< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sıcaklar NORMAL DEĞİL (3. sayfa)

-
-
Bence normal, sonuçta yaz ayındayız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chemtrail yuzunden hepsi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep bu hissiyat şehirlerde beton yığınlarının aralarında yaşamaktan kaynaklı...
Bulunduğunuz yerin 5-10 km dışında ağaçlık kırsal bi alanda gece bi kamp kurup yatın bakalım örtünmeden yatabilecek misiniz...
-
iklim değişikliği yok diyenin aklından şüphe ederim
-
İlk defa yaz gelmiyor. Eskiden Ankarada sıcaklık yazın 35 dereceyi bir kaç gün aşardı. Genellikle sıcaklık temmuz ayında 30-35 arası değişir ve akşamları da serin olurdu. Şimdi haziranda 40 dereceye dayanıyor ve ağustos sonuna kadar devam ediyor. Geceleri de serin olmuyor. Bariz bir değişim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden Ankara'da hiç 40 dereceyi görmezdik , şimdi Temmuz da bile 40 derece oluyor ve daha Ağustosu görmedik bile .
70 li ve 80 li yılların standart su kesintileri yine ufukta görünüyor maalesef .
İç Anadolu bölgesi 10 seneye kalmadan çöl koşulları ve doğası yaşamaya başlayacak gibi görünüyor ki bu senaryolar 2050 veya 2075 için öngörülmüştü.Çok daha erken gerçekleşmesi yüksek olasılık gibi
2030 diyorlar
-
Sebebini hocamız söylüyor bakın. Küresel ısınma falan hikaye. Kuraklığın sebebi imansızlıkmış işte o kadar.
İsmail YAŞARyoutube
Kuraklığın ve orman yangınlarının asıl sebepleri, kuraklık sebepleri, yağmur yağması için yapılacaklar, Abone Olmak için: https://www.youtube.com/İsmailYAŞAR 📺 Kuranı Anlıyorum Kanalımız: https://www.youtube.com/KuranıAnlıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=fq9K2VokMog -
Belki ağustosta 1 2 gün 40 olurdu sonra düşerdi geri
Bu seneden sonra ankarada klima sayısı artış gösterecektir
-
Merak edip araştırdım 2020 öncesi bir kez temmuz 2000 de 40 derece görülmüş ondan önce kayıt yok
2020 sonrası 2023 yılında da bir kere olmuş .
Özetle önünüzdeki hafta 40 C geçerse ve bir günden fazla olursa meteoroloji kayıtlarının tutulduğu 1927 yılından bu yana en sıcak Temmuz olacak ,daha Ağustosu görmedik bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 27 Temmuz 2025; 21:13:23 >
yarın salı ve çarşamba 40 derece
güneşe sövmeye devamke
-
Bu kadar sıcaklar pek hayırlı değil ,deprem falan olmasın bari
Ufakken hatırlıyorum yazın güneş den gölgeye geçtigim de serinlerdim. Şimdi geçsen de yine sıcak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
küresel ısınma. iklim degişikligi kabak gibi ortada
bana göre de normal bir gidişat değil. ankara 40 derece olacak
geçen bildigim bir baraja gittim görünce şok oldum .su çok fazla çekilmişti belki normaldir yada anormal. ama su çok çekilmişti.
iklim degişikliğinden dünya da büyük felaketler yaşanılacağını düşünüyorum.
zaten ülke de yanarak çölleşecek
-
-
Ben de aynı verilen yazdım zaten
Buralar 40 derecede gezerken bizden güneyde olan dibinde çöl olan israilde nasıl hava sıcaklığı 30-32 derece oluyor? İzmir 42 dereceyken kudüse baktım 30 dereceydi.
-
Hocam insanoğlu buna nasıl çare bulsun bu teknoloji bu zamanda anca kendi serinleme çaresi bulur.
Daha milleti iklim değişikliği ve bunun getirdiği iklim krizine ikna edemiyoruz.
Çeşme'De suları kesmeye başladılar bile, oldu sana Kuru Çeşme..
Çok ciddi şekilde ormanlaşmamız gerekiyor. Baraj kapasitemize arttırmamız fabrikaların temiz su kullanımına ciddi denetlemeler gerekiyor.
Anlaşılan millet kıçını temizleyecek suya hasret kalasıya kadar bu vurdumduymazlık böyle devam edecek
Yukurıda "israil 32 derece biz nasıl 42 oluyoruz" denmiş
Sıcaklığı arttıran sadece enlem değildir.
ülke şuanda Afrika ve Basra alçak basıncının etkisinde.İki sıcak sistem birden vuruyor Türkiye'yi.
Nisan ayında da Sibirya etkisiyle Avrupa'nın en soğuk bölgesi Türkiye'di.
Hava olayı dengesizlikler tezahürüdür.Bu yüzden tahminin de çok kötüyüz ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Temmuz 2025; 9:7:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X