E

Yüzbaşı
22 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri

iyi geceler

uzun süredir laptop fiyat ve özelliklerini izlemedim. fiyat ve performans için iyi göründüğünü düşünüp kararsız kaldım.900 dolar ve vergi ile 950 dolara yaklaşık bu ürüne değermi? lenovo izleyenlerden yorum almak mümkünmü? ilgilenenlere şimdiden teşekkürler. bu arada pil 70w kapasitedeymiş ayrı bir yerde gördüm.

• Processor
  • 12th Generation Intel® Core™ i7-1260P Processor (E-cores up to 3.40 GHz P-cores up to 4.70 GHz)
  • Operating System
  • Windows 11 Home 64
  • Graphic Card
  • Integrated Intel® Iris® Xe Graphics eligible
  • Memory
  • 16 GB LPDDR5-4800MHz (Soldered)
  • Storage
  • 1 TB SSD M.2 2242 PCIe Gen4 TLC
  • Display
  • 16" WQXGA (2560x1600), IPS, Glare, Touch, 100%sRGB, Low blue light, 400 nits, 60Hz
  • Camera
  • FHD IR/RGB Hybrid with Dual Array Microphone & Privacy Shutter
  • Fingerprint Reader
  • Fingerprint Reader
  • Keyboard
  • White Backlit, Storm Grey - English (US)
  • WLAN
  • Wi-Fi 6E 2x2 AX & Bluetooth® 5.1 or above
  • Warranty
  • 1 Year Courier or Carry-in

merhaba

1yıldan fazla zamandır r1850 kullanıyorum. monitor hoparlör özelliğinin bu kadar olumlu fark yaratacagını düşünmemiştim. (sanırım hopörlerleri birbirine bağlayan 3 pinli kablo sayesinde oluyor. ) ağırlıklı jazz dinleyen bir amatör olarak ben bu aktif hoparlör sisteminden tarifsiz mutluyum. sizler daha deneyimlisiniz. sorum şu asus Z 97I plus anakart üstündeki japon tasarımı ses kartında realtech hdses yongası çiple 24bit/192000 herz ses çıkışı alıyorum. sisteme DAC yada DAC ve amfi kombinasyonlu. topping dx3 pro + eklesem ses kalitesine olumlu bir katkı sağlayabilirmiyim? yoksa nafile bir masraf v e cabamı olur? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

dx3 pro + link:

Hayalinizi gerçekleştirmek için nelerden vazgeçerdiniz? https://www.t24.com.tr/yazarlar/cigdem-anad/soru-soruyorum,23990

Bu arada KONDA'nın bir araştırması kaynadı gitti.

Hayalinizi gerçekleştirmek için nelerden vazgeçerdiniz?
Her yaş grubunda " vatanımdan vazgeçerdim" cevabını verenlerin ortalama oranı yüzde %68. Yani üç kişiden ikisi vatanından vazgeçmeye hazır.

Vatan ne zamandır bu kadar kıymetsiz hale geldi? Neden? Nasıl?

Vatanın önemini yitirmesi milliyetçiliğin de siyasette ağırlığının kalmadığını mı gösteriyor?

Hayallerini gerçekleştirmek için dininden vazgeçeceklerin oranı ise %11.

Kutsal vatanın yerini din nasıl aldı? Ne zamandır, neden?

Var olan ve yeni kurulacak partiler temellerine vatanı mı, dini mi yerleştirecekler?

Demokratik değerler, farklılıklar, insan hakları bir hoş sedadan mı ibaret?
YORUMSUZ İSTER OKUYUN İSTER İZLEYİN.
http://t24.com.tr/video/ricky-gervaisten-politikacilara-siradan-insanlara-fikirlerini-sormayi-birakin-ne-kadar-aptal-olduklarini-biliyor-musunuz,13093

Ricky Gervais'ten politikacılara: Sıradan insanlara fikirlerini sormayı bırakın, ne kadar aptal olduklarını biliyor musunuz?
İngiliz komedyen Ricky Gervais, son stand-up şovu ‘Humanity'de (İnsanlık), sosyal medyanın günümüzü nasıl şekillendirdiğini ele aldı. Herkesin ‘beğenilmeyi ve fikrinin kabul edilmesini' istediği yeni dünyanın ortaya çıkışından sosyal medyayı sorumlu tutan Gervais, “Twitter ve Facebook, ‘Popüler olmanın haklı olmaktan daha önemli olduğu' düşüncesinin çıktığı ve yayıldığı yer” yorumunda bulundu.
Eskiden insanların “Benim görüşüm seninki kadar değerli” düşüncesini savunduğunu ama bunun yerini şimdilerde "benim görüşüm bahsettiğin gerçek kadar önemliye dönüştüğünü” kaydeden Gervais, “Dünya'nın 6 bin yaşında olduğunu düşünüyorum, diyen tweet'ler görüyorum. Ben de senin bir aptal olduğunu düşünüyorum. Dünya'nın yaşına dair bir fikrin olamaz. Fikrin olabilir ama kendine ait gerçeklerin olamaz” dedi. Bu düşünce şeklinin bugünlerde popüler olduğuna dikkat çeken Gervais, şöyle devam etti:
“Politikacılar bile bu semptomları gösteriyorlar. Brexit referandumunu yaşadık çünkü suçu başkasına yıkmak istediler. Hata yapmak istemediler ve ‘Hadi sıradan insanlara ne istediklerini soralım' dediler. Siz ortalama insanların ne kadar aptal olduğunun farkında mısınız? Çamaşır suyunu, üzerinde büyük harflerle ‘içmeyin' yazan bir etiketle satıyoruz. O etiketi sökün, sadece iki yıllığına. Ondan sonra bir referandum daha yapalım."
Altyazı kaynak: Twitter/@banabirseyogret
24 Mart 2018 13:31

merhaba
kış yeni başlarken vize sorunu olmayana ve zamanı olana uçak bileti fiyatına 8 gün 3 şehir hiçte fena görünmüyor.
http://www.garantiucushatti.com.tr/kampanyalar/viyana-prag-budapeste-viyana-ohy/131 en azından göz atmak için ilginç olabilir. 199 euro 600Tl ye iyi bir deneyim olabilir....
merhaba
4 yıldır sorunsuz 3 toner tüketen xerox phaser 3117 baskı sırasında kağıt takılması olmadan yüksek volumlu makinalı tüfek benzeri ritmik senkronlu bir ses çıkarıyor. İçinde kağıt artığı yada kurcalama gibi bir sıkıntısı olmadı. Daha önce kağıtları otomatik yüklerken zorlandığı olsada bu ses bir ilk. Buna benzer bir sorun yaşayan yada bir fikri olan varmı.? Son olarak dehşet gürültülü olsada baskıyı hala yapabiliyor fakat ses geçmiyor. şimdiden teşekkürler.....
merhaba
Anlaşılan booking .com milletin epey ahını almış kendi adıma dikkatli kullanımla bugune kadar sorun yaşamadım. fakat burda sorun yaşayan çok kişi oldugunu biliyorum. bu durum eski atasözünü düşündürdür " Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1815140-rekabet-kurumundan-sorusturma

Rekabet kurumundan soruşturmaRekabet Kurulu, turizm portalı Booking.com Türkiye birimi hakkında soruşturma açılmasına karar verdi YazdırPaylaş EmailAAA 24 Temmuz 2015 Cuma, 15:10
Rekabet kurumundan soruşturma
Tweet
Rekabet Kurulu, Booking.com B.V. ile Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketi hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, Booking.com B.V. ile Türkiye ofisi olarak faaliyet gösteren Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketinin sundukları rezervasyon hizmeti kapsamında müşterilerine vaadettikleri "en iyi fiyat garantisi" uygulamasına yönelik şikayet başvurusu üzerine yürütülen ön araştırmayı tamamladı.

Kurul, ön araştırmada elde edilen bulguları ciddi ve yeterli bularak, Booking.com B.V. ile Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketi hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

AA
iyi akşamlar
detaylarını diğer sıcak fırsatlar altında açtığım bir başlık var http://forum.donanimhaber.com/m_102494269/tm.htm
Baştan belirteyim acenta yada bilet satıcısı değilim yaz dönem dünyanın her yerinde pahalıdır. belli başlı 5 büyük ABD şehrine lufthansa istanbuldan sabit fiyat gidiş dönüş 390 euro vergi dahil 1100 TL ye uçuyor. Üstelik farklı şehirlerden giriş çıkış yapanlarda düşük fark alıyor. İşin sırrı haziranda çıkış yapıp eylül dönüşü için bile fiyat sabit. aynı bilet temmuzda yola çıkan için tam 2100Tl den açılış yapıyor bu hatta haziranda bile THY minimum 2500tl civarı fiyat vermiş. Amerikanın doğu yakası New york yada Boston için buna yakın fiyat başka firmalarda bulunabilir; fakat batı yakası San Francisco yada Los Angeles için bu fiyatı uzun süredir görmemiştim. bu hatta airbus A380 kullanıyorlar ilginç bir deneyim olabilir.
İlk defa gidecek birisi için en önemli sorun bunlar iadesiz bilet. yani bilet aldıktan sonra tarih değişim şansı yok. sınırlı bütçe ile yola yaşayacaksınız her kuruşun hesabını dikkatle yapmanız lazım. işinize yararsa tarifsiz mutlu olurum. umarım işinize yarar....
Merhaba
Uçuş dünyasına ilgi duyan birisi olunca ister istemez internette sağa sola bakınıyorsunuz. Tesadüfen THY pilotaj kursiyerlerinin hazırladığı bir yorum belgesi ekranıma düştü. Bu tip belgelerin kişiler için özel olması lazım. Başa bela olabilir. Tanımam bilmem fakat THY kursiyerlerinden bu siteyi izleyen birileri varsa lütfen bu tip belgeleri herkeze açık paylaşmasın uyarmanızı rica ederim.
merhaba
Fiyat takiplerinden çok iyi anlamam. Mini ITX bir sistem kullanıyorum. Asus Z97I plus+ cooler master elite 130 kasalı sisteme uyacak küçük bir klavye mouse kombinasyonu düşünürken; Logitech mk 240 kombinasyonu bu hafta carrefourlar'da 49TL olduğunu gördüm 300 stok Oyun oynamam yazıp çizmeme güle oynaya yetecektir. İlgilenen olursa belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.
edit: imla başlık

https://www.carrefoursa.com/reyon-detay#/gida/elektronik---gida-disi/elektronik/harici-donanim/klavye/logitech-wireless-combo-mk240-klavye---mouse-seti

http://www.vatanbilgisayar.com/mk240-wireless-desktop.html

http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-mk240-wireless-combo-siyah-klavye-mouse-set-920-005789/productDetails.aspx?productId=bd303951&categoryId=3007055
Hakkında
Forum İmzası:
İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 847
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 43.796 (Bu ay: 612)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.