Şimdi Ara

Bu artık ayıptır ya(Göral servis) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim ödediklerim boyle 2018 de degisti ise bilemem. 550₺VW , 930Tl Benz, 700₺Crv odedim gecen sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada ayıp yok değer kaybeden tl var.Gayet normal 25 liradan aspava yemeye alıştık ankarada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abimin lineasında park lambasına 20 lira isteyip, işçilik yazmadık aaabi demişler😂😂 aklıma geldikçe gülerim.

Şimdi torpido da bi poşet yedek lambalarla geziyor, köye geldikçe eksiklerini ben tamamlarım.

• Fiat,hyundai,toyota gibi servisler hesaplı

özellikle doğuş oto ve renault güzel kazıklıyor
    Araç otomatik değilse ilk bakımdan sonra tüm bakımları özel serviste yaptırma taraftarıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Fiat,hyundai,toyota gibi servisler hesaplı

Araç otomatik değilse ilk bakımdan sonra tüm bakımları özel serviste yaptırma taraftarıyım

yerli üretim oldukları için mi ?

• göral benim kız arkadaşımın benzinli 206'sına da yüklü bir fatura geçirdi. 30bindeki araba yağ kaçağı var diye, üst kapak conta, triger değişimi ve 30 bin bakımına 2700 lira para aldılar. göral yakaladı mı fena öpüyor. benim de pejom var ama hayatta yetkilisi servise gitmem.

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    diğerlerini bilmiyorum ama 2015 de fiat linea balata değişimine 280 tl ön balatalara fiyat çekmişti fiat servisi.hepsi kazıkçı

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Fiat,hyundai,toyota gibi servisler hesaplı

yerli üretim oldukları için mi ?

Servis politikaları öyle. 180 bine sattığı aracın bile 15 bin bakımı, 600₺ gibi rakamlardadır.

• Servise gitmeyip uğraşmak isteyen her türlü kök söktürür. Spesifikasyonları sağlayan ürünleri kullanıp bakım kitapçığındaki bakınları yaptırdığını belgelemek kaydıyla garanti bozulmaz. (Uzatılmış garanti hariç)

• Fiyatlar fena değil fakat gereksiz yere sprey vs. işin içine girince sıkıntı oluyor.
    Bundan sonra FP Otomotiv’e gitmenizi tavsiye ederim. Ben aracımı gözüm arkada kalmadan rahatça bırakabiliyorum.Sahibi çok samimi bir insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 10 Mart 2018; 20:31:12 >
  • civic ve crv bakım fiyatlarını görünce ucuz geldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.