Şimdi Ara

BRC'NİN MOTOR GARANTİSİ HAKKINDA-SORUN ÇÖZÜLDÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
11.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

Herkese Mutlu Yılllar Dilerim.
    Sorunun Çözümünde Esas Katkısı Olan Fsotogaz ve Bölge Distürbütörünü özençlerotogaz'ı Aynı Sektörü paylaştığımızdan Ötürü ,Tebrik eder Teşekkürlerimi Borç Bilirim. Saygılarımla.

@Florya Otogaz ;
    Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz.

mehmet kardeşim ilgi ve alakan takdire şayan markamız adına teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

Herkese Mutlu Yılllar Dilerim.
    Sorunun Çözümünde Esas Katkısı Olan Fsotogaz ve Bölge Distürbütörünü özençlerotogaz'ı Aynı Sektörü paylaştığımızdan Ötürü ,Tebrik eder Teşekkürlerimi Borç Bilirim. Saygılarımla.

@Florya Otogaz ;
    Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz.

mehmet kardeşim ilgi ve alakan takdire şayan markamız adına teşekkür ederiz

Sayın 2A MAVİDENİZLER ;

BRC LPG Sektörünün öncü markasıdır ,temel hedefimiz %100 müşteri memnuniyetidir ; bu denizde bir damla olabilmek bile bize gurur vermektedir .Sizinle ve de diğer saygıdeğer BRC bayileriyle aynı markanın bayisi olmak bize her zaman mutluluk vermektedir.Selamlar ,saygılar...

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermat06 -- 27 Ocak 2013; 13:18:07 >
  • Merhaba arkadaslar, BRC ile ilgili benim de ufak bir problemim var. 2006 model 9N3 polo aracıma 1,5 yıl önce BRC LPG taktırdım. Yakıt ve performans olarak da oldukça memnunum, fakat bazen ışıklarda durduğumda, ya da araç yoğun trafikte dur kalklarda yavaşlama anında (rölantide diyebiliriz yani) stop ediyor. aracı benzine aldığımda böyle bir sorun olmuyor. 2 ay önce yine aynı sorunu yaşadığımda, taktırdığım yere gitmiştim, laptopa bağladılar, bir sorun bulamadılar, yine de bir gaz ayarı yaptılar, 2 ay kadar sorun yaşamadım. İlginçtir taktırdığım servise gittiğimde ustayla teste çıktığımızda, bana inat edercesine araç stop etmiyor. Bu sorun ile ilgili 3-4 defa servise gittim, sorun çözülmedi ve ben de bıktım. Brc beyni ile ilgili vs bir sıkıntı olabilir mi? Bu konu hakkında bana fikir verebilecek ya da Ankara'da bu sorunu çözebilecek bir LPG ustası tavsiye edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • aracınızdaki sorunu çözmek için servisimize bekleriz iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.