Yüzbaşı
30 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 235 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Evet arkadaşlar konu benim için biraz ciddi, lütfen ciddi cevaplar alabilirsem, şimdi eşim , 4 yaşında kızım ve 8 aylık oğlum ile birlikte yaşıyoruz maddi imkanlar doğrultusunda borç harç babamın evinin üstüne evi dikebildim, çok şükür kendi evimde oturuyorum, gelelim sıkıntılarımıza, son zamanlarda eşim benim işe gitmem iş yerinde arkadaşlarımla olan muhabbetlerimden dolayı sıkıntı çıkarmaya başladı, sen sürekli geziyorsun orda insan görüyorsun ben hep evdeyim gibi sıkıntılar, aslında farkındayım sıkıntıların tamamı kendisinin sürekli evde çocuklarla birlikte olmasından kaynaklanıyor ve yaptığım her hareket bu yüzden sıkıntı oluyor ama burada benim ne gibi bir davranışta bulunmam gerek, gezmeye götürüyorum istediği bir yer olmazsa suratı asılıyor, konuşmuyor hayattan soğutuyor resmen insanı, diyorum ki oğlan 1 yaşını geçsin en azından annemin bakabileceği bir hal alsın sana da iş bulacağım diyorum, bu seferde o zamana kadar kim öle kim kala gibi cümleler duyuyorum, bunu yapınca içimdeki bütün istek heves gidiyor, şu sıralar bende çok sinirlenmeye başladım ve kendisi de artık çok sinirlisin ne oldu sana diyor, kendi davranışlarına bakmıyor, ne yapabilirim nasıl bir çözüm bulabilirim ?

doping hafıza hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ? malum dersane fiyatları aldı başını gitti, kpss için alınsa faydası olur mu acaba ?

sağlık ocağında alınan topuk kanından down sendromu belli olur mu acaba ?

iyi günler arkadaşlar şuan için aracıma yeni bir set topluyorum ufak yollu öyle ahım şahım birşey değil ama aklıma takılan bir kaç mesele var,

1 takım oval mitrange (boschmann)

1 takım 16 cm mitrange(boschmann),

Soundmax SX-2500.4 3000 W 4 Kanallı amfi,

sunny 1000 w 350 rms 30 cm bass

şimdi bu sete dome tweeter almam gerek mi sizce.? (TİZ SES SEVMİYORUM BU ARADA)

mono amfi almadan bunları soundmax amfi ile besleyebilirmiyiz ?

PTT de çalışan arkadaş bu hafta sürekli sefer görev emri geldiğini söylüyor, hayırlısı bakalım...

Alex'in ilerleyen zamanlarda Fenerbahçe'nin efsanesi olarak teknik direktör koltuğuna getirilmesi bence yanlış bir karar olacaktır, neden diyecekseniz adam Fenerbahçe'nin efsanesi olarak ayrıldı, eş kaza teknik direktörlük görevinde başarısız olursa eğer taraftarın çoğunun saygısını yitirebilir, bana kalırsa bu göreve gelmemesi çok daha mantıklı bir karar olur.

iyi günler bu ikisi arasında kaldım odada güzel bir ses olsun istiyorum acaba hangisi daha çok işimi görür sound bar küçük güzel duruyor ama ses kalitesi nasıldır, ikisinin arasında ciddi farklar var mı sizce

iyi günler aramızda inşaat ustası veya sıva ustası varsa bir sorum olacaktı, durumlardan dolayı ev alamıyoruz çok pahalı bende ailemin evinin üzerine ev yaptırmaya karar verdim, ama maliyeti konusunda baya bilgi kirliliği var her kafadan bir ses çıkıyor, evin dış inşaatı bittikten sonra ince sıvasının maliyeti ne kadar tutar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

laguna (1996-2000) Renault motorlu olan 2.0

Mondeo(1997-2000)

Vectra (1997-1999) 2.0 cdx tercihim

bu 3 araçtan arıyorum 35 bin limitim var

laguna almayı düşünüyorum ancak bunun iki tür motor seçeneği varmış hangisi daha sağlıklı olur tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Hakkında
Meslek: Zabıt Katibi
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
toyota
Mobil cihaz
huawei
Operatör
vodafone
Oyun Platformu
pc
Takım
Fenerbahçe
Steam
Steam
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 666
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 19.762 (Bu ay: 889)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 364 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.