Şimdi Ara

BRC'NİN MOTOR GARANTİSİ HAKKINDA-SORUN ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    25.11.2010'da DAĞAŞAN BRC bayinde lpg taktırdım.chevrolet cruze marka aracım 32000 km ye geldiğinde hareket halindeyken stop etmeye başladı.chevrolet bayileri ve gösterdiğim bütün ustalar lpg den kaynaklandığını ve subapların değişmesi gerektiğini söylediler.
    Brc Ankara bölge bayine gittim.yapılan montaja çok şaşırdılar ve acilen düzeltilmesi gerektiğini söylediler.üstelik montajda bazı parçalarda takılmamış.aracımın montajı düzeltildi ve ısı müşürü takıldı.nasıl oluyorda bayinin biri kafasına göre montaj yapabiliyor hala anlamış değilim.fakat aracım düzelmedi.
    Ankara Reis chevrolet bayine aracımı bıraktım.günlerce expert bekledi.expert geldi baktı bu seferde cevap verilmedi.her gün telefon ettim.E2 mühendislikte karşıma muhattap çıkmadı.herkes birbirine top attı.resmen savuşturuldum.bugun cevap vericez,yarın cevap vericez,biz sizi arıcaz...anlıcayağınız bütün baştan savma laflarını denediler.sonuçta aracım haftalarca serviste bekledi.telefon faturam şişti ve birsürü stres yaşadım.aracımı kendim yaptırdım.2000tl yi kendim ödedim.
    Benim elimde bütün belgelerim mevcut.Merak edenlerle paylaşabilirim.yasal yollardan bütün masrafımı geri alıcam.Brc taktırmayı düşünenlere duyrulur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: metyu

BRC taktırmayı düşünenler dikkat!!!
    25.11.2010'da DAĞAŞAN BRC bayinde lpg taktırdım.chevrolet cruze marka aracım 32000 km ye geldiğinde hareket halindeyken stop etmeye başladı.chevrolet bayileri ve gösterdiğim bütün ustalar lpg den kaynaklandığını ve subapların değişmesi gerektiğini söylediler.
    Brc Ankara bölge bayine gittim.yapılan montaja çok şaşırdılar ve acilen düzeltilmesi gerektiğini söylediler.üstelik montajda bazı parçalarda takılmamış.aracımın montajı düzeltildi ve ısı müşürü takıldı.nasıl oluyorda bayinin biri kafasına göre montaj yapabiliyor hala anlamış değilim.fakat aracım düzelmedi.
    Ankara Reis chevrolet bayine aracımı bıraktım.günlerce expert bekledi.expert geldi baktı bu seferde cevap verilmedi.her gün telefon ettim.E2 mühendislikte karşıma muhattap çıkmadı.herkes birbirine top attı.resmen savuşturuldum.bugun cevap vericez,yarın cevap vericez,biz sizi arıcaz...anlıcayağınız bütün baştan savma laflarını denediler.sonuçta aracım haftalarca serviste bekledi.telefon faturam şişti ve birsürü stres yaşadım.aracımı kendim yaptırdım.2000tl yi kendim ödedim.
    Brc ve E2 mühendislik kesinlikle kurumsal bir şirket değil.Yaptıkları hiç etik değil.Lpg satılırkenki vaadleri tamamen palavra.
    Benim elimde bütün belgelerim mevcut.Merak edenlerle paylaşabilirim.yasal yollardan bütün masrafımı geri alıcam fakat bu kadar stres yaşattıktan sonra BRC YE OKADAR PARA VERMEYE GEREK YOK.Brc taktırmayı düşünenlere duyrulur.

Ben Brc düşünüyorum.Yaşadığınız olay çok üzücü.Belgeleride en kısa zamanda görmek isteriz.Ona göre karar verip vermeme durumunu gözden geçirebiliriz.

• quote:

Brc ve E2 mühendislik kesinlikle kurumsal bir şirket değil.Yaptıkları hiç etik değil.Lpg satılırkenki vaadleri tamamen palavra.
    Benim elimde bütün belgelerim mevcut.Merak edenlerle paylaşabilirim.yasal yollardan bütün masrafımı geri alıcam fakat bu kadar stres yaşattıktan sonra BRC YE OKADAR PARA VERMEYE GEREK YOK.Brc taktırmayı düşünenlere duyrulur.

evet belgeleri görmek isteriz nerden bileceğiz sizin brc yi karalamaya çalışan başka bir lpg kiti nin yetkilisi olmadığınızı,Brc yetkilileri eminim buna cevap verecektir özellikle faruk bey ne düşünüyor acaba bu konuda.

• garanti belgesi seri no:E-9-20101125072253
    montajda düzeltilmenin yapıldığı servis raporu belge seri no: E-2-20111112111027
    fotoğraflarınıda koyarım birazdan.ben mağdur bir müşteriyim.onlar beni çok iyi hatırlarlar çünkü çok uğraştırdılar beni.
  • Sayın Metyu ;
    BRC topıgınde mesaj yazmıssınız.Sıze orda cevap verıldı ,konunun takıbı acısından farklı baslıklarda cevaplar yazmak yerıne tek bır yerden sıze yazmak ısterız.Burda garantı belge numarası paylasmanız sıze herhangı bır fayda saglamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

montajı hatalı yapmışlarsa bunu kanıtlayan bır yazı falan alsaydın yada tutanak durumu anlatan bılır kişi raporu, verip mahkemeye alsaydın tazmınatını hocam boyle durumlarda tereddut etmeden mahkemeye basvurun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

Sayın Metyu ;
    BRC topıgınde mesaj yazmıssınız.Sıze orda cevap verıldı ,konunun takıbı acısından farklı baslıklarda cevaplar yazmak yerıne tek bır yerden sıze yazmak ısterız.Burda garantı belge numarası paylasmanız sıze herhangı bır fayda saglamaz.

arkadaş kendine fayda sağlasın diye bunları paylaşmamış burada kendisini başka firmaların saçmasapan yazıları ile kendi başına gelenleri bir nebze ispatlamak için bunları vermiş zira topiği okuduğumuzda yukarıdaki mesajlarda ilk görülen nereden bileceğiz böyle birşey olduğunu v.s gibi söylemler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brc topiğinde ; herkes brc ile olan anısını paylaşsın yazmışlardı bende anımı paylaştım.orda bana verilen cevabı bulamıyorum.burdan cevap alalım lütfen.belge numaralarını yetkililere kolaylık olsun diye yazdım.belki merak edip incelerler biz ne yapmışız diye.inanmayan arkadaşlar için fotolarıda koyacağım.
  • Amacınızın anı paylasmaktan ote oldugu anlasılabılıyor.

Bahsı gecen aracınıza 1700 km de montaj yapılmış,

15.000 km periyodik bakıma gelmemişsınız.

24890 km. de Ankara mavi Denizlerde araca müdahale edilmiş!

34.731 km de fılıtrelerı degıstırılıp ılk bakımınız yapılmıs.

Reis otomotivde Sigorta experi tarafından araç kontrol edilmiş.
    Exper raporuna bakıp yarın sızı bılgılendırırım.

Fakat sunu hemen belırteyımkı Garantı belgenızın en altında yazan perıodık bakımları zamanında yaptırılmadıgı taktırde sorumlulugun musterıye aıt oldugunu unutmayınız!
  • merhaba;
    Lpg'nin filtresi değişmemişse gaz sistemini garanti dışında bırakırsınız,subaplar gitti diyor vatandaş ? keza filtrede zamanında değişseydi gene olacaktı bence bu olay, madem motor sigortası yapıyorsunuz bu mağduriyeti derhal giderin insanları buralara yazmak zorunda bırakmayın ne diyor müşteriniz ? haftalar oldu herkes birbirine pas atıyor.
  • Geçmiş olsun, umarım zararınız karşılanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

merhaba;
    Lpg'nin filtresi değişmemişse gaz sistemini garanti dışında bırakırsınız,subaplar gitti diyor vatandaş ? keza filtrede zamanında değişseydi gene olacaktı bence bu olay, madem motor sigortası yapıyorsunuz bu mağduriyeti derhal giderin insanları buralara yazmak zorunda bırakmayın ne diyor müşteriniz ? haftalar oldu herkes birbirine pas atıyor.

Sızın Lpg bakımından kastınız sadece fılıtre degısımı mı ?
    Servısınıze bakıma gelen aracların sadece fılıtresını degıstırıp mı yolluyorsunuz? Bakımdan kastınız bu mu ? Lutfen anlatılmak ıstenenı saptırmayın.

Montaj Tarihi : 25.11.2010- Km 1700
    Servis Tarihi :12.11.2011- Km 34731
    Bir yıl geçmiş, arac sahıbı 2 periyodik bakımı yaptırmamış? Sorun başlayınca mı servise uğramak gerekıyor.
    (Genel anlamda soyluyorum) Maalesef klasık sorunumuz bu.Dısımızın agrısı artık bızı uyutmamaya baslayınca doktora gıderız , tedavı ıle halolacak dısı cektırıp gelırız.Hersey ıyıyken aracımızı kullanırız , sorun cıktıgında acaba neden derız ? Bakımlar, kontroller bu sebeble onemlıdır.

• geçmiş olsun ilgili meslektaşlarımız gereğini yapacaklardır....
  • Her fırsatta garanti prosedürleri ile ilgili yazılar yazıyorum,
    Daha dün aynı araçla ilgili yazım ek tedir. sevgili arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum 2a nezdinde konu değerlendirilerek müşteriye dönüş yapılacaktır.
    saygılarımla.

faruksevgili
    Yarbay

[X]

Dün; 15:42:27

quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

quote:

faruk bey merhaba ocak ayında teslim alacağım 2012 model 126 ps cruz aracıma brc lpg kiti takılabilirmi acaba, motor garantisi bozuluyor brc motora garanti veriyormu 2012 cruz un motoruyla uyumlumu brc lpg kiti, beni bilgilendirirseniz sevinirm,çok teşekkürler

faruk bey yada başka bir brc servisi bilgilendirebilirmi acaba beni..

Evet cruze nize BRC montajı yapılır,
    Tunap 164 uygulanır ve VSR menüsü aktif edilir,
    10.000 km yeyi geçmemek kaydı ile her 6 ayda bir km bağımsız olarak servislerimizden birine uğrayarak periodik bakımlarınızı disiplinli bir şekilde yapmanız durumunda motorunuz BRC nin sigortasından istifade eder.
    Anlamadığınız konu olursa beni alttaki telefonlardan arayabilirsiniz.

FS Otogaz Dönüşüm Sistemleri
    Facebook Grubu ve Montaj Albümleri

• quote:

quote:

merhaba;

Servısınıze bakıma gelen aracların sadece fılıtresını degıstırıp mı yolluyorsunuz? Bakımdan kastınız bu mu ? Lutfen anlatılmak ıstenenı saptırmayın.

Bir yıl geçmiş, arac sahıbı 2 periyodik bakımı yaptırmamış? Sorun başlayınca mı servise uğramak gerekıyor.
    (Genel anlamda soyluyorum) Maalesef klasık sorunumuz bu.Dısımızın agrısı artık bızı uyutmamaya baslayınca doktora gıderız , tedavı ıle halolacak dısı cektırıp gelırız.Hersey ıyıyken aracımızı kullanırız , sorun cıktıgında acaba neden derız ? Bakımlar, kontroller bu sebeble onemlıdır.

benim anladığım brc ve 2a mühendislikte garanti denilen şey arıza yapana kadar! nasıl olsa avrupa ve abd gibi sıkı tüketici haklarımız yok!

• quote:

quote:

merhaba;

Merhabalar;
    Siz Bunu Manavlık Yapana Anlatın Bence , Bana değil!
    Bu araçların Sübabları alümünyum alaşımlı ! dolayısı ile siz ya buna motor garantisi vermeyeceksiniz ! yada bu vatandaşın Masrafını karşılayacaksınız İşi Sağa Sola Saptıranın Kim Olduğunu Forum üyeleri Görmektedir. Size Hayırlı İşler

• Sevgili forum üyeleri,

Konu ; Montajı yapan firma, kusur bulan firma, Motor onarımı yapan firma, sigorta şirketi ve 2a mühendislik tarafından müzakere ediliyor,

Konu hakkındaki gelişmelerin sonucunu görmeden burada ön yargılı yazılar yazmak için henüz erken.
    Olay bir açıklığa kavuşsun ondan sonra hepimiz yorum yapalım.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
    Saygılar
  • Geçmiş olsun sn. metyu
    umarım her iki tarafta memnun olarak bu iş temizlenir ... gerekenin yapılacağına eminim keşke buralara kadar olay taşınmadan , canlar sıkılmadan (her iki taraf içinde söylüyorum) halledilebilseydi ...
  • Faruk bey bu sorun yasayan arkadas 2010 yilinda taktirmis brc lpg kitini buyuk ihtimalle 113 beygir araci 2012 model cruze suan taktircak olsak brc kiti 2010 yilindan daha gelismis teknolojisi ilerlemis bir kit takilacak aradaki fark nedir acaba

• quote:

Faruk bey bu sorun yasayan arkadas 2010 yilinda taktirmis brc lpg kitini buyuk ihtimalle 113 beygir araci 2012 model cruze suan taktircak olsak brc kiti 2010 yilindan daha gelismis teknolojisi ilerlemis bir kit takilacak aradaki fark nedir acaba

Aradaki fark ;
    MY-11 kiti çıktıktan sonra içine VSR menüsünün eklenmiş olması. Subap sorunlu araçlarda bu sorunlar yaşanmaya başlamasından sonra bu menü geliştirildi.
    Daha öncede belirttiğim gibi SUBAP SORUNLU ARAÇLARDA, MY-11 taktırdıktan sonra ve her 6 ayda bir km gözetmeksizin (10.000 i geçmemek kaydı ile) bakımlarınızı yaptırmanız VE tunap 164 Kullanmanız durumunda sigortamızdan faydalanamamanız söz konusu değil.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 23 Aralık 2011; 17:10:38 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.