Bildirim
BMW X5 4.8 e LPG takılması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
demekki yeni cikmiş prins taktirmiş vatandaş 10 bine varmi takan kullanan.
Uyum sorun vs .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimal bence düz standart motor diye düşünüyorum 4.8 8 silindir Porsche var düz motor ozaman büyük ihtimal düz motor takılır bence Prins VSİ2 8 cyl turbo kit diyorum 5000 tl gibi bir rakam mal olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama bu araç için özel büyük litrede tank getirtmek Lazım çünkü lpg almak devamlı olmamalı diye düşünüyorum zaten bu tarz Araçların markası Dünya'da Prins dir /100 performans verir kheın enjektör ve tasarruf yaklaşık /40 a yakın olacaktır diye düşünüyorum kendi adıma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cok nokta enjeksiyon lu motor.
ancak hem birim silindir hacmi fazla (0.6 lt) hem de birim silindir gücü yuksek motor. hemde yuksek devir çeviriyor.
bu nedenle, hizli enjektör kesinlikle şart diye yorum yapmak yanlis olmaz.
motor gucunude düşünürsek (360 hp) ben olsam kesinlikle çift regülatör kullanirdim
Takılır ancak ucuza kaçmamanız lazım. Prins, BRC, Landi Renzo gibi sistemleri tercih etmenizde fayda var. Hızlı bir enjektör ve kapasiteli regülatör şart. Motora gaz yetiştiremezse sistem, rezil olur araç keyfiniz. Fakire düştüğü için motor açısından da sıkıntı olur. -
Geçen hafta rangerover 4.3 V8 385hp turbocharger araca Prins turbo kit uyguladim gayet başarılı diyebilirim hertürlü teknik bilgi için bana ulaşabilir siniz 05355595572 yusuf koparan Prins lpg uzmanı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yusuf usta, bu range rover v8 lerde benzin sisteminde geri dönüş yok, ihtiyaca gore benzin pompasi calisiyor demişti biri.
LPG sistemi baglayinca, LPG ye geçince Ariza ya geçiyor dedilerdi.
sende boyle bir sorun oldu mu? olduysa nasil cozdun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 24 Eylül 2015; 17:24:37 >
Murat aycicek bey dogru diyorsunuz peki siz lpg sektöründesiniz herhalde Çünkü her kullanıcı veya usta nin bileceği Bir sorun değildir Bu enteresan garibime geldi hallettim evet dogru orasida Benin ismimin ozelliginde kalsin derim tesekkur ederim evet dogru Boyle bir sorun var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok ben sadece biraz merakli kullaniciyim 2 LPG ki aracim oldu. kendim ayariyla sorunlarıyla ugrastim, oradan bir deneyim oldu.
piyasada zaten rr sport 4.2 sc cok nadir. LPG dönüşümü yaptıran hepten nadir.
pek kimsenin bilmemesi normaldir bu nedenle.
İstanbul bayrampaşa atilim otogaz tanidik, onlar seneler önce ugrasmislar baya. ariza isigini cozememisler en son yurtdisindan prinsin bu arac icin hazirladigi geri dönüşüm kitini sipariş edip çözüm bulmuşlar.
ben sadece kendin mi çözüm buldun yoksa hazir cozumumu kullandin onu merak etmistim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 24 Eylül 2015; 22:53:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tebrikler iyi bir arastirmacisiniz I dediginiz yurt the disindan gelen parcada pek etkili olmadi aslinda bu araclara Prins de calisan degerli bir dostum Istanbul da 4 tane takmisti unlu futbolcularin aracina kendisi turkiyede Prins de onemli bir isim. Onu aradim sagolsun geldi gosterdi uygulamaya yardimci oldu hallettik yani tesekkur ederim selamlar hürmetler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X