Forumda emoji yasaklansın
Görüyorum arada emoji kullanan gıcık oluyorum. Forumun gülücükleri dururken yakışı kalıyor mu?
Masaüstünü Göster
İnternet böyle akıyor [SS'li]
Sapık gibi açıp bu ekranı izliyorum bazen, işte bu yüzden Ubiquiti
Almanya/Türkiye Online Dating Farkı
Forumda başkalarının paylaştıklarını görünce konuşmaların sığlığı dikkatimi çekiyordu. Yani bir iki kelimeyle bir ilişki kurulmaya çalışılıyor. Karşılaştırmak amacıyla Bumble'daki eski konuşmalarıma şöyle bir göz gezdirdim, sizle de paylaşmak istedim.
Bu ekran görüntülerinin hepsi konuşmanın en başından başlıyor. Yani genellikle en baştan (profildeki bilgilerden yola çıkılarak) bir muhabbet açılıveriyor.

Hani diyebilirsiniz ki bu fark Almanya'da olmasından değil, gay dating olmasından kaynaklanıyor. Yani bilemem ama burada kadınlarda da arkadaşlık ettim, konuşma derinliklerinde bir fark yok. Ki, Türkiye'de de tecrübem var. Almanya'ya daha bir buçuk sene önce geldim.
Zaten geçen Türkiye ziyaretimde de öylesine Bumble'a girmiştim. Beğenilenlere baktım, biri hoşuma gitti, kaslı boylu poslu da, yakışıklı :D Ama profile bir kelime bir şey yazmamış tabii ki. Sağa kaydırdım yine de, en azından sigara içmediği yazılıydı, nadir bir şey Türkiye'de. Sonuç:

Destek olma amaçlı reklam engelleyici kullanmamaya çalışıyorum ama sağ alta gelen kocaman otomatik oynayan DH videoları ve reklamları gerçekten çok yoruyor. Her sayfada kapatıp durmak sıktı. O sayfanın arasında kalsa hadi neyse. İçeriğin önüne gelmesi büyük sıkıntı.

Hava Durumu Ayağınıza Geldi [SS'li]
Bulunduğunuz şehirde şu anda hava nasıl çok mu merak ediyorsunuz? Şehirinizi yazın, anlık hava durumunu gönderelim!
Örnek:

Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.nelerdir? Başlıyorum.
Koyu tema eklemeniz gerçekten çok iyi oldu, bir de sistem temasına göre otomatik ayarlanma seçeneği olsa tam olurdu.
Gün Ağardı [SS'li]
Bugün de ne geldi ne de aradı
Yanmaya yandı
Ciğerime sanki bıçak saplandı

Tamam ağarmadı da, yine de bu şarkı geldi aklıma manzarayı görünce
| 🏳️🌈 |
Son Giriş: 46 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.425
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.053)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.222 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
12 Yanıt
0