile kendine hayrı olmamaya başladı bizim nasıl olsun be

• Dünyanın umrunda değil hakikatten inanması zor. Dünya git gide ısınıyor ve çare bulamadı insanlık.

Kutup mutup kalmadı. Yöneticiler insan sayısının bir an evvel acilen azalmasını istediğini anlıyoruz burdan da.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

aşırı duyarsız değil miyiz bu konuda ya? bildiğin yangın var ve insanlar kahkahalarla bekliyor.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

yazın bitimine kadar dayanabileceklerini sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cehennemin sıcaklığı işte gün geçtikçe artıyor hep azgınlıktan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kış olur, donduk
    yaz olur , yandık. haberlerde sibirya soğukları, afrika sıcakları.

Memnuniyetsiz insanoğlu.
    Cennetten kovulamayacaktık.
    İsyan etmeyinde burdanda kovulmayak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

sevişmeyi mi bırakalım hocam?

• kargalumba kullanıcısına yanıt
    Biz kim sevişmek kim zaten hocam kulaktan kulağa sevişenlere iletmek lazım durun ulan yanıyoruzz diye

• 2026 yazı da böyle sıcak olursa yeni normalimiz bu olacaktır.

iklim üzerine çalışan bilim adamlarına göre kahiredeki iklim antalyada, antalyadaki iklimde marmarada yaşanacakmış, iklim kuşakları kuzeye doğru kayıyormuş.

sıcakların peşindende kuraklık geliyor, bakalım hem sıcaklarla hemde kuraklıkla nasıl baş edeceğiz.

• Barajlar ne alemde? 1 ay daha yağmur yağmazsa ne olacak? Sarayda bunları düşünen birileri var mıdır acaba?

• Nisanda mersin gibi sahil kesiminde eksi 8 dereceler görüp don olayları olmuştu simdi de 45 dereceyi geçen sıcaklar . Trump gibiler iklim anlaşmasını uymuyordu en son anlaşma oldu mu bilmiyorum

• MERCANyoutube
    Ahmet Çakar - Çok Sıcak Manası Yok
    https://www.youtube.com/watch?v=LfTwAGfdEsg
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Yağmur duası komisyonu var yetmez mi

• Normal!

• Abartmayın her sene yazın belli dönemlerinde aşırı sıcak olur.Olayın iklim değişikliği ile alakası yok.Ben çocukken de yazın sıcaklardan dert yanılıyordu şimdide.

Örnek ülkemizde de durum aynı.

Bizim şuanda içi tonlarca dolu su ve yangın söndürme kimyasalı dolu olan 100 lerce uçağımızın olması lazımm..

A F E T

Nedense yine birçok konuda olduğu gibi tepki çok sınırlı birçok yerde, konuyu açan kullanıcının şüpheciliğini takdir ediyorum çünkü insani sınırların eşiğindeyiz bu kadar olmaz olamamalı...

2 şey düşünüyorum...

1. Geçmişte de bu şekilde iklimsel dönüşümler olmuş ve kimi karanlık isimler bugünlerde olduğu gibi sessizliklerini korumuşlar "Gemisini yürüten kaptandır" ve "Kalan sağlar bizimdir" diyip yollarına devam etmişler, bunlar ciddi anlamda toksik radyoaktif yaşam formlarıdır yanlarına yaklaşılmaz, sanırım bu tür dönüm noktalarında da çok kazanımları olmuş ve kendilerini hep gizlemişler...

2. Bir teknoloji aracılığıyla kötü niyetlerle de yapılıyor olabilir, çok önceleri bir yerde ısı dağılım haritasını görmüştüm bir tek Anadolu'nun bu kadar ısındığı görülüyordu, betonlaşma da bir sebep olabilir ama ben bambaşka bir şeyler hissediyorum sanki sıcakla beraber bize bir şey dayatılıyor bir şey öğretiliyor zihnimiz terbiye ediliyor gibi, siyasi dayatma var...

Gece otellere kamu kurumlarına gündüz vakitleri elektrik yetişsin diye kesinti yapıyorlar, hiç adil değil...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.