Bildirim
Bu aracı nereye şikayet edebilirim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla yok ama keşke olsa. -
Böylelerini arkaya projektör takıp aydınlatmak lazım.Görsün bakalım nasıl oluyormuş aydınlanmak.Doğru yolu bulur aydınlanır belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul il emniyet mudurlugunun ihbar servisi var sitesinde. Gayette ilgileniyorlar. Sitesini bir geziver yada
istanbultrafikdenetleme@egm.gov.tr
Buraya bir mail ativer
06 plaka, Ankara sanırım burası
Bir insan neden böyle bir şey yapma amacı duyar ki yahu? -
Ankarada yada baska bir sehirde olmasi mumkun elbette ama istanbul da 06 plaka arac yokmu ?
:)
Ankarada böyle saçma bişey başladı,özellikle kuş serisine yapıyolar stopları şeffaf yapıp gezince ne oluyorsa.Anca arkadaki araçtan küfür yiyorlar
Olabilir hocam, ben diğer görünen araç da 06 plaka olunca Ankara sandımquote:
Orijinalden alıntı: Oronra
Ankarada yada baska bir sehirde olmasi mumkun elbette ama istanbul da 06 plaka arac yokmu ?
:)
Buradan da ihbar edilebilir ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 1 Haziran 2019; 17:8:45 >
-
Bahsettigim sayfa bu zaten,quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Olabilir hocam, ben diğer görünen araç da 06 plaka olunca Ankara sandım
Buradan da ihbar edilebilir ayrıca
https://onlineislemler.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
Alıntıları Göster
Geri donus yaptiklari maik adrsi ise istanbultrafikdenetleme@egm.gov.tr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dikkatli bakarsanız T plaka taksi. Ankara'nin taksicileri hep boyle. Abuk sabuk sisler, farlar ve stoplarla Ankara sokaklarinda defalarca karşılaştım. Polis neden müdahale etmiyor anlamış değilim.
Polis de mamasını alıyor
Şahsen gece yolda arka lambaları çalışmayan araba yerine bunları tercih ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle uzakta ise size doğru gelen bir araba gibi algılanıyor.
Modifiye konusunda çok garip huylara sahip milletiz. Hani Amerika'daki 26' jantlı binek arabalar bile bundan daha iyidir.
Işıkların görme, görülme ve iletişim amaçlı kullanıldığının farkında değiliz. -
Sen de uzunları yak. Arka sisleri açıp gidenlere başka ne yapabilirsin ki? Trafikte ya arkasından kurtulmayı dene ya da uzunları aç... -
Siz bunlardan şikayet ediyorsunuz. Traktörlerin arkasına çifter çifter bahçe spotu takıp, arkadaki aracın tam gözüne ayarlayıp gezen dayılara sorduğunda "Takmazsan cezası var" diyip bir de şişiniyorlar.
Yaptim ama nafile az kalsin kaza oluyordu ilk frene bastığında malum kişi
Burda küfür edenler, aynısını araç sahibinin yüzüne neden söyleyemiyor acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim de gugle yazınca çıkıyor. Umarım yazarda sünger beyniyle nasıl dalga geçildiğini görür
Stop lambası mı geri vites ışığı mı belli değil ayrıca yandaki arabada arka sis farları açık gidiyor yanılmıyorsam.
Bütün arıza tipler Ankara'da galiba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X