Şimdi Ara

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dinlediğim radyolara söylicem türkiye için 5 k lık stream koysunlar
  • Bilgisayar kırma isi super olur cidden ama bunu hangi babayigit yapacak :)
    TT tekeli altında somurulen adsl kullanıcıları olarak biseler yapmamız lazım artık...
  • bende sorun yok no sorun

• quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda
    Bu arıza dolayısıyla Türk Telekom''un yurtdışı internet erişimi kapasitesinin yaklaşık olarak %20 oranında azaldığı öğrenildi.

%20 azalmış mı? Yuh be bunlar iyice şaşırmış!!! %20 si aktif durumda yurtdışı bağlantının dese hadi neyse derim. Bu maaşla bi sanal alemde yurtdışına gidebiliyorduk onu da gidemez olduk iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 16 Şubat 2006 21:10:06 >
  • lanet olsun yapacakları işe...anca para tahsil etmeyi bilirler bunlar...
  • Arkadaşlar, haber ajanslarına ve gazetelere mail ve mesaj atalım lütfen. Ben attım ve atmaya devam ediyorum.

Anca medya işin içinde olursa bu tepki bir yere varır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: starr

Bilgisayar kırma işini tuttum...

Arkadaşlar, gerçekten 50 YTL'lik bir bilgisayar bulup, bunu kırıcak cesarette bir arkadaş var mı Ankara'da?

Süper bir popülasyon ve sansasyon oluşturur. Anında tvler bu konuyu duyururlar. Arkadaşa hiçbir zarar da gelmez. zira bütün dikkatler, medya ve halkın dikkatleri O'nun üstünde olur.

Ankara'da olsa yapardım.

bilgisayar kırmayalım.telekomun önüne gidip adsl modemlerimizi kıralım.nasıl olsa bi boka yaramıyo.şu an dial-up daha hızlı 512'den

• quote:

Arkadaşlar, haber ajanslarına ve gazetelere mail ve mesaj atalım lütfen. Ben attım ve atmaya devam ediyorum.

Anca medya işin içinde olursa bu tepki bir yere varır.

Hürriyet'e demin e-mail attım. İçeriği aynen şöyle

Türk Telekom dan şikayetciyim. Kaç gündür işlerim aksıyor internet bağlantısı problemleri yüzünden. Bugün sabahtan beri yurt dışı bağlantımız çökmüş durumda. Haber olarak değerli bulursanız ve bizlere yardımcı olursanız tüm internet kullanıcıları adına teşekkürler ederim...İnanın artık canımıza tak etti. Bitmek tükenmek bilmiyor internet aksaklıkları Türk Telekom da...

Sizde buradan e-mail atabilirsiniz.http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 16 Şubat 2006 21:19:31 >

• saat 18:00 dan itibaren bağlantı berbat ötesi..İZMİR
  • Ulan el alemin yaptığı teknolojiye bakıp üfff adamlar yapıyor deriz kıçı kırık internet bağlantısını bile sağlayamıyolar bunlardan adam olmaz. Telekomdan Adsl Almayııınnnn.. Gidin başka şirketlerden alın Kablo tv den alın.
  • saat 18:00 dan itibaren bağlantı berbat ötesi..İZMİR
  • Msn i zar zor açtım Sadece kız arkadasımla konusabiliyom:D diğerlerine yazı gitmiyo gelmio... ama Sadece 1 kişi ile sorunsuz oluyo .. çok ilginç.. Sitelere giremiyorum.... ( konustugum kisi otobusle 30 dkk uzakda aynı semt diebiliriz...)

-- Bu ne zaman Düzelir Resmi Bir açıklama varmıdır?
  • Bir dernek mi kursak ne yapsak?.

"Türk Telekom İnternet Kullanıcıları Mağdurları Derneği"

Kısa adı: "TİKİMDER"

Ya da, AİHM'e mi gitsek?..
  • Şikayet sitelerinde tutun her yere şikayet edelim arkadaşlar ama benim pek umudum yok bu heriflerde ne derler Yüz yok ki Milletin yüzüne bakıp sırtıp umarsızca ne yapalım kardeşim beğenmiyorsanız adsl bağlanmazsınız Sanki çok umrumdaydım diyorlar.

Koltuklarına oturmuş rahat rahat paralarını alıyorlar nasıl olsa ayrıca Bu dönemde hızlı tren yüzünden insanlar öldü Hangi ulaştırma bakanı hangi TCDD Genel Müdürü Görevinden gitti ki yani kimse sizi umursamıyor arkadaşlar insanlar ölse bile umurlarında diğilsiniz
  •  bu ne ya ınternet KAGNI gibi ...

bizim arkadaşlarımız forumu kullanmayı bilmiyor. interneti veremiyor diye telekomu mu suçluyosunuz allah aşkına?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Ulan el alemin yaptığı teknolojiye bakıp üfff adamlar yapıyor deriz kıçı kırık internet bağlantısını bile sağlayamıyolar bunlardan adam olmaz. Telekomdan Adsl Almayııınnnn.. Gidin başka şirketlerden alın Kablo tv den alın.

ADSL 2 çıktı... Fransa ve ingiltere Arasında Devlet labaratuarlarında kullanılıyor... 1 sn de 80 Gb veri alışverisi söz konusu... Bu ev kullanıcılarına inerse sorun kalmaz sanırım... Tabi o zamanda Talep artıcak... Bir zamanlar 56k varken offf derdik 256k ya... simdi 1024 baglantı bile az gelmeye basladı...

- Ve Türk Telekomun özelleştirilmesi Hiç 1 b.k a yaramamıştır.. buda gosterio
  • quote:

Bir dernek mi kursak ne yapsak?.

"Türk Telekom İnternet Kullanıcıları Mağdurları Derneği"

Kısa adı: "TİKİMDER"

Belki o zaman "tik"leyen olur, hı?
  • günah keçisi telekom part 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 16 Şubat 2006 21:34:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ...

bizim arkadaşlarımız forumu kullanmayı bilmiyor. interneti veremiyor diye telekomu mu suçluyosunuz allah aşkına?

Sevgili arkadaşım,

Sorumlu kim, yoksa sen misin?

Bu ülkede internet hizmetini veren kimse sorumlu odur!

Hizmeti veren, hizmetin devamıyla yükümlüdür. Hizmet sektöründe, oluşacak her sorun hizmet alanın hakkından gasptır. Ve hizmet verenin sorumluluğundadır.

• Arkadaşlarını Bilemeyiz Eğer Birşeylere değerinden çok ücret ödeyip karşılığında yarım yamalak birşey alıyorsak Bunu bize sunanı suçlayacağız. Birde bu kurum tekelse ve bizde bu hakkı almak zorundaysak Biz kullanmayı biliyoruzda ne oluyor. Kullanamıyoruz Telekom sayesinde bizden aldıkları paralar nereye gidiyor merak ediyorum.

Ayrıca birileri keyif yaparken ve yarım yamalak iş yaparken para kazanmasını hazım etmemiz normal diğildir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.