Bildirim
Bu kezban türünden nefret ediyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hepsinin katledelim bence.
Kezban Toplama Kampları kuralım, yakar sabun yaparız. En azından bir işe yaramış olurlar -
İnsanlar artık o kadar basit ki onları anlamak çokta zor olmuyor ben çok yanlış zamanda doğdum çok -
quote:
Orijinalden alıntı: Arnavut7
Hepsinin katledelim bence.
Kezban Toplama Kampları kuralım, yakar sabun yaparız. En azından bir işe yaramış olurlar
+1 hepsinden nefret ediyorum -
Sen çok üst bi seviye insansın biraderim bu kezbanları senin görmeyeceğin bi yere koymak lazım ki rahat edesin. -
Birde dumana takmışlar onlar yüzünden duman dinlemekten utanır hale geldim anladık duman dinliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bimin aystiisi
Birde dumana takmışlar onlar yüzünden duman dinlemekten utanır hale geldim anladık duman dinliyorsun
+1 -
Kezban lafını sevmem ama neyse bahsedilen kesim belli.
Şu kahve olayına gıcık oluyorum abi. Ben de kahve severim (çayı daha çok, orası ayrı) ama bu nedir hayatında ilk defa kahve görmüş gibi paylaşıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
ne zaman çıkmış ?
-
okuduğu kitaplarda genelde kuantum ve ruh gibi şeyler valla max planck ın kemikleri sızlıyordur. -
bide teoman duman demezler mi -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
napicaklarini sasirdilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X