Şimdi Ara

askerde kalıp astsubay çavuş bilmem ne olarak devam edemiyo muyuz hayatımıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böylr bir şey yok mu ya valla bıktım kpss falan hic ugrasamam askere gidip orda kalamıyo muyuz memur askeri personal falan olarak yok mu bunun yolu ? Uzun dönem çıkarsa mesela orda kalma şansımız yok mu

• O L A M A Z S I N

• askerde kalarak olabileceğin max rütbe uzman çavuştur.

asker olarak astsubay olmak sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 3 Mayıs 2023; 15:37:18 >
  • askeri okul mezunuyum. şimdiki liyakatı bilmem, fakat rütbe arası geçişlerde o tipler sevilmez.

er erliğini

Uzman uzmanlığını

astsubay astubaylığını

subay subaylığını bilir

benim zamanımda böyleydi

ordunun son 5 yıldaki değişimini takip edemedim

• üstteki sapık beni engellemiş ilk kez aklı başında bir şey söylemiş die tebrik edecektim uleen..

bro polis ol jandarma ol, kara kuvvetlerinden uzak dur.

• Karakuvvrtlerinde yedek subay yedek astsubay olarak yaparsan kalırsın
    Jandarmada ise böyle bir durum yok
  • Kara kuvvetlerinde yedek astsubaylık sisteminin ilk meyvelerinden biriydim. Yd. Asb olarak görev yaptım o dediğin şekilde kalınmıyor maalesef. Yine de dışardan giriş yapar gibi her türlü mülakatın, sınavın, kontrollerin oluyor.

• aga adam askerde kalmaktan bahsediyor.

hee benim zamanımda adı ne olmuştur bilmem ama sutaşak astaşak vardı. Onun da kpss sınavları var. Adam kpss falan uğraşamam diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 3 Mayıs 2023; 16:7:40 >
  • astsubay olmak için üni mezunları için astaşak sınavları vardı. kpss girilir, mülakat olurdu

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    astım var nerde şanslıyım direkt elerler
  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt
    astım var ben de astım raporunu çıkartmayıp sağlık mülakatına girsem anlarlar mı ? Akciğer filminde astım belli olmuyor cünkü net olarak ne diyon şansım olur mu
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

bilmiyorum güncel ne durumda sağlık raporlarını harp okulu hastanesi verirdi veya gata verirdi şimdi daha devlet hastanesi veriyor sanırım daha kolaydır araştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.