Şimdi Ara

Booking.com epey ahınızı almış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    Anlaşılan booking .com milletin epey ahını almış kendi adıma dikkatli kullanımla bugune kadar sorun yaşamadım. fakat burda sorun yaşayan çok kişi oldugunu biliyorum. bu durum eski atasözünü düşündürdür " Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

    http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1815140-rekabet-kurumundan-sorusturma

    Rekabet kurumundan soruşturmaRekabet Kurulu, turizm portalı Booking.com Türkiye birimi hakkında soruşturma açılmasına karar verdi YazdırPaylaş EmailAAA 24 Temmuz 2015 Cuma, 15:10
    Rekabet kurumundan soruşturma
    Tweet
    Rekabet Kurulu, Booking.com B.V. ile Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketi hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

    Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, Booking.com B.V. ile Türkiye ofisi olarak faaliyet gösteren Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketinin sundukları rezervasyon hizmeti kapsamında müşterilerine vaadettikleri "en iyi fiyat garantisi" uygulamasına yönelik şikayet başvurusu üzerine yürütülen ön araştırmayı tamamladı.

    Kurul, ön araştırmada elde edilen bulguları ciddi ve yeterli bularak, Booking.com B.V. ile Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketi hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

    AA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.