Şimdi Ara

Resim Bulma Yarışması Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Resim Bulma Yarışmacıları Derneği'ne Hoşgeldiniz..

Bu dernek Donanım Haber Forum’un resmi yarışması olan "DH Resim Bulma Yarışması"na bağlı olarak açılan bilgi, yorum, arama teknikleri ve gerekli linklerin paylaşımı için kurulmuştur. Derneğin amacı siz Donanım Haber üyeleriyle yarışmamıza faydalı olabilecek her türlü görseli paylaşmak ve bu konunun meraklısı arkadaşlarımızın birbirlerini tanıyıp, daha sıcak ve samimi bir ortamda vakit geçirebilmelerini sağlamaktır.

Yarışma kurallarınca yasaklanan, eklenen resimlere yorum getirmek, bulunmasını istediğiniz bir resmi eklemek ve hoşunuza giden resimleri paylaşmak ahlak kuralları çerçevesinde dernek çatısı altında yapılabilecektir.

DH Resim Bulma Yarışması
    Kuralları, Puanlama Sistemi ve Bulunamayanlar Listesi için lütfen tıklayınız..

Anket Sonucunda Kabul Edilen Dernek İmzamız için lütfen tıklayınız.. (Code kutucukları çok yer kapladığı ve kötü bir görüntü oluşturduğu için imzalarımızı farklı bir sayfada tutuyoruz.)

Mesaja Resim Nasıl Eklenir? Resimli anlatım için lütfen tıklayınız..

|@| DH Resim Bulma Yarışmacıları Derneği Üyeleri |@|
    1.Pharmabiotech (Yarışma Kurucusu) | 2.TT (1.Dönem Kralı) | 3.HoPaRLoR (2.Dönem Kralı) | 4.webstar | 5.alamanci | 6.ozzye36 | 7.Luaxelit | 8.ByMeto | 9.nuguko | 10.HoPaRLoR's SiSTeR | 11.F@ruk | 12._Blackfly_ | 13.ScORphY | 14.Metalli Head | 15.black_hawk07 | 16.mad skillz | 17.fearlessness | 18.JUSTIN | 19.AsHeS (pembiş) | 20.semtex960 | 21.Nightmare_2 | 22.Déaron | 23.ultrAslan-BH | 24.SeRSeFiL (3.Dönem Kralı ve Şu an ki Yönetici Yardımcısı) |

Not : Listedeki kişiler, ekleme başvurusu sırasına göre düzenlenmiştir.

|@| Görsel Aramada Kullanabileceğimiz Arşiv Linkleri |@|

Google Grafikler | Yahoo Images | Alexa | Flickr | Alamy | ArtZooks | iStock Photo | Getty Images | Inmagine | Foto Search | Fotopic | Super Stock | SXC.hu | TSS Photo | Foto Fun Club | Yoto Photo | Image After | Photographers Direct | Stock Vault | Photo Stock Plus | Shutter Stock | Morgue File | Anadolu Ajansı Fotoğraf Arşivi | Foto Kritik | Foto Vizyon | Anadolu Foto | Fotograf.web.tr | Formula 1 Resim Arşivi | Picturesque | iStock Pro | 1 Stop Stock | 911 Acil Servis Resim Arşivi | Access Stock | Age Foto Stock | Van Beek Images | AGPix | Hayvan Resimleri Arşivi | Photostogo |

Şimdiden tüm Donanım Haber yönetici ve kullanıcılarına paylaşımları ve destekleri için teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 30 Eylül 2007; 3:11:49 >

• HoPaRLoR tebrik ederim. Umarım faydalı bir topic olur.

Selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: webstar

HoPaRLoR tebrik ederim. Umarım faydalı bir topic olur.

Selametle
    Teşekkür ederim dostum. Artık yorumlarımızı burada yapabiliriz. hatta sen çıkmadan şu masanın üstünden üyelik başvuru formunu al, alamanci'ya da ver, doldurun ben sizden yarın alırım

Orijinalden alıntı: HoPaRLoR

Teşekkür ederim dostum. Artık yorumlarımızı burada yapabiliriz. hatta sen çıkmadan şu masanın üstünden üyelik başvuru formunu al, alamanci'ya da ver, doldurun ben sizden yarın alırım

Alıntıları Göster
    youtube dan cok mal cıkar

2 sandalya ya oturan şişman kadın ve yemek yiyor görüntüsünden

ağı ile kuş yiyen örümceye kadar

Adam gibi adam Machete Sağlam!

• quote:

Alıntıları Göster
    İnternette Görsel Arama Metodları

Arkadaşlar, internette birşeyler aramak bazı zamanlar işkence haline dönebiliyor. Hele birde görsel arama yapıyorsanız, daha büyük sorun. Özellikle biz gibi yarışmada zamanla ve rakiplerle yarışanların hali bazen harap Görsel dosya isimlerinde sınırlı kelime kullanımı olduğundan, sihirli kelimeler ve izlenen yol hedefe varmakta çok önemli. Bu sebeple bilinen, ancak faydalı bilgilerden birkaçını sizinle paylaşıyorum.

Search : Arama
    Search Within Result : Sonuçlarda Arama

1. Google'de görsel arama.

2. Yahoo'da görsel arama.

3. Diğer resim ve fotoğraf arşivlerinde görsel arama.

Arkadaşlar, sizlerinde paylaşmak istediğiniz, derneğimiz konuları ile ilgili her türlü bilgiyi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 17 Aralık 2006; 11:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

Arkadaşım hoşgeldin. Çok haklısın, hatta yarışmamızda youtube'den capture edilmiş resimlerde kullanıldı ve kabul gördü. Ancak derneğimizde video paylaşımları yapmayı düşünmüyoruz. Malûmun her kafası esen arkadaş bir video görüntüsü için topic açıyorken, bulaşmamakta fayda görüyoruz.
    Daha ileriki günlerde paylaşımlarımız başladığı zaman herşey daha keyif verecektir. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

Arkadaşım hoşgeldin. Çok haklısın, hatta yarışmamızda youtube'den capture edilmiş resimlerde kullanıldı ve kabul gördü. Ancak derneğimizde video paylaşımları yapmayı düşünmüyoruz. Malûmun her kafası esen arkadaş bir video görüntüsü için topic açıyorken, bulaşmamakta fayda görüyoruz.
    Daha ileriki günlerde paylaşımlarımız başladığı zaman herşey daha keyif verecektir. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun sayın dernek başkanım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alamanci

Hayırlı uğurlu olsun sayın dernek başkanım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun Denizcim (HoPaRLoR), eline sağlık, güzel düşünce.

Tüm resim bulma yarışması müdavimlerini ve ilgili arkadaşları tek çatı altında toplayarak yarışmanın formatını bozabilecek paylaşımların yapılabileceği bir dernek kurmanın DH Forumun kuruluş amacı olan karşılıklı fayda ilkesine hizmet edeceğine inanıyorum.

Yarışmada biliyorsunuz ki yorum ve resim istemek PM dışında yasak. Ayrıca sadece hoşunuza gittiği yada faydalı gördünüz diye alakasız resim eklemek de yasak. Fakat yarışmaya bağlı böyle bir dernekte tüm görsellerin paylaşılıyor olması hoş olacak. Derneğin sonuna kadar hem yarışma sahibi hem de forum yöneticisi olarak arkasındayım.

TASAVVUF HOCAM CEMAL NUR SARGUT

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharmabiotech

Hayırlı olsun Denizcim (HoPaRLoR), eline sağlık, güzel düşünce.

Tüm resim bulma yarışması müdavimlerini ve ilgili arkadaşları tek çatı altında toplayarak yarışmanın formatını bozabilecek paylaşımların yapılabileceği bir dernek kurmanın DH Forumun kuruluş amacı olan karşılıklı fayda ilkesine hizmet edeceğine inanıyorum.

Yarışmada biliyorsunuz ki yorum ve resim istemek PM dışında yasak. Ayrıca sadece hoşunuza gittiği yada faydalı gördünüz diye alakasız resim eklemek de yasak. Fakat yarışmaya bağlı böyle bir dernekte tüm görsellerin paylaşılıyor olması hoş olacak. Derneğin sonuna kadar hem yarışma sahibi hem de forum yöneticisi olarak arkasındayım.

Alıntıları Göster
    imza isterük

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

imza isterük

Alıntıları Göster
    hocam neden kulüp falan değilde dernek koydun yav..dernek deyince ne bileyim fazlaca olgun olmuş gibi
    şaka bi yana gerçekten sevidğim yarışma konu dışının ne süper konusu bence bu yarışma...katılmayı denedim bi kaç kere ama evden net gidince hiç takip edemedim hayırlı olsun derneğiniz

Doðacak güneş gibi Halkın kara yazgısının üstüne
    Yumruklar dalgalanıyor göklerde
    Kızıl bantlı şehitlerimizle!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaxelit

hocam neden kulüp falan değilde dernek koydun yav..dernek deyince ne bileyim fazlaca olgun olmuş gibi
    şaka bi yana gerçekten sevidğim yarışma konu dışının ne süper konusu bence bu yarışma...katılmayı denedim bi kaç kere ama evden net gidince hiç takip edemedim hayırlı olsun derneğiniz

Alıntıları Göster
    Ben de özellikle HoPaRLoR'e teşekkür edecektim kulüp furyasına kapılmayıp adamakıllı bir isim koyduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamanci -- 17 Aralık 2006; 17:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alamanci

Ben de özellikle HoPaRLoR'e teşekkür edecektim kulüp furyasına kapılmayıp adamakıllı bir isim koyduğu için.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alamanci

Evet gerçekten de dernek düşüncesi çok daha seviyeli ve kalıcı izlenimi veriyor. Eminim içerik de öyle olacak. Hepinize başarılar

TASAVVUF HOCAM CEMAL NUR SARGUT

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharmabiotech

quote:

Orjinalden alıntı: alamanci

Evet gerçekten de dernek düşüncesi çok daha seviyeli ve kalıcı izlenimi veriyor. Eminim içerik de öyle olacak. Hepinize başarılar

Alıntıları Göster
    bende geldim hayırlı olsun derneğimiz..

ama ne hikmetse hala yarışmada istenen bir tane bile resimi bulamadım az bi farkla sıyırıyoruz hemen.. neyse.. yeri gelcek tutturacağızda

herkese başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMeto

bende geldim hayırlı olsun derneğimiz..

ama ne hikmetse hala yarışmada istenen bir tane bile resimi bulamadım az bi farkla sıyırıyoruz hemen.. neyse.. yeri gelcek tutturacağızda

herkese başarılar

Alıntıları Göster
    Hoşgeldin sevgili alamanci kardeşim sizleri yarışmada gördüğüm kadar derneğimizde de görmek istiyorum. Derneği kurmama vesile olan dostlarım sizlersiniz, sizlerle geçirdiğim vakitler.. Seninde düşündüğün gibi "Fun Club" furyasıa kapılıp gitmesini istemediğim buluşma noktamız için bu ismi çok düşündüm ve koydum. Derneğimiz için verdiğim emeğin, ismindeki ayrıcalıktan da anlaşılması çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim dostum..

• quote:

Hoşgeldin sevgili alamanci kardeşim sizleri yarışmada gördüğüm kadar derneğimizde de görmek istiyorum. Derneği kurmama vesile olan dostlarım sizlersiniz, sizlerle geçirdiğim vakitler.. Seninde düşündüğün gibi "Fun Club" furyasıa kapılıp gitmesini istemediğim buluşma noktamız için bu ismi çok düşündüm ve koydum. Derneğimiz için verdiğim emeğin, ismindeki ayrıcalıktan da anlaşılması çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim dostum..

Alıntıları Göster
    Pharmabiotech hoşgeldin dostum. Desteğin için teşekkürler. Malûmumuz derneğin diğer sahibide sensin

• quote:

Pharmabiotech hoşgeldin dostum. Desteğin için teşekkürler. Malûmumuz derneğin diğer sahibide sensin

Alıntıları Göster
    Luaxelit hoşgeldin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. yarışmamızda senin gibi ilgili arkadaşlarımızı görmek bizleri çok memnun eder. yarışmamız kesinlikle konu dışının en iyi vakit geçirilecek yeri. takdir edersin ki kız meseleleri yada gergin tartışma ortamlarından arınmış, tatlı bir rekabet ortamı ile dost edinebilmek için eşi bulunmaz bir yer. evde bağlantınız olmasada vakit buldukça yarışmamıza ve derneğimize katılımlarınızı, varsa faydalı olabilecek yorumlarınızı her zaman bekleriz. tekrar teşekkür ederim..

• quote:

Luaxelit hoşgeldin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. yarışmamızda senin gibi ilgili arkadaşlarımızı görmek bizleri çok memnun eder. yarışmamız kesinlikle konu dışının en iyi vakit geçirilecek yeri. takdir edersin ki kız meseleleri yada gergin tartışma ortamlarından arınmış, tatlı bir rekabet ortamı ile dost edinebilmek için eşi bulunmaz bir yer. evde bağlantınız olmasada vakit buldukça yarışmamıza ve derneğimize katılımlarınızı, varsa faydalı olabilecek yorumlarınızı her zaman bekleriz. tekrar teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

Hoşgeldin sevgili alamanci kardeşim

Hoşbulduk.
    @ozzye36 imza isterük demiş gözünden kaçtı galiba.

• quote:

Alıntıları Göster
    ByMeto iyi dileklerin için teşekkür ederim, sende hoşgeldin yarışmamız aslına bakarsan hiç zor değil, bende 300. sorundan sonra iştirak ettim, ne yarışma hakkında bilgim nede arama teknikleri hakkında tecrübem vardı; ancak şu itibariyle 2. resim krallığında 2.sıradayım. iyi vakit geçirme taraftarıysan yarışmanın peşini bırakma derim

• quote:

ByMeto iyi dileklerin için teşekkür ederim, sende hoşgeldin yarışmamız aslına bakarsan hiç zor değil, bende 300. sorundan sonra iştirak ettim, ne yarışma hakkında bilgim nede arama teknikleri hakkında tecrübem vardı; ancak şu itibariyle 2. resim krallığında 2.sıradayım. iyi vakit geçirme taraftarıysan yarışmanın peşini bırakma derim

Alıntıları Göster
    merhaba derneğiniz hayırlı olsun.Sizlerin yanında bulduğum resim sayısını ve puanımı söylemem
    malum krallığa gidiyorsunuz.Hoparlor arama konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Ayrıntıya inerseniz sevinirimArama kapsamını genişletmek için birazcıkta yabancı dil gerekli değil mi
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz.
    ***Mustafa Kemal Atatürk***

• quote:

Alıntıları Göster
    Resimleri nerede ve nasıl aradığımız konusu ile birlikte hangi anahtar kelimelerle doğru resime ulaştığımızı da buradan paylaşabiliriz..Mesela Hellmarch Michael Jackson fotoğrafını mjpool anahtar kelimesiyle bulmuştu ki bunu öğrenmek benim işime yaradı.Bizler de burada her bulunan resimden sonra doğru anahtar kelimeleri paylaşabiliriz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.