Şimdi Ara

Bu Neslin Kazananı Kim Oldu? Xbox One vs PlayStation 4 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Gel bayramda yanıma, elimi her öpene şeker veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Gel bayramda yanıma, elimi her öpene şeker veriyorum.
    fortnite mı ? minecraft damı?
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Gocunma, harclikta vereceğim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gelecek nesilde 2 konsolunda çok iyi bir çıkış yapmasını istiyorum her yönden. Gerek oyunlar gerekse donanım bakımından ikiside güçlü olarak çıksınlar. Ve aynı şekilde nesli devam ettirsinler. Rekabet artsın kızışan rekabette bunun faydasını biz görelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox oyunları mobilden de oynanacakmış. Xbox controller olması yeterli. Evdeki xboxtan yayın şeklinde olacak sanırım merak içindeyim detayları öğrenmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rektangular

    Xbox oyunları mobilden de oynanacakmış. Xbox controller olması yeterli. Evdeki xboxtan yayın şeklinde olacak sanırım merak içindeyim detayları öğrenmek lazım.
    Bu iş yapar işte
  • Bu neslin kazananı ps4 elbette ama gelecek çok karışık. Bu konuyu artık tartışmaya gerek yok. geleceğe bakalım. Switch, stadia, apple arcade derken çok esnek ve mobilize platformlar daha fazla ilgi çekmeye başladı. Çok farklı senaryolarla karşılaşabiliriz. Özellikle batılı ve uzakdoğu ülkelerinde teknolojiye ulaşmak fazlasıyla ucuzlamışken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım geçen yıl 11000tl pc topladı, hala ufak tefek upgrade ediyor arada ve masrafı hiç bitmiyor, sürekli bazı parçaları nette satışa koyup üzerine nakit ekleyerek upgrade etmeye devam ediyor.

    Geçen gün youtube a girmiş part part Türkçe Uncharted serisini izliyordu, Gran Turismo online yarışlara bakıyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kazanmaktan ne anladığınıza göre değişir bunun cevabı. Daha çok satmaksa tartışmasız şekilde kazanan PS4. Ancak Microsoft'un 1 dolara 3 aylık Gamepass dağıtmasına, 1 dolara 3 yıla kadar ultimate yükseltmesine falan bakılırsa Microsoft'un derdinin başka olduğu görülüyor. Microsoft konsol anlayışını baştan aşağı yeniden dizayn ediyor ve bu konuda Sony'i adeta duman ediyor.

    İki konsol da, PC de var bende. PS4 hiçbir yenilik getirmedi koca nesil boyunca. PS3'ün daha iyi grafiklisi olmaktan öteye geçmedi. İşte sıkıntı şu, Sony bir nesil daha yapamaz bunu. MS oyunun kurallarını öyle güçlü kurdu ki Sony'nin istemeye istemeye de olsa mecburen MS'un kuralları ile oynamaktan başka çaresi yok artık. Mesela bu nesile "geri uyumluluk oyunları çok oynanmıyor zaten" diye başladılar, şimdi PS5'in PS4 oyunlarını çalıştırmaması söz konusu bile olamaz, eşek gibi getirecekler bunu. EA Access konusunda aylarca direndiler, "bu sistemlerin faydası düşük" dediler tükürdüklerini yaladılar sonunda EA Access'i PS4'e de getirdiler. Gamepass ortalığı yıkınca sessiz sedasız PSNow oyunlarına indirerek oynama seçeneği eklediler. Cross-platform konusunda işi sürekli yokuşa sürdüler yine de yeni oyunlara patır patır cross-platform seçeneği geliyor.

    Zaman değişiyor, PlayStation olduğu yerde sayıyor. Xbox kullananlar neden bahsettiğimi anlayacaktır; PS4'le Xbox One arasında hizmetler bakımından nesil farkı var adeta. "Bilgisayarı olan arkadaşım youtube'dan GranTurismo izliyor" goygoyu ömrünü doldurdu. Bakın RDR2 PC'ye çıktı da ne oldu? Konsollar değer mi kaybetti RDR2 PC'ye çıkınca? PS fanları God of War PC'ye çıkmıyor diye sevinirken Xbox kullananlar cebinden ekstra para çıkmadan, ikinci bir Xbox almak zorunda kalmadan çıktığı gün coop Gears 5 oynuyor biri PC biri Xbox'tan.

    Ne büyük şirketler zamanı yakalayamadığı için yok oldu gitti. Sony çok dikkatli olmalı.




  • Kuzenin PS4'ü ile birkaç oyun bitirmek dışında konsol denemem hiç olmadı.Ama bu yeni nesilde aklıma değişik fikirler gelmiyor değil.
    Gelen de şu : Yeni nesilde hem X hem PS alıp PC'yi kenara yatırmak.Büyük bir ihtimal performans açısından ikisi de iyi olacak zaten.Normalde PC'ye çıkan oyunları Mic'in %110 vereceği KBM desteğiyle X'te oynarım, diğer eski PS4 ve yeni PS5 exclusive'lerini de PS5'te oynar geçerim gibi çılgın bir fikrim var.Ne kadar mantıklı bilemedim ama
  • Xbox 360, One, One S ve PS1-2-3-4 kullanmış(Şu an sadece PS4'üm var) biri olarak, bu nesilde gönüllerin şampiyonu X Box diyorum. Gerçekten efsane atılımlar yaptılar, hâla zaman zaman PS4'ü satıp Xbox alsam mı diyorum (Gamepass olayı için). PS4'e dönmemin sebebi EXC oyunlar ve dijital alım-satım olayında büyük kitlesi olması. Xbox ülkemizde yaygınlaşsa ve adam gibi EXC çıkarsa ezer geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir PC'niz varsa PS4 almak daha mantıklı.

    Ben sadece konsol istiyorum, oyunu PC'den oynamam diyorsanız tartışmasız Xbox, Gamepass ile ucuza tonlarca oyun oynayabilme ve kaliteli bir konsol olması vs. var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okeanix

    Güzel bir PC'niz varsa PS4 almak daha mantıklı.

    Ben sadece konsol istiyorum, oyunu PC'den oynamam diyorsanız tartışmasız Xbox, Gamepass ile ucuza tonlarca oyun oynayabilme ve kaliteli bir konsol olması vs. var
    İnternetten baktım biraz ama bulamadım, gamepass alırsak önceden çıkmış gp oyunlarını da oynayabiliyor muyuz? Eğer öyleyse çok şahane olur.20 yıldır hep pc’deyim ama son sıralar biraz kabak tadı vermeye başladı bana.Özellikle şu satış platformu kavgaları vs. nereden neyi indireceğimi şaşırdım.Bir de “güzel” pc de hep göreceli kalıyor, şimdi hâlâ her oyunu 1080p, high ayarlarda 60 fps oynuyorum ama bazen ayarlar, driver, optimizasyon ve performans sorunlarıyla uğraşmaktan gına geliyor.
    Yeni çıkacak project scarlett da dediklerine göre xbox1 ve 360’da dahil tüm eski oyunları da oynatacakmış.PS özel oyunları bir yana özellikle sırf bu gamepass ve geniş geriye uyumluluk için yeni xbox değer mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: westberlin

    Xbox 360, One, One S ve PS1-2-3-4 kullanmış(Şu an sadece PS4'üm var) biri olarak, bu nesilde gönüllerin şampiyonu X Box diyorum. Gerçekten efsane atılımlar yaptılar, hâla zaman zaman PS4'ü satıp Xbox alsam mı diyorum (Gamepass olayı için). PS4'e dönmemin sebebi EXC oyunlar ve dijital alım-satım olayında büyük kitlesi olması. Xbox ülkemizde yaygınlaşsa ve adam gibi EXC çıkarsa ezer geçer.
    Lotodan geçen gün 36 yerine 37 yazsam, 20 yerine 21 yazsam şu an milyonerdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Online futbol ve diğer online oyunları oynamak için bile ps4e geçmiş birçok oyuncu gördüm, hepsi youtube yayın yaparken online oyuncu kitlesinin kalabalık oluşundan ve kaliteli oyuncu kesiminin playstation server larında olduğundan falan bahsediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Playstation Exclusive leri iyi olabilir. Ama 8 10 yılda bir çıkan Last of Us ve God of War için ne kadar tercih edilir kişiye kalmış bir şey. Ben playstation alırken exclusive oyun düşünüp almadım bu zamana kadar.

    Çünkü o oyunları beklerken yılları gidiyor insanın gençlik gidiyor resmen. Ben oyun oynamak için konsol alıyorum exclusive oynamak için değil. Playstation alırken aa şu ex oyunu çıkacak 3 5 yıl yıl sonra deyip konsol asla almam. Aynı zamanda bu xbox içinde geçerli bir durum.

    Yeni jenerasyonda Scarlett de alabilirim PS5 de alabilirim. Duruma göre bakacağım. Henüz karar vermiş değilim. Beni exclusive oyunlardan ziyede kendine çekecek unsurları göz önünde bulundurarak karar vereceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.