Şimdi Ara

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SHOW MUST GO ON!!

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ...
  • süper olmuş dostum bunu çerçeveletip başbakanlığın önüne pc ile beraber atarız
  • fiber koptuk kablolarıyla son sürat internet
  • ya şu bir gerçek adamların ellerinde bir tekel var ve müşteri onları pek alakadar etmiyor. Çünkü adamların müşterimi kaybederim diye bir korkusu yok.

şimdi bir örnek vericem aynı sokakta 2 tane fırın olsun, ekmeğini nerden alırsın? Güvendiğim, bildiğim yerden, güler yüz gösteren ve kaliteli ekmek sunan yerden alırım. Bu durumda 2 fırın rekabete geçer ve müşteri ekmeğini nerden alırsa alsın daha iyi hizmeti daha ucuza alır.

Avea, Telsim ve Turkcell in şu anda verdiği hizmetle TT un verdiği hizmet birmi? TT u bırakıp başka bir ADSL şirketine gidip evine ADSL bağlatabilirmisin?

HAYIR!

Çünkü TT için müşteri demek çiftlikteki çitlerin arasındaki koyun demek. Koyunların huzursuz olması TT u çok da fazla alakadar etmez çünkü TT koyununu kaybetmez! Çok çok arada sırada bazı koyunları ölür. Koyunlarımın 2 gün aç kalması onları öldürmez der ve gidip koyunlarına yem almaz!

Ya lanet olsun ben bunu hissediyorum kardeşim yetti tükendim içim daraldı ya bıktım usandım bunlardan, Müşteri hizmetlerini ararsın bi kadın çıkar sanki kadın bir yandan örgüsünü örüyor bi yandan senle ilgileniyor.

Eğer TT a rakip bir ADSL sunan kurum olsaydı sanırım şimdiye kadar toplam müşteri kitlesinin %70 ini toplamıştı. ve biz şu anda ADSL i yarı fiyatına kullanıyor olurduk.

Müşteri hizmetlerini aradığımızda iyi eğitilmiş bir yetkiliyle konuştuğumuzu hissederdik.

• quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc
    ... Ayrı ayrı okadar yurt dışı bağlantısı var, çoğu birden mi gider...

işte benim de birtürlü anlayamadığım bu! ne işler dönüyor
  • Burda TT un hizmetleriyle ilgili kendi anketi var. oylarınızı verin sayfa çok hızlı açılıyor

http://www.pazarlama.telekom.gov.tr/mus_anket.asp
  • arkadaşlar bence dnsler çöktü çünkü bittorrent programıyla 28kb la indiriyorumm ama ne msn açıyo ne internete giriyo
  • yok yaa ne düzelme var ne başka bişi ne bu böyle kağnı kağnı ben bu telekomun
  • Telekomun sitesi jet hızıyla açılıyor ama Speedtest sayfası açılmıyor!! 56k'dan daha kötü şu an internetim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seleric

ya şu bir gerçek adamların ellerinde bir tekel var ve müşteri onları pek alakadar etmiyor. Çünkü adamların müşterimi kaybederim diye bir korkusu yok.

şimdi bir örnek vericem aynı sokakta 2 tane fırın olsun, ekmeğini nerden alırsın? Güvendiğim, bildiğim yerden, güler yüz gösteren ve kaliteli ekmek sunan yerden alırım. Bu durumda 2 fırın rekabete geçer ve müşteri ekmeğini nerden alırsa alsın daha iyi hizmeti daha ucuza alır.

Avea, Telsim ve Turkcell in şu anda verdiği hizmetle TT un verdiği hizmet birmi? TT u bırakıp başka bir ADSL şirketine gidip evine ADSL bağlatabilirmisin?

HAYIR!

Çünkü TT için müşteri demek çiftlikteki çitlerin arasındaki koyun demek. Koyunların huzursuz olması TT u çok da fazla alakadar etmez çünkü TT koyununu kaybetmez! Çok çok arada sırada bazı koyunları ölür. Koyunlarımın 2 gün aç kalması onları öldürmez der ve gidip koyunlarına yem almaz!

Ya lanet olsun ben bunu hissediyorum kardeşim yetti tükendim içim daraldı ya bıktım usandım bunlardan, Müşteri hizmetlerini ararsın bi kadın çıkar sanki kadın bir yandan örgüsünü örüyor bi yandan senle ilgileniyor.

Eğer TT a rakip bir ADSL sunan kurum olsaydı sanırım şimdiye kadar toplam müşteri kitlesinin %70 ini toplamıştı. ve biz şu anda ADSL i yarı fiyatına kullanıyor olurduk.

Müşteri hizmetlerini aradığımızda iyi eğitilmiş bir yetkiliyle konuştuğumuzu hissederdik.

olay varya çok güzel anlatmışsın cidden helal olsun yaa tamam sorun var bari biri çıksın bir açıklama yapsın işte özür dileriz bilmem şu kadar indirim yapılacak bu olaylar yüzüden desin 1 ay bedava kullanım verecez desin amaa nerdee insan bi özür bekliyor yada ne bileyim kalkıp ,demsini bekliyo işte şukadar gün sorun olacak diye hiç bi açıklama yapılmıyor insan buna uyus oluyor

• lanet olsun.Kablumbağa bile daha hızlı
  • eee ne zaman duselecek?
  • Keyifleri ne zaman gelirse bir ara telekomda birisi çay dökmüştüde devreler yanmıştı sanki komik olay yaşanmıştıda sonra sabah çalışan mühendisler fark etmişti Yine oyle bir olay olmasın
  • hiç 1 fark yok hala...
  • Kaplumba bundan hızlı,nedenide er-geç gideceği yere ulaşıyor!
    Bu bağılantı ile bizde o şans %0.1
    Beklemekten başka bir umudumuz yok

bu ne ya ınternet KAGNI gibi ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yarabanti

Keyifleri ne zaman gelirse bir ara telekomda birisi çay dökmüştüde devreler yanmıştı sanki komik olay yaşanmıştıda sonra sabah çalışan mühendisler fark etmişti Yine oyle bir olay olmasın

abi bi ara da orda calısan birinin corabı mı ıslanmıs ne, onu kurutmak ıcın prızden fıslerı cıkarıp ısıtıcıyı taktıgı soylenmıstı
  • Kağnı bunun yanında JET MOTORLU Hayalet uçak beaaa
  • bende sorun benim makinada sanıyordum yaw.az kalsın basacaktım makinaya formatıneyseki benim makinadan değilmiş
  • izmir goztepe inanılmaz yavaş bir net msn ye çok zor giriyor. sayfaları açamıyoruz bile yavaşlıktan

turk telekom müdürü kulakların bol çınlamıştır bugun artık. son surat internetmiş

dünyanın en pahalı en yavaş internetini bize sunuyorsun. o koltukta nasıl rahat oturuyorsun anlamıyorum
  • kesinlikle aynı kanıdayım arkadaşlar internet ceset. hiç bi yere bağlanamıyorum. telekomun desteğinde bulunanlar bana yurt dışı çıkışlarının hızlandırılmaya çalışıldığından dolayı internetin yavaş olduğunu söyleidler. buna tabi kendileri bile inanmadı.

sonumuz hayır olsun, ekmeğimizden olacaz TELEKOM BÖYLE DEVAM EDERSE.....

:::::::::::::::::ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN:::::::::::::::::
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.