|
Bildirim
|
Ocak zam olarak %20-30 bekliyorum hepsine.
Tabi ak organizmalara göre Ekrem zam yaptı olacak bu durum ![]() |
sabit telefonu iptal edince aylık 18 tl civarı intenet faturasına ekleniyor.sonra bunun adı yalın internet oluyor.Böyle bir soygun dünyanın hiç bir yerinde yoktur.telefon kullanmıyorsun telekom internetle tehdit edip her ay zorla ve haksızca telefon parası alıyor.
|
Babamlara 900 tl civarı gelmiş telefonda konuşurken söylediler daha yeni. Daha önce 500 üstüne çıktığını hatırlamıyorum. Zamlar fena girmiş bu yıl devreye
![]() |
ampul patladı kardeşim, mum kullanabiliriz.
|
270 lira Elektrik / Hesapta akıllı saat ama onun aklına ..Doğru düzgün ışık bile açmıyoruz,çalışan tv,elektrik süp.,1 pc ve buzdolabı!
85 lira su / Önceden 2 ayda 1 kez gelirdi 10-15 lira.Şu anda her ay 70-100 arası geliyor. 150 dogalgaz / 6 odalı evin tek odasını yakıyoruz haliyle çocuk hep hasta,bende soğukta çalışıp,üşüyerek geçiriyorum ama yapacak birşey yok.5 yıl önce acayım dedim 425 lira fatura geldi,o zamandan beri açmıyorum. 93 İnternet / Geçen gün TTnetten aradı ve adam diyor ki paketiniz 114 lira olacak şimdi kitlersek etkilenmez 105 lira ile kurtulursun.Kesin kafa yapıyorlar.. 90 / telefon faturaları pusht TTNET 30 liradan az yükleme yapmaya izin vermiyor.Benim paket 23 lira,her hay 7 lira harcanıyor. Çocuğun okulu,arabaya benzin şu bu derken ay sonuna birşey kalmıyor. Devlet okulu,her ay birşey çıkarıyolar,helal olsun! |
Doğalgazı açmıyorum.Ev soğuk olduğu için de buzdolabına gerek kalmadı
![]() |
Kaçak hat için neler gerekli
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 18 Aralık 2019; 21:20:0 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|