Şimdi Ara

Breaking Bad'i bitirdim kötü hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi çok kötü hissediyorum keşke hiç izlemeseydim. Hayatta en son şeyi yapmışım gibi hissediyorum. Birde serinin gelmeyecek olması kahrediyor. Lanet olsun

• Hayırlısı be kardeş
  • Sen yine iyisin biz aylarca finali bekledik bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 2. sezon 5. bölümdeyim devam edeyim mi

• çabuk sil aynı konuyu açtım 15 gün ban yedim ben de tıpatıp aynı konuyu açmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün başladım.1.sezon 1.bölümü bitirdim.Şimdi 2.bölümü izleyeceğim.Prison Break bitince bi boşlukta hissettim,bakalım bu diziyle doldurabilecek miyiz?
  •  Breaking Bad'i bitirdim kötü hissediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hergün bir sezon bitiriyordum. hayatımın bir parçası olmustu artık finale kadar hep araların düzelmesini bekledım jesseyle ama duzelmedı dahada koydu
  • BB izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum
  • Fargo'yu izle bb'yi aratmıyor
  • Ah ulan ah keşkem hafizam silinse de baştan izlesem

• ağır spoiler

filmin sonunda hankin kartelin başı olduğu ortaya çıkıyor, meğersem jessi hankin ortagı imiş, bizim heisenberg kanserden ölüyor yerine karısı işleri devralıyor, oglu dagıtım işlerine başlıyor, hank bu ikisini de ortak yapıyor, aslında los pollos da hanke aitmiş, çok karışık beyler izlemeyin, en son jessi tüm herkesi zehirliyor gidip o agzında diş kalmamıs keş karı ile evleniyor, sektörün tek hakimi oluyor

• Breaking bad demeyin bana kimyadan nefret ediyorum :(

• ben de izlediğimde öyle düsünüyordum sonra spartacusu izledim onda daha kötü oldum spartacus cok etkiledi beni.
  • Şu diziden önce kimyadan nefret ederdim bitirdikten sonra keşke kimya ile ilgili bişey okusaydım diyorum

• Spoiler,isteyenler devamini okumayabilir.

Hank heisenberg i ogreniyor.Hank olduruluyor ve heisenberg yapti sanip onu aramaya koyuluyorlar.Ayrica heisenberg en sonunda ölüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

Kendimi çok kötü hissediyorum keşke hiç izlemeseydim. Hayatta en son şeyi yapmışım gibi hissediyorum. Birde serinin gelmeyecek olması kahrediyor. Lanet olsun

Kardeşim tamam iyi güzel dizi anladık bende izledim ama bu kadar abartmayın læ.
    Hadi Game Of Thrones olsa tamam. Ama breaking bad ne? git Game Of Thrones izle kendine gel, silkelen şöyle.
  • bende 2, sezon 11. bölümdeyim valla idzi mükemmel ya :D gerizekalının tekinden spoiler yemiştim zamanında öküz herif spoiler koymadan uyarı yazmadan direk sonunu söylemişti o aklıma geliyor sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

bende 2, sezon 11. bölümdeyim valla idzi mükemmel ya :D gerizekalının tekinden spoiler yemiştim zamanında öküz herif spoiler koymadan uyarı yazmadan direk sonunu söylemişti o aklıma geliyor sürekli

Önemli olan olayın oralara kadar nasıl geleceği

Spoiler yemiş olman bir şeyi değiştirmez bence devam et
  • _ultima_ kullanıcısına yanıt
    kardeşim ayıp değil mi bu kadar spoiler vermen hiç iyi olmamış izlemeyenler için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.