Şimdi Ara

Bu artık ayıptır ya(Göral servis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam sabah aracı servise götürmüş. Fatura bu. Ayıp yani
    Bu artık ayıptır ya(Göral servis)
    Araba pejo 308 2008 model
    https://i.hizliresim.com/azplm4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverdone -- 9 Mart 2018; 20:19:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğrafı tam yükleyiniz.

Forumda problem var, büyümüyor fotoğraflar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat normal. Bakıma 422+KDV almış. Ayıp olan ne?

• Ücret yüksek ama hatanın bir kısmı sizde. Garantili olmayan aracı yetkiliye götürmenin bir anlamı yok. Götürün Tekniker Otomotive bunun yarısı bile tutmazdı. Bende sıfır araç aldım sadece garanti hatırına gittim yetkiliye. Garanti bitince bakımlar için sanayiye gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Tamam da işi bilmiyormuş babanız, 265TL'lik boş ürün satışı var orada. Yetkili servisler, araç içi sprey, balata spreyi, motor katkısı vs... gibi para tuzaklarını pazarlamayı çok severler.

Normalde 600TL civarı bir bakım çıkarmışlar, bence gayet güzel fiyat yetkili servis için.

İşi bilmeyeni kaziklamak normal yani

• Yıllar önce Peugeot servisine buji değişimi için gitmiştim, arka stop farını bile değiştirmişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam normal ücretlendirme görünce ‘ayıptır yaa’ diye konu açmış. Halk olarak kazıklanmaya alıştığımız için normal fiyat çıkarana tepki gösteriyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babasından dert yanan genco sayısında bayağı bir artış söz konusu. Şimdi böyle ise okul kapanınca ne yaparız bilemiyorum.

• Tipik bir yetkili servis itelemesi.

• 750 TL geçirmişler bakıma vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

750 TL geçirmişler bakıma vay be

886 o :D

• TSY kullanıcısına yanıt
    Şu spreyleri filan çıkardım

• Filtre, yağ, conta ve işçilik 422 lira mı? Bir de hava ve polen filtrelerine ayriyeten para almışlar.

Ben kendi aracımın senelik bakımı için yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve karter tapası puluna toplamda 220 lira verdim.
    Üstelik yağı da 6 litre aldım.

• Ben geçen hafta Yaris Hybrid'i bakıma götürdüm. Toplamda 340 lira tuttu.

• Ortalama bir fiks bakim Yetkili Serviste

Luks Markalarda 900-1200₺

ekonomi markalarda 500-800₺

butce markalarda 300-600₺ arasinda

Bir fiyat araligi var yani, sorgulamayana ittiriyorlar, turbo hava kutusu neden degismis ? Garantiye girmemis, sarf malzemeleri fiks paket harici tutarak yazmalarini saymiyorum bile.

• Özel servis... Elf yağ + hava, polen, yağ filitre si + ön balatalar + sol z rot + silecek suyu hortumları + 3. Stop lambası + bagajın menteşeden ayarlanması + az bir kaporta işi 425 TL....

Bu fiyatlara bakınca yetkili servisler ciddi yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 9 Mart 2018; 23:0:35 >
  • Nerde hocam o fiyatlar premiumlarda ilk bakım 1500 diğerlerinde 800-1500 arası para istiyolar. 1.0tsi aracın ilk bakımı 900lira istenmiş küfreder gibi.

• Sıradan servis kazığı.siz yine fazla ödediğinizin farkındasınız.1 lt cam suyuna 15tl verip normal diyen tiplerde var

• Motor yağını Red Purple mı koymuşlar?

• Ne almasını bekliyorsunuz peki? Nasıl dönecek işletme? Sanayideki 15 mt kare dükkanı olan,bir kendi bir de haftada 50 TL belki verdiği çırağın olduğu dükkan ile aynı fiyat mı?

Deniz kenarında bir lokantaya gidersin cam kenarı ile iç masa bile aynı fiyat değildir.100 mt daha içeride dükkan daha da ucuzdur.

Bakkal örneğinde bile aynısı olur.Mekan,yer,çalışana göre aynı kalitede ürünlerde fiyat farkı olur.Gitmek istemiyorsan gitmezsin.Yasal olarak yetkili serviste bakım yaptırmasan bile garanti bozulmuyor,bunun ile alakalı yargı kararı var hatırladığım kadarı ile,hatırlayan arkadaşlar koyarlar buraya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.