|
askerde kalıp astsubay çavuş bilmem ne olarak devam edemiyo muyuz hayatımıza
-
-
O L A M A Z S I N
-
askerde kalarak olabileceğin max rütbe uzman çavuştur.
asker olarak astsubay olmak sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 3 Mayıs 2023; 15:37:18 > -
askeri okul mezunuyum. şimdiki liyakatı bilmem, fakat rütbe arası geçişlerde o tipler sevilmez.
er erliğini
Uzman uzmanlığını
astsubay astubaylığını
subay subaylığını bilir
benim zamanımda böyleydi
ordunun son 5 yıldaki değişimini takip edemedim
-
üstteki sapık beni engellemiş ilk kez aklı başında bir şey söylemiş die tebrik edecektim uleen..
bro polis ol jandarma ol, kara kuvvetlerinden uzak dur.
-
Karakuvvrtlerinde yedek subay yedek astsubay olarak yaparsan kalırsın
Jandarmada ise böyle bir durum yok -
Kara kuvvetlerinde yedek astsubaylık sisteminin ilk meyvelerinden biriydim. Yd. Asb olarak görev yaptım o dediğin şekilde kalınmıyor maalesef. Yine de dışardan giriş yapar gibi her türlü mülakatın, sınavın, kontrollerin oluyor.
-
aga adam askerde kalmaktan bahsediyor.
hee benim zamanımda adı ne olmuştur bilmem ama sutaşak astaşak vardı. Onun da kpss sınavları var. Adam kpss falan uğraşamam diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 3 Mayıs 2023; 16:7:40 > -
astsubay olmak için üni mezunları için astaşak sınavları vardı. kpss girilir, mülakat olurdu
-
astım var nerde şanslıyım direkt elerler -
astım var ben de astım raporunu çıkartmayıp sağlık mülakatına girsem anlarlar mı ? Akciğer filminde astım belli olmuyor cünkü net olarak ne diyon şansım olur mu -
bilmiyorum güncel ne durumda sağlık raporlarını harp okulu hastanesi verirdi veya gata verirdi şimdi daha devlet hastanesi veriyor sanırım daha kolaydır araştır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X