Yarbay
15 Mart 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 4)
Gönderileri
GEREKSİZ OLDU :)
MERHABALAR;

ARKADAŞLAR ARADIĞIM CİHAZ SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN ONLİNE FİLM İZLEME SİTELERİNDEN 720 VE 1080 ÇÖZÜNÜRLÜKTE FİLM İZLEME MAKSATLI OLARAK KULLANILACAKTIR. BU KONUDA ACI BİR TECRÜBEM OLDU YANİ ALDIĞIM CİHAZ ONLİNE 1080P FİLMLERİ OYNATMADI , YOUTUBE ÜZERİNDEN 1080 ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ İÇERİĞİ OYNATMADI DAHA DOĞRUSU 720P YE DÜŞÜREREK OYNATTI . full hd projeksiyon ile kullanılacağı için 1080 oynatabilme olayı önemlidir....CİHAZ FİBERİNTERNET MODEME AĞIRLIKLI OLARAK ETERNET KABLO İLE VEYA AYNI ODADA WİFİ İLE BAĞLANACAK ....

1- ARADIĞIM CİHAZ ONLİNE 1080 ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ FİLMLERİ, İÇERİĞİ SORUNSUZ, GÖRÜNTÜ KAYBI OLMADAN OYNATABİLMELİ. tam ekran
2- YOUTUBE ÜZERİNDEN ONLİNE 1080 ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ İÇERİĞİ SORUNSUZ, GÖRÜNTÜ KAYBI OLMADAN OYNATABİLMELİ. tam ekran
3- OYUN VS. İLE İŞİM YOK.

TEST İÇİN ÖRNEK İÇERİK :
http://www.bicaps.net/transformers-kayip-cag-izle-1080p-720p-turkce-altyazili/
http://www.youtube.com/watch?v=GjMuvAHgx5E

sizlerden ricam lütfen önereceğiniz cihazın örneği sorunsuzca oynatabildiğinden görüntü kalitesinden ödün vermeden oynatabildiğinden emin olalım, yardımcı olabilecek, yorum yazacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum...saygı ve muhabbetlerimle ....
Arkadaşlar kullanan hiç yok mu? araştırıyorum ama forumda hiç yorum yok , bana f/p cihazı geldi, tamam full hd değil ama kendi kategorisinde oldukça iyi gözüküyor ;
720p sınıflandırmasında top 10 listesinde 1 numara ;
http://www.projectorcentral.com/best-home-video-projectors.htm
Fiyatı oldukça uygun ;
http://www.hepsiburada.com/liste/acer-h5380bd-hd-720-1280-x-720-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofisacerh5380bd&categoryId=15530

Tek net cevap bulamadığım husus hdmi girişi V1.4 mü ? (farklı açıklamalar var) , Ben bu cihazın hdmi girişine android box bağladığımda (mesela himedia q12-II) internet üzerinden online film izleme sitelerden 3d sbs film seyrettiğimde 3d olarak izleyebilirmiyim ? Mesela şunu ;http://www.bicaps.co/thor-karanlik-dunya-izle-3d-1080p-turkce-dublaj-hd/

teşekkürler...
Arkadaşlar merhabalar;
alacağım projeksiyon cihazıma hdmi girişinden bağlayarak sadece internet üzerinden online film (720-1080) izlemek maksatlı ethernet girişi olması tercih sebebidir bir android cihaz arıyorum , kafam çok karıştı fiyat skalası çok geniş yardımcı olurmusunuz ? f/p ürünü olabilecek ve tek gerçek amaç bicaps.net gibi siteler üzerinden online film izlemek olacak. dört çekirdek olmasına gerek var mı? hangi cihazı alırsam min. fiyatla gereksinimi görmeme yeter ? teşekkürler...
Arkadaşlar projeksiyon cihazı alma aşamasındayım kullanım amacım akşamları ev ortamında

1- hdsmart receverdan hdmi bağlantısı ile filmlerde kullanmak hd tv kanallarında kullanmak (sürekli değil projeksiyonda keyf verebilecek programlarda filmlerde.)

2- internet üzerinden online olarak 2d ve 3d filmleri yine hdmi üzerinden ya laptop bağlayarak yada alacağım dark evo smart stick tarzı bir cihazla wifi üzerinden yine internetten online film seyretmek (online filmler 720p ve yazılanlar doğruysa 1080p olabilir). Bluray player, ps3 vs... kullanılmayacak. Şimdi alacağım projeksiyonun Full hd bir cihaz olmasına gerek var mı ? hdmi üzerinden 3d oynatımı olması gerektiği için yeni nesil 3d projeksiyon olması gerekiyor ama full hd bir cihaz benim ihtiyaçlarım için lüks mü olur acaba? yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar bir iki sorum olacak;

Özellikle usb ye bağlı olarak harddiskten mkv filmleri seyrederken televizyonun optik ses çıkışını 5+1 bir ses sistemine bağlayarak ses almak istiyorum ;

1- Usb üzerinden seyrettiğim 5.1 ses formatlı filmlerde, optik ses çıkışından 5+1 sesi alabilirmiyim ? yoksa sadece stereo ses mi alabilirim ?

2- Uygun fiyatlı çok çok iyi olmasına gerek yok tatminkar bir ses sistemi için Marka model tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim. ?

Çok teşekkürler, saygılar....
Arkadaşlar bu televizyonu canlı gözle görme, inceleme imkanım olmadı , D7000 e göre çoğu yönden üstün olduğunu biliyorum ancak ben sanırım biraz vividciyim ve samsunglardaki canlı, keskin, parlak görüntüyü beğeniyorum sorum şu sadece karşılaştırma kriterini bu manada ele alırsak sony hx900 da d7000 deki kadar canlı, parlak, vivid bir görüntü alabilirmiyim? bu yönden beni tatmin edermi? yoksa sony de "doğallık" adına ne kadar ayar yaparsan yap daha soluk bir görüntü mü verir.
Teşekkürler yorumlar için.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
HİZMET NİMETTİR...
DİN GÜZEL AHLAKTIR ....
Hakkımda:
90263ef5c9f2ad7f937958a0b114635f3.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.102
İkinci El Bölümü Mesajları: 343
Konularının görüntülenme sayısı: 105.976 (Bu ay: 426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.