Herkese merhaba benim sorum birazda rüya tabirleriyle alakalı, ben birkaçkez gerçekte hiç görmediğim hayali br evi rüyamda görüyorum. Her seferinde senaryo farklı şimdiye kadar hep evin sahibiydim belkide kiracısıydım eski senaryoları pek hatırlamıyorum ama son gördüğüm rüyada evi bir arkadaşım tutmuş ve beni misafir etmişti evde ve rüyamda eski evim diye kalıyordum. Ev çiz deseniz %70 ini 80 ini çizerim evin özelliği çok büyük olması ve her seferinde yeni bir gizli oda keşfetmem. Gerçekte hiç böyle bir ev görmedim gerçekte olmasıda zor saten üçgen odalar bile var. Evin bodrum katı mevcut ama orasıda yaşam alanı şeklinde döşenmiş v.s. Sizce neden bilinç altımda böyle bir ev oluşmuş durumda.
Kardeş ne diyosun yaaa . Aynı sekilde devamlı aynı evi gören bir arkadasım vardı bize anlatırdı .4 gün gormuş . 5 . Günden sonra evin çatısına baykuşlar gelirmiş . Ve gercek hayatta evinin etrafında baykuşlar gezmiş 1 hafta sonra öldü hiç bişeyi yokken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani
Kardeş ne diyosun yaaa . Aynı sekilde devamlı aynı evi gören bir arkadasım vardı bize anlatırdı .4 gün gormuş . 5 . Günden sonra evin çatısına baykuşlar gelirmiş . Ve gercek hayatta evinin etrafında baykuşlar gezmiş 1 hafta sonra öldü hiç bişeyi yokken
[simage]http://i.imgur.com/4NvDgFv.gif[simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbytby05 -- 4 Ağustos 2013; 2:56:47 >