Şimdi Ara

bmw1 serisi mi daha düşük markanın SUV aracı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw1 serisi mi daha düşük markanın SUV aracı mı? Sizce hangisi?Örneğin 2.el bmw1 serisi mi almak mantıklı yoksa aynı fiyata Captiva,3008 veya Opel antara gibi araçlar mı almak mantıklı?

• Benim için kriter şu dur.ister bmw 1 serisi ister 7 serisi

5 yaşına kadar bir premium arabayı 0 kredi ile alabiliyorsan yada kenarda ederi kadar altın döviz taşınmaz yatırımın varsa senin ekonomik çapın o arabaya binecek kadar vardır.al bin.

Yarısını kredi çekeyim,ayranim yok içmeye ama biraz param var 70 80 kredi çekerim nefesim kokar ama öderim diyosan,bence araba alma ,ama ille alacaksan en yeni en temiz premium olmayan araclar

Piyasada bir dünya mersedes var ,adamın çapı o değil.ama hasbel kader almış,ilk arızada sanayide ustaya hüngür hüngür ağlıyor.arabayida mundar ediyor çikmayla,yan sanayi ile
  • SUV bilmiyorum ancak Astra K dan BMW 1.16 ya geçiş yaptım, her konuda daha memnunum diyebilirim.
  • İhtiyaca ve kişisel zevklere göre değişir. Ben bir kere çevremin gazına gelip SUV aldım ve büyük bir hata oldu benim için.
    Bence kendi zevkinize ve ihtiyacınıza göre karar verin fikirler yanıltıcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için kriter şu dur.ister bmw 1 serisi ister 7 serisi

5 yaşına kadar bir premium arabayı 0 kredi ile alabiliyorsan yada kenarda ederi kadar altın döviz taşınmaz yatırımın varsa senin ekonomik çapın o arabaya binecek kadar vardır.al bin.

Yarısını kredi çekeyim,ayranim yok içmeye ama biraz param var 70 80 kredi çekerim nefesim kokar ama öderim diyosan,bence araba alma ,ama ille alacaksan en yeni en temiz premium olmayan araclar

Piyasada bir dünya mersedes var ,adamın çapı o değil.ama hasbel kader almış,ilk arızada sanayide ustaya hüngür hüngür ağlıyor.arabayida mundar ediyor çikmayla,yan sanayi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 7 Mayıs 2020; 16:56:39 >
  • Geniş bir araç olsun diyorsan suv al yoksa gerek yok. Arkaya çok kişi oturur bagaj lazım olur vs konular var ise suv alınır yoksa alınmaz.
  • İhtiyaca ve beklentiye göre değilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    2. el mi aldınız peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Preobrazhenski P kullanıcısına yanıt
    SUV hangi araçtı ve neden memnun değildiniz?
  • rzcyle kullanıcısına yanıt
    Yaşım büyük değil ,ailem vs. yok.Ama aynı parayı küçük arabaya vermek çok mantıklı gelmiyor
  • vizyoncukk kullanıcısına yanıt
    Audi SQ5 ti araç, kötü bir araba değildi ama yüksekte olmak psikolojik olarak yorucuydu benim için, ne kadar yere yakın o kadar güvenli hissettirir bana. Aynı paraya daha büyük araba almak mantıklı diye düşünmeyin bence çünkü daha büyüğü daha iyidir diye bir şey değil bu arabalar, SUV’lerde de normal arabalarda da para eden şeyler motor, şanzıman gibi aynıdır ve BMW 1 serisi kıyasladığınız arabalardan çok daha iyi bir arabadır genel olarak.

• Preobrazhenski P kullanıcısına yanıt
    teşekkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyoncukk

Yaşım büyük değil ,ailem vs. yok.Ama aynı parayı küçük arabaya vermek çok mantıklı gelmiyor
    Genç delikanlı adamsın tek başına yaşıyorsun paran var bu durumda SUV alıp ne yapıcaksın emekli cografya ögretmeni gibi

Nickinin hakkını ver hakkını
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçek hayatta hava atmak gibi bir iddiam yok ezik bir tipim zaten .
  • Genç bekar adam için 1 serisi daha mantıklı. Son kasa hariç segmentinde tek arkadan itiş model 1 serisi keyifli bir araç.

• 2. El araba alacağına sıfır al bence, Opel Astra 1.2T 157.000 mesela. 2. El aldığın araba illa masraf çıkartacak 0da dert yok.

• 3008 alınır güzelce binilir. Sırf önünde BMW amblemi görünsün diye çakma koreliye binmeye gerek yok.

• Antara yada captivaya hiç bulaşmayın derim. Benzinliden çok yakar 2.0 vergisi de cabası (yaşı çok olduğundan düşmüştür ama mtv si).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Çakma koreli ne oluyor reis?
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Piyasadan çekilmeleri ile mi alakalı?
  • vizyoncukk kullanıcısına yanıt
    evet 2. el aldım. Astrayı 0 almıştım, 2016 modeldi. BMW 2014 model.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.