İstanbul'da sıkıldım. Uzaktan çalıştığım için iki haftalık bir mekan değişikliği yapmayı düşünüyorum. Bu mevsimde Bodrum'a gidilir mi? Sağa sola gezip kafelerde oturup vakit geçireceğim. Başka mekan öneriniz var mı? İyi internet bağlantısı olması lazım. |
Bu Mevsimde Bodrum'a Gidilir Mi?

-
-
valla hocam ben de şuan işten ayrıldım ve boştayım sebepsiz şekilde doğu taraflarında bir yere gidesim var. Ufak bi pansiyonda kalıp şehri amaçsızca gezmek. Aklımda ki yer Van
-
-
O şekilde gelirsin kışın bodrum sakin güzel olur.Tatil içinse ya sezon öncesi ya sezon sonu gelin.Hem sakin hem daha ucuz tatil yaparsınız...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bodrum'a nisan 2014 ağustos 2014 ve şubat 2015'te gittim bir aydan fazla kaldım her seferinde.hava güzel olur cafe bar gezerim diye gidiyorsan hiç gitme hava güzel olmuyor bu aylarda paso sağanak yağmur yağıyor.bu yüzden yerel halk mecbur olmadıkça dışarı çıkmıyor dükkanların çoğu kapalı oluyor yürüyüşe çıkıyorsun avm'ye dükkanlara gidiyorsun tek başınasın.bir tek avm üst katında insan oluyor onlar da sinemaya mı ne gidiyordu herhalde şimdi pandemi bunlar da yoktur.nisanda biraz ingiliz turist geliyor hareket oluyor ve rahat oluyor ince montla gezmiştim bayıcı bir havası yok alanya gibi o yüzden yazın buraya çok gelen oluyor.arabasız anlamı yok bir çok kasabası var türkbükü bitez yalıkavak gümüşlük gibi buraları gezerek vakit geçirilebilir marina var açıksa balık bir yerde yeniyor kahvaltıya başka yere denize çok uzak bir yer var oraya gidiyorsun.şimdi sıkıcı olur garanti veririm.
-
Teşekkürler bilgi için. Başka yer öneriniz var mıdır?
-
şimdi senin derdin bir şey alıp satmak değil hava değişimi istiyorsun her dönem istenebilir bunda hiçbir şey yok ama güzel yerlerin bir döngüsü var mesela bodrum gibi yazlık bilinen yerler harbiden de yazın güzel oluyor kışın kapanacak şekilde evrimleşmiş yerli insanı bile buna uymuş o yüzden havası güzel olur diye hiç yazlık yerlere bakma hepsi böyledir boştur sen zaten mimari seyretmeye gitmiyorsun bir yürüyüşe çıksan silent hill gibi adamın içi açılacağına içi kararır o yüzden kış turizmi neredeyse bence oralara git mesela kaplıcaya git biz kasımda eskişehir'e gittik çok kalabalık değildi otel ama şehir buz gibi olmasına rağmen güzel kalabalık hareketliydi.ha biz orada kuzen var diye gittik yoksa kaplıca dediğin anda havası daha güzel bir ton yer var egede.bak neresi popüler ya da şehri güzel ya da ikisi birden git gez insan olsun çünkü insan göremezsen bina ağaç seyredip gelirsen o hava değişimi değil daha beter bir şey olur.
-
bodruma da gittik beraber
İstanbul’da da yasadık
sorun şehirlerde değildi
biz tam yalandık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yer yaramaktan canım çıktı.
Bodrum'a gidiyorum. Deneyimlerimi paylaşırım artık.
-
İki hafta boyunca bu manzaraya uyanacağım. Bu arada baya kalabalık Bodrum. Mekanlarda dolu. İstanbul'a göre tabii 10 kat sakin.
-
Bu havada gidilmez
-
Güzel geçti baya. Amacım hava değişikliği yapmaktı. Merkezde güzel bir pansiyonda kalıp kasabanın tadını çıkardım. Sahilde kumsal oturup güneşin doğuşunu ve batışını izledim. Çok sakindi zaten. Güzel mekanlarda yemek yiyip içtim. Terasta güneşlenip kitap okudum, ders çalıştım. İşleri hallettim. Bol bol fotoğraf çekip Instagram'a attım.
İstanbul'a geri döndüm şu an ve tüm enerjim yenilenmiş hissediyorum. Bazen kurtarıcı oluyor bu tür şeyler.
-
Özledim ya. Okulum açılsa da bodruma marmarise gitsem
Köteklinin kafelerini bile özledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denizi Soğuktur normalde de antalyaya göre serin bu mevsimde ege de oldugunu göz alırsak manzarası ve rahatlamak için gidilir denize öğle güneş tepedeyken girmeni tavsiye ederim bi tık soğuk olur ama bölgeyi iyi seçmen lazım sıcaklık farklılıkgösterebiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X