Bildirim
Kamu kurumudan çıkan araç almak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Maksimum ne kadar odeme yapmak gerekir derken?marka model?
Kamuda calisan biri olarak ki kurum araci var
Bakimlari duzenli yapilir
Oyle atarli giderli kullanilmaz araba
Sigara icilmez(icen arac bosken kacak kocek tek tuk oda araba kokar amir kizar diye cok nadir)
Vergi borcu olmaz.ayrica olsa sizene ne sizi baglamaz o.satarken satici o borcu odemek zorunda sizi baglamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen sene bir arkadas kaymakamlik aracini almisti.Bir ton vergi odedi pisman oldu.Bende bu yuzden sordum.
quote:
Orijinalden alıntı: ucavuss
Gecen sene bir arkadas kaymakamlik aracini almisti.Bir ton vergi odedi pisman oldu.Bende bu yuzden sordum.
Ne vergisiymis o.bilmediim bi prosedurmu var diyecegimde
trafik cezasi vergi borcu olan arabayi aliciyi baglamaz bu.en fazla alirken sen odersin satistan dusersin.seni ilgilendirmez
Hatta soyle diyim 15 gun once ara sattim.700 tl vergi ve ceza borcu varci.satmaya giderken odeyeyim oyle gidelim notere dedim.bankadan para cekim bekle dedim.alici dur abi dedi ustumde var ben verim ugrasmayalim.noterde 700 tl eksik veririm
Kamu kurumlarında kullanılan aracı bizzat bilmiyorsanız uzak durun. Arabaları kullanım şekillerinde çoğunlukla şirket aracından farkı yok. Çoğu araba ciddi masrafları mevcutken satıldığını gördüm. Bende tamir gibi masraflarla uğraşmak istemiyorsanız uzak durun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyetten falan çıkma ise uzak durun bence. Ticari çıkması alın ama emniyet çıkması almayın :)
Valla babamda corolla var valilikte kullandığı araç 340.000 de 1.6 arabada bakım diye bişey yok rezillik resmen babam kendi cebinden yağ ekliyor artık öyle düşünün. Hele kü emniyet arabaları bakımlı biraz daha ama şehir içi rezillik tamamen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah o zaman ogrenmis olduk
Demek bizim kurum amiri cok titiz.gerci araba yatiyo aksama kadar.hastane araci.evrak almaya goturmeye getir gotur
Baksana millet illallah etmis
Borcu varsa satış olmaz zaten galericinin lafıyla araba alma kamu diyorsa sor bakalım.Aracı kaç kişi sürdü.Kesin bir kişi der.Bende ecza deposundan az kmde bir araba alıcaktım.Bir kişi satış müdürü sürmüş arabayı dediler hatasız boyasız.İyi dedik gittik ekspertize sağ çamurluk ve sol arka kapı değişik çıktı.Bak yerinden sordum bide galericide değil.Hesabını sen yap.Kamu işi biraz sıkıntı galeri hep sıkıntı
Millet yine bı halt bilmeden yorum yapmış ,yok uzak dur ,yok taksi al ,yok cebinden yağ koyuluyor heye heye yavv heye!Alakası yok hocam 14 yıllık devlet memuruyum tüm bakımları zamanında yapılır en ufak bir skntida ihale sorumlusunu kalır çünkü halen çalıştığı kurumda otomatik Megan 2 vites arıza yaptı bununla beraber motor arızası da yaptı renk yetkili servisinde 0 motor + 0 sanziman takildi 16.000 TL faturayı gozlerimle gordum
.Siz de bu şekilde araç alacaksınız aracı detaylı gösterirdi iz sonra alırsınız ..
İki yıl önce megane 2 sedan aldık, o da kamu aracıydı. 2 yıldır sorunsuz biniyoruz.
Arkadaslar sagolun expertiz yaptirmadan almam.Arac zaten cok uygun.Alip satmayi dusunuyorum.Satilmazsa da kullaniriz.
Kamudan çıkan araç alınmaz.
çoğu sandık motorlu bakımlı araçlar ama geçmişte behzat ç gibi bi polisin eline geçtiyse sandık motoru siz atarsınız
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 225 x 40 x 18 lastik hava basıncı
- kızdırma bujisi sökme spreyi
- dizel rölanti dalgalanması çözümü
- 10 40 tam sentetik motor yağı varmı
- eat8 şanzıman kullanan araçlar
- mercedes-maybach s600 fiyat
- seres araba
- nisan ayı elektrikli araç satış rakamları
- air süspansiyon cezası kaç tl
- toyota corolla cross hybrid
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X