Şimdi Ara

böyle bir diş problemi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 14 yaşımdan beri (geç başladım biliyorum) günde dişlerimi 2 defa fırçalarım. Şuan yaşım 18 fakat dişlerde en ufak beyazlama yok. sigara içiyorum, hiç içmedimde. dişlerimin ağızın içine bakan tarafları sapsarı farklı bir tabaka gibi. yavaş yavaş alt dişlerimin önden gözüken kısmıda çürük gibi durmaya başladı bu son söylediğim birkaç ay içinde böyle oldu.
    e malum öğrenciyim bunun için doktora gideceğim fakat merak ettiğim birkaç şey var
    devlet hastanesi bununla ilgili bir işlem yaparmı ?
    özel hastaneye gitsem muayene ücreti ve yapacakları işlem ücreti ne olur, dişimdeki sorunları hallettirsem ?

biliyorum tam bir rakam veremez kimse ama bu 100 de tutabilir 300 de diyebilirsiniz duruma göre bile deseniz memnun olurum ömrümde dişçiye gitmedim çünkü

• istanbulda mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kboy

istanbulda mısın

evet hocam
  • bende ankaradayım neyse

diş pastaları oluyor anlardan alıp deneye bilirsin ciddi beyazlatıyor ben pazertesi günü t-shirtümle bile yarışa girmiştim hangisi daha beyaz diye
  • diş taşlarını temizlettir.50-100 arası bir ücrete yaptırabilirsin.
  • kullandığın diş fırçası ne yumuşaklıkta? sert ya da ortaysa diş aşınması yaratmıştır. ayrıca çok sert fırçalamak da aşınma yaratır. normal sarılığın dışında dipten gelen sarılıklar varsa aşınma belirtisidir. bunlar dolgu ile kapatılabilir. her diş için 50tl alıyorlar.dişlerinin içe ağzının içine bakan yüzeyleri normalde daha sarı olur zaten onu kafaya takma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.