Şimdi Ara

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara çorap kokusu gelmişti evet o olayda çok komikti ya biz nelere kaldık
    14600KF*MSI B760-P PRO DDR4 II* SAPPHİRE 7800XT PULSE*2X8 GSKILL 3600 MHZ *1 TB KİOXİA G2 PLUS *NZXT H5 FLOW* THERMALRİGHT PHANTOM SPİRİT 120 EVO CPU COOLER *HİGH POWER ELİTE 750W *GIGABYTE 23.8" G24F-2
  • telekom adsl hevesimi kırmayı 1 ayda başardı yani, helal olsun. sorumlular bu gece uyumasın inşallahh
  • Adsl i olan adsl e kablo su olan kablo ya sövüo , bendede kablo net var ve 2 haftadır leş gibi bağlantım var son 2 gündür iyice boku çıktı adsl e geçmeyi düşünüyodumki bi baktım adsl i olanlarda sövüo nolcak bu işin sonu vurcam ben bi kaç kişiyi o olcak sinirlerim tepeme çıktı canım sıkıldıkça kablo nete küfür dolu mail atıorum başkada bişey yapamıorum ztn
  • KabloNet 'e geçmek şart oldu artık!.
    AMD Athlon64 FX-60 (Toledo) Asus A8N32-SLI Deluxe (nForce 4 SLI & SPP100) Kinston 4* 1Gb Dual DDR400 2-3-3-5-1 Samsung SyncMaster 932GW 19'' LCD Winfast GeForce 9800GTX+ 512Mb LG 52x CD-ROM LG 16x52x32x52 DVD Combo LG 52x32x52 CD-RW LG 16x8x16x48x DVD-RW Seagate Barracuda 7200.9 2* 80GB 7200Rpm (SATAII Raid 0) + Segate Barracuda 7200.12 500GB 7200Rpm (SATAII) Thermaltake TR2 500Watt PSU Creative Inspire 4400 4+1 Surround Avermedia AVerTV Super 007 U.S. Robotics 9113 ADSL 2+ Apache HCF V.92 56K Flexy 18in1 Card Reader Epox 300M Bluetooth Dongle Logitech MX610 Logitech G15 Logitech G19 HP iPAQ rw6815 & Toshiba Satellite L20-100
  • Beyler bu sitenin yavaş açılmasının nedeni avatarlarımızın imageshack'te yüklü olması.:d yoksa canavar gibi açıyo şerefsizim.
    • ttkoma etmediğim küfür kalmadı, çok kulakları çınlamıştır ama hakettiler. öyle türkiyeye adsl getirdik, herkese ulaştırdık geyikleriyle bitmiyo bu işler. Saatlerdir deli oldum internette. Eğer benden aylık sabit ücreti hiç acımadan alıyolarsa 256 sınırsız bağlantımı da günün her saati kusursuz vermek zorunda. bu ne böyle yaa, 56k modem günlerine döndük resmen . MSn'de acilen biriyle konuşmam gerekiyodu, ona da bağlanamadım.. ne diyim, allah bu telekom yetkililerini bildiği gibi yapsı. bu ülke bu yüzden böyle zaten, işin başında bi tane işten gerçekten anlayan adam yok. hiçkimse darılmasın walla, ttkomun bu konudaki beceriksizliği ve cahilliği artık tescillendi, söylemeyen kalmadı.. Ay sonunda eşek yüküyle, tüm avrupadaki neredeyse en yüksek adsl ücrelerini almayı çok güzel biliyolar, iş hizmete gelince tam bi SIFIR!!!!! Bi de işmiş gibi özel firmaları da çaktırmadan engellemeye çalışıyolar hergün.. Şu an odamda bi ttkom yetkilisi olsa yemin ediyorum sinirden döverdim, o kadar gerildim akşam akşam

Tüm türk telekoma

• heheeheh.. parayı tahsil ederken son sürat parası alıyorlar ama..

Parami geri verin lan, 9600'luk US Robotics dial-up modemim sizin bu 2048'lik Adsl'inize bes basardi anasini satayim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balböcegi -- 16 Şubat 2006 23:13:33 >

Orjinalden alıntı: samurcom

heheeheh.. parayı tahsil ederken son sürat parası alıyorlar ama..

aynen katılıyorum yaw
      quote:

Orjinalden alıntı: asprin

Arkadaşlar nerden biliyorsunuz? Belki de diğer ülkelerde sorun vardır.

TELEKOMADA
      Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

• BAŞBAKAN SONRA "ARTİSTLİK YAPMAYIN ULANNN" DEMEZ Mİ

quote:

Orjinalden alıntı: starr

Bilgisayar kırma işini tuttum...

Arkadaşlar, gerçekten 50 YTL'lik bir bilgisayar bulup, bunu kırıcak cesarette bir arkadaş var mı Ankara'da?

Süper bir popülasyon ve sansasyon oluşturur. Anında tvler bu konuyu duyururlar. Arkadaşa hiçbir zarar da gelmez. zira bütün dikkatler, medya ve halkın dikkatleri O'nun üstünde olur.

Ankara'da olsa yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 16 Şubat 2006 23:16:52 >

• ya bu adsl ye neodu bende anlamadım hazirandan beri kullanıyorum hergecen gun yavaslaniyor bu adsl kaldirmadi sanirim telekom bu yogunlugun altindan bide hala nediye kampyalar yaptılar anlamadım

Iriver Clix 2 8GB RedLine
    • Kablonet le ne alakası var sanki kablonet başka bir yurtdışı çıkışımı kullanıyor?...
      quote:

Orjinalden alıntı: Che Guevara

KabloNet 'e geçmek şart oldu artık!.
    • serveri türkiye'de olan sitelrde sorun yok. sorun yurt dışı çıkışlarda. eh kullandığımız internetin %99.9 yurt dışı serverlar olduğuna telekoma ağız dolusu ne desek yeridir. Arkadaşın biri neden telekoma kızıyonuz demiş. İnternet alt yapısını 2 tane kabloya bağımlı hale getiren telekoma kızmayalım da kime kızalım? her ay trilyonlarca faturayı toplamayı biliyorlar. nereye gidiyo o kadar para? telekom genel müdürü cevap versin nereye gidiyo o kadar para? Ve Binali de cevap versin!! Fatura ödeyen ve karşılığında internete giremeyen birisi olarak sormak en dopal hakkım ve cevap bekliyorum. Onlar tabi vatandaşın ne dediğine bakacak adam değiller. Onların daha önemli işleri (!) var.
    • Sınırsız internetimiz var ama yine ne download yapabiliyoruz nede doğru dürüst sörf yapabiliyoruz.bu sık sık olmaya başladı kotalı olsam tamam hadi neyse diyebilirim belki ama benim internetim sınırsız ve bu durumda benim maddi kaybım oluyor haksızmıyım? gerçi haklı olsak bile bize öyle bir sözleşme imzalatıyorlarkı bütün şartlar telekomdan tarafa.ah telekom sen tekel olmasayadın bir dakika bile çekmezdik bunları ama şimdilik mecbur katlanıyoruz.
    • Gelen gideni aratır diye bir laf varya arkadaşlar, çok doğru bu ,,, biz bu kadar hız düşüşünü ilk defa görüyoruz utanmasalar dial up bağlantı gibi 56 k ya düşürecekler hızımızı,- geldiklerinden beri bu oger telekomun hiç bir faydasını görmediğimiz gibi zararlarını görmeye başladık, Zaten lübnan lılardan türk milletine hayırmı gelir.... Bundan sonra derdimizi Harririye anlatacağız artık.
      Daha çok arıyacağız eski türktelekomu çooooooook.
      Adamlar ceplerini en kısa zamanda nasıl doldururuz diye uğraşıyorlar. Türk milletini düşünenmi var.
      BU DURUMU BU HALE GETİRENLER UTANSIN

• telekom rekor kırdı
      adslde yavaşlık rekoru
      eminim bu konuda kimse telekomu geçemez dünyada 1 numara
      delikten içeri bakan adam unutuverdi herşeyi,
      peşi sıra çekmeye söz verdiği yoldaşını.
      Ve dalıp içeri delikten,
      cennetin saltanatına doğru koşarak gözden yitti.
    • 
    Sayfa: önceki 678910
    Sayfaya Git
    Git
    sonraki
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.