M

Çavuş
26 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 192 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar bu durumda olanlar iletişimde olabilir miyiz?

YÖK af sonrası merkezi puanla yatay geçiş hakkı verdi hatta yerleştiğimiz yıl öğrenci almayıp sonradan öğrenci alan farklı programlara da merkezi puanla yatay geçiş yapma hakkı verildi. 7411 af 83.geçici madde.

Ancak bu türlü geçişlerde geçmek istenilen programın 2022yks puanı şart alınıyor.

eski öss puanımızın sistemi ile yks nin puan sistemi farklıdır bunun çözümü nasıldır bilen var mıdır.

Erzincan hukuk veya Dicle hukuk kaç ile tahmini alır?
Otomatik araç kullanırken dikkat edilecek noktaları deneyimleriniz ışığında paylaşabilir misiniz
Arkadaşlar eşit ağırlık sıralamam 39527
Dicle hukuk 38676 en son almış, sizce bana gelebilir mi , sınırda kaldım gibi.
Tyt: 75 tr:26 mat 25 sos 13 fen 10
Ayt 52-edebiyat 13.5 mat 25 tarih 7.75 coğ 6
Obp:83
En yakın sıralama tahmini yapana sıfır edebiyat soru bankası ve konu anlatımı ( palme) göndereceğim ,alıcı ödemeli olacaktır.
Kitaplar sıfırdır hiç bakmadım.
Tyt: tr:26.5 sos: 13 mat: 25 fen: 10.25
Ayt: mat: 26 edebiyat: 13.5 tarih: 7.75 coğrafya:6
Obp:83
Arkadaşlar sizce Tm 40k içinde olur muyum ?
Anlayamıyorum gerçekten , hükümet böyle bir uygulamayı vatandaş için yaptı sağlığımız için yaptı ama Twitterda bunu eleştiren Müslüman kesim var şu an ve hayli destek de görüyorlar.
Cidden anlayamıyorum Ak Parti'yi eleştir tamam ama bu eleştirilir mi ? Neymiş ncamilerde mesafe olarak da namaz olmalıymış, ziyaretler sosyal mesafe ve maskeyle de olabilirmiş, peki herkes bu kadar bilinçli mi ki dikkat etsinler.
Arkadaşlar kamu kurumunda çalışan biriyim haliyle devamsızlık sıkıntısı olmayan ve ders geçmesi nispeten kolay olan ( çıkmış sorular sorulan) bir Tıp fakültesi tavsiyesi bekliyorum.Lutfen önerilerinize açığım.
Lütfen çok acill
Arkadaşlar Maltepe tıp fakültesi okuyan varsa lütfen çok çok acil yazabilir misiniz lütfen ????
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 773
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 739 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.