Şimdi Ara

Hepsiburada.com Dolandırıcılık Örneği (SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepsiburadadan bir sipariş verdim adamlar tam dolandrıcılık yaptı pes dedirten olay yaşadım. Sizde dikkat edin. Halen daha dolandırmaya devam ediyorlar. Bunu yapan Hepsiburada nın ta kendisi.

    Evet yaşadığım olay resmen hepsiburada dolandırıclığı. Olay aynen şöyle 21/06/2020 tarihinde hepsi burada sitesinden tatile gideceğim diye kamp sandalyesi aldım. Ürünü inceledim 24 saatte kargo yazıyordu bende sipariş verdim.
    https://prnt.sc/t7iacu

    sipariş ettiğim ürün halen 24 saatte kargoda yazıyor
    https://www.hepsiburada.com/joystar-...za=Hepsiburada

    Normal şartlarda 2 gün içinde kargoya verilmesi gerekiyordu ama verilmedi. Aradan 1 hafta geçti sonra hepsiburada hesabımı kontrol ettim bir de bakayım ne göreyim tam 1 ay sonra kargo.
    https://prnt.sc/t7ibcg

    Bence çok güzel dolandrıcılık. Herkesten böyle yapıp 1 ay parayı kullanın güzel para.

    Müşteri hizmetlerini arayıp hakkını arasaydın sende derseniz işte asıl sorunlar orada başlıyor. Çünkü organize olmuşlar.

    Müşteri hizmetleri diye bir şey yok

    Siteye girdim müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Çözüm merkezi diye bir şey var orada botla yazışıyorsun bot 15 temmuzda kargon hazır deyip cevap veriyor derdini anlatamıyorsun. 0850 numara var orayı ara diyorsun orayı arıyorsun orada da botla işlem yapıp ulaşamıyorsun. Ben şansımı zorlayıp bota şikyetim var deyip bağlandım tam 5 saat uğraşıp 19 defa şansımı denedim telefon açılır açılmaz 2-3 saniye içinde bağlantı kopup meşgule düşüyor bende sonunda vazgeçtim bağlanmaktan.

    Whatup destek hattı tam geri zekalı muhamelesi yapıyorlar

    Sitede iletişime geçeceğim sadece whatup iletişim hattı var oraya ulaştım 2 defa derdimi anlattım ama adamlar bana geri zekâlısı muamelesi yaptı. Siparişiniz için 15 temmuz u(1 ay sonrayı) bekleyin yapacak bir şey yok deyip geri çevirdiler. Dolandrıcılık tıkır tıkır işliyor.

    Mail adresi bile yok sitede

    Koskoca hepsiburada sitesinde derdimi anlatacak bir mail adresi bile yok tamamen müşteriye kapalı bir müşteri hizmetleri.

    Siparişi iptal etmiyorlar


    İletişim kurabildiğim tek what up hattı oldu oradan iade istedim anca siparişin geldikten sonra siparişi iptal edebilirsin dediler. (zaten sitede iptal diye bir şey yok) Zaten benim sorunum sipariş gelmiyor.

    Adamların dolandırılık sistemi tıkır tıkır işliyor 24 saatte kargoda diye sipariş alıp 1 ay sonraya kargo veriyorlar kesinlikle iptal veya para iadesi yok 1 ay sonra şansını dene diyorlar. Derdini anlatağın müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Tek yapacağın 1 ay kargonun gelmesini bekleyip sonra kabul ederlerse iade edeceksin. Adamlar tam bizle dalga geçip 1 ay bizim paramızı kullanıyor benim gibi 1000 kişiye yapsalar güzel para. Böyle büyük siteler bile bu dolandrıcılık sistemini kullanıyorsa vay haline diğer sitelerin.

    Arkadaşlar sizde dikkat edin diye yazdım muhakkak hakkınızı arayın.Hepsiburada.com Dolandırıcılık Örneği (SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR)Hepsiburada.com Dolandırıcılık Örneği (SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR)







  • Harcama itirazında bulun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada yine şaşırtmıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.