Şimdi Ara

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Alpheios

karizmayı çizdirdin telekom

Ne diyeyim sana dostum ne karizması ne telekomu yaw vardıda biz mi görmedik yılllardır o çizdirilen karizmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 17 Şubat 2006 1:41:21 >

• Ulan daha bi kabloya sahip çıkamıyorlar bir de nükleer santral yapacaz diye ortaya çıkıyorlar .ALLAH bunları inşallah bildiği gibi yapacak.Allahın şaşkınları...
    REzil ettiniz Türkiyeyi cümle aleme.....
  • quote:

vatandaşıyla lanlı lunlu konusan bi "lan"ın basta olduu bi ulkede, maliyesini at hırsızı kılıklı bi adama emanet ettiin bi ulkede, özelleştirme die kıcını yırtan koyunların meeledii bi memlekette, tabanının %99'u antiamerikancı olup yonetimin amerikan yalakası olduu bi memlekette internet bağlantısı için ağıt yakmak mantıksız geliyo bana.
    Not : anlatılan olay,kişi ya da kurumların gercek kişi ve kurumlarla alakası yoktur. tamamıyle kıcımdan salladım.
    Not2 : yersen.
    Kıssadan hisse : her toplum layık olduğu sekilde yonetilir.

çok haklısın ama özelleştirme olayını bazı yerlerde uygulamak şart
    mesela babam TÜPRAŞ ta çalışıyor
    biliyorsunuz 2 hafta önce el değişimi oldu KOÇ aldı orayı
    babam birden bütün işlerin hızlandığını söylüyor

TT ada böyle bişey uygulamak lazım
    ama yerli bi alıcı bulmak şart

• +1000000000000000000000000000000000000000
    Şu lanlar yüzünden kamu ekonomisi çöktü , sosyal devlet ve kurumları tasfiye oldu... Kamu iktisadi teşebbüslerini iyice işlemez hale getiriyorlar , sonra bak işlemiyor , tekel bu vs diyerek satıyorlar ... satıyorlarda noluyor... Hem cumhuriyet devriminin tüm kazanımları tasfiye ediliyor. hemde biz sömürge bir ülkenin beş para etmez hizmetine yakaran adamlar oluyorz.. sadece yakarmak ama ,, örgütlenmek direnmek devirmek ve yenisini kurmak yok...

ancak söveriz sayarız ,, mahallemize gelince alkışlar iş isteriz vemeyince arkasaından küfrederiz , seçimde yine ona oy basarız. ona basmasak gider onun rakibi gibi gözüken diğer özelleştirmeci sözüm ona atatürkçüelre basarız oyumuzu...

Sorun şu bu ülkeyi tayip yönetmiyor.. Bir ülkeyi siyasi anlamda iktidar gözüken değil , Üretim araçlarının özel mülkiyetin,i elinde tutan yönetir... Tyibe sövün onu yıkın ama onun yerine onun solcu olanını yada yine sağcı birini getirmeyin... sorun s,istemde ... yıkılacaksa o yıkılmalı .. sövülecekse ona sövülmeli...
    quote:

Orjinalden alıntı: turquoise

vatandaşıyla lanlı lunlu konusan bi "lan"ın basta olduu bi ulkede, maliyesini at hırsızı kılıklı bi adama emanet ettiin bi ulkede, özelleştirme die kıcını yırtan koyunların meeledii bi memlekette, tabanının %99'u antiamerikancı olup yonetimin amerikan yalakası olduu bi memlekette internet bağlantısı için ağıt yakmak mantıksız geliyo bana.
    Not : anlatılan olay,kişi ya da kurumların gercek kişi ve kurumlarla alakası yoktur. tamamıyle kıcımdan salladım.
    Not2 : yersen.
    Kıssadan hisse : her toplum layık olduğu sekilde yonetilir.

• arkadaşlar HERKES interneti 1-2 ay kullanmasın!

bi şekilde tepki verelim.

yoksa bu DSL'i de mumla ararız (640 kb bütün dünya için yeterlidir. Bill Gates)
  • Konu baska yerlere kaydi galiba ...
  • bunun altında yatan bi mühendislik hatası mıdır, kalitesiz malzeme midir, gerekli önlemlerin alınmamasıdır bilemiycem ama sonuçta şu an büyük bi internet sıkıntısı çektiğimiz ve sorunun büyüklüğü göz önünde bulundurulduğunda bi süre daha çekmeye devam edeceğimiz kesin. Benim gıcık olduğum nokta şu: buradaki herkes ttkom'la sözleşmesini imzalarken vereceği para kaşılığı ttkomdan aylık bilmem ne kadarlık bi internet bağlantısı(hizmet) alacağını garantilemedi mi? O zaman sözüne sadık, şerefi bir firmanın yapması gereken, intenet bağlantısının hız olarak beşte birine düştüğü şu süre zarfında alacağı parayı da beşte birine düşürüp faturaları ona göre yollamak. Böylece bu olay sadece vatandaşın değil de ttkomun da bi taraflarına kaçar ve bu tüp olaylarda zararlarını düşünerek bir dahaki sefere ona göre davranırlar. Hatta bırakın bu süre zarfında alacakları parayı düşürmelerini, mağduriyetimizden dolayı üstüne para bile vermeleri gerekir. Kaç milyon tane insan var türkiyede, sen nasıl şu anki internet bağlantısının ihtiyaçları karşıladığına karar verebilirsin ki? Yapılan açıklamalara da ayrı bi gıcık oldum, çocuk kandırıyolar sanki, kendileri anlamıyo diye kimse anlamaz zannediyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: wing

Ulan daha bi kabloya sahip çıkamıyorlar bir de nükleer santral yapacaz diye ortaya çıkıyorlar .ALLAH bunları inşallah bildiği gibi yapacak.Allahın şaşkınları...
    REzil ettiniz Türkiyeyi cümle aleme.....

Dogru diosun valla su nukleer santral isi olursa heralde hepimiz mutasyona ugramıs ucubelere doneriz
    Canını seven kacar valla orda kablolar koptugunda internet hızımızdan fazlası gider kesin

Ha unutmadan nasıl ihtiyaclarımızı karsıladıgına karar verdiklerini anlamak zor olmasa gerek.. Bu zihniyet ki en yavas internet 512k olacak diyip tum TR halkını oyuna getirmis limit hesaplarına zorlamıs, sozunu tutmamıs, bu zihniyet ki "limitsiz baglantıyı somuruyorlar" diyebilmis ee bu zihniyetle kullanıcı limitli bi baglantı alıp onunla sadece turkiye'deki sitelere girip surf yapacaktır.. Internetin bunun dısında islevleri olabilir ama olması gerekli degil! Bu kadarı bize yeter de artar bile hem napacaksınız gavurca sitelerde.. internette oyun mu download mu aman tanrım baglantımızı mı somurceksiniz yoksa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTtr -- 17 Şubat 2006 6:06:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

bunun altında yatan bi mühendislik hatası mıdır, kalitesiz malzeme midir, gerekli önlemlerin alınmamasıdır bilemiycem ama sonuçta şu an büyük bi internet sıkıntısı çektiğimiz ve sorunun büyüklüğü göz önünde bulundurulduğunda bi süre daha çekmeye devam edeceğimiz kesin. Benim gıcık olduğum nokta şu: buradaki herkes ttkom'la sözleşmesini imzalarken vereceği para kaşılığı ttkomdan aylık bilmem ne kadarlık bi internet bağlantısı(hizmet) alacağını garantilemedi mi? O zaman sözüne sadık, şerefi bir firmanın yapması gereken, intenet bağlantısının hız olarak beşte birine düştüğü şu süre zarfında alacağı parayı da beşte birine düşürüp faturaları ona göre yollamak. Böylece bu olay sadece vatandaşın değil de ttkomun da bi taraflarına kaçar ve bu tüp olaylarda zararlarını düşünerek bir dahaki sefere ona göre davranırlar. Hatta bırakın bu süre zarfında alacakları parayı düşürmelerini, mağduriyetimizden dolayı üstüne para bile vermeleri gerekir. Kaç milyon tane insan var türkiyede, sen nasıl şu anki internet bağlantısının ihtiyaçları karşıladığına karar verebilirsin ki? Yapılan açıklamalara da ayrı bi gıcık oldum, çocuk kandırıyolar sanki, kendileri anlamıyo diye kimse anlamaz zannediyolar

arkadaşım ne güzel söylemişsin... adam vermedigi+veremedigi hizmet icin para aliyor.. oh valla.. ne ala memleket.. su telekoma "artistlik yapma ulan" biz diyecegimize onlar bize diyo ya o da isin diger aci yani..

• TELEKOM YİNE KÜTÜR KÜTÜR PARASINI ALIR.
    quote:

Orjinalden alıntı: ambidextrous

arkadaşlar HERKES interneti 1-2 ay kullanmasın!

bi şekilde tepki verelim.

yoksa bu DSL'i de mumla ararız (640 kb bütün dünya için yeterlidir. Bill Gates)
  • ne zaman düzelebileceği konusunda bi bilgi varmı?
  • şikayet etsenizde bisey değişmez..yani yani ahbap çavuş ülkesinde kimi kime şikayet edeceksin?

telekom zaten devletin kendisi...bu durumda napacaksın? bunu sormak gerek kendine

ZORT partisi kuruldu oy verelim belki değişir diye atlamayacaksın...adamlar 15 senedir gözünüzün önünde mal kaçırıyor...her sene aynı pznk leri seçmeye devam ediyorsunuz...

olayın siyasi boyutuna girip provake etmek deil amacım...ama telekomu cezalandırıcak kurum yok ülkemizde bunu unutmayın arkadaslar...ancak bu aşşağılık...kurumu cezlandırıcak TBMM dir...tabi TBMM nin icindekilerdir...içindekileride biz seçiyoruz....

bunlar böyle soyar soyar soyar...bizde her sene aynı adamları başa gecirirsek...bu böyle sürer gider..ülke maliye bakanını cezalandıramıyor..telekomumu cezalandırıcak...
  • interneti kullanarak deil..aboneliğinizi bırakarak tepki koyabilirsiniz...ingilterede bi olay olmuş..

et fiyatlar cüzi bi miktarda artmış..ve ertesi gün et alımı yüzde 85 oranında düşmüş...ve ertesi hafta fiyatlar aynı orana geri çekilmiş..

işte duyarlı toplum budur..
  • yuzde 85 oranında adsl abonelik iptali? Bu mumkunse yapalım ama 5 10 kisi yapıp bi ay sonra tükürdüğümüzü yalarız zararlı çıkan biz oluruz gibime geliyor.. Sonra antalyada kendini ateşe vercem diyip tutuşunca nehre atlayan arkadaşa dönmeyelim
    İşte ne yazık ki burası İngiltere veya başka bi avrupa ülkesi değil...
  • P2p cilerin bitmek tükenmek bilmeyen yoğun downloadları, hattınızdaki band genişliğini iliklerine kadar sömürüyor olmasın bu arada p2p cilerin hali ne durumda onu çok merak ediyorum ??? dl hızlarınızda belirgin bir düşüş varmı ? bendeki torrentlerin sinir bozucu bir hızla indirdiğini hatta hiç inmediğini görmektense hiç görmemeyi tercih ediyorum. saygılar...
  • İnternet tam anlamıyla çökmüş durumda. Millete internet fiyatlarında %100 indirim yapıyoruz diyipte sonra hiç bir şey yapmayıp milleti aptal yerine koyan bir politika olamaz. Olmamalı. Bu işten sorumlu kimse bu işi yapmamalı. Artık iyice belli oldu bu işi yapamıyorlar. Bir an önce bu işin sorumluları istafa edip yerine bu işten anlayanlar gelmeli. Bu bir kere 2 kere değilki anlayış gösterelim. Her ay süregelen bir sorun. 5 gün düzgünse 3 gün internet sorumlu. Birde insanın sinirini bozan adamlar hala kabul etmiyor sorun düzeldi diyorlar. 2 aydır düzgün bir şekilde bağlanamıyorum fakat onlara göre bir sorun yok her şey düzgün. Hatta kapasitenin %20 den fazlası varmış büyük yalan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.