Şimdi Ara

BMW 5 serisi mi Mercedes E serisi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar şu an değil ama belki yakında arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz. 3 kişilik bir aileyiz babam 54 yaşında ben ise 20 yaşındayım daha çok babama hitap edecek bir araba bakıyoruz bu yüzden bu iki araç arasında kaldık ama benim de genç olarak kullanabileceğim günlük arkadaşlar ile AVM ye Cafeye vs gideceğim bana da hitap eden bir araç bakıyoruz.

Kısacası hem 54 yaşındaki babamın kullanabileceği hem de 20 yaşındaki benim kullanabileceğim bir araba bakıyoruz BMW 5 biraz daha mantıklı geliyor çünkü E serisi tam bir 50 yaş üstü baba arabası gibi duruyor. Sizce siz bu durumda hangi aracı tercih edersiniz ? Aklınıza gelen farklı modelleri de yazabilrsiniz max 2.3 2.4 m a kadar.

(şu anki araç passat b8)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tartışmasız bmw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 2 araç alırım.
    Hafta sonu binmek için cupra leonlar var yüklü onlardan alırdım
    Kalan paraya da ne ederse artık hafta içi iş görsün diye

Senin 2 seçenek arasında 5 serisi

• Bu araçların ikinci ellerini alacaksiniz heralde. Aksi halde bu araçların sifirlarina bütçeniz yetmiyor.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    2 araçla uğraşamayız hocam ve premium marka arıyoruz bu segmentte

• Moueson kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam 2.5 m a bile sıfırı gelmiyor artık belki seçimden sonra bi indirim falan olursa öyle olabilir anca

• İkisi de babanın arabası gibi duracak kaçarın yok.. 20 yaşında ikisine de binmek, benim arabam yok babam sağolsun imajıdır.

Belki 5 serisi modifiye edersen basarsan falan bir nebze.. onların da ne derece apaçi durduğu ortada.

3 ve C serisi baba-oğul kullanımında çok daha dengeli.. 4 grancoupe veya A5 sportback'de olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    bmw 1 serisi mi audi a3 mü?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A5 Sportback tam da bu şekilde bir araç bence. Hem sportif hem ağır.

BMW de Mercedes e göre daha sportif olur, 5 serisi çok büyük olsa da, E serisi hiç değil.

• Ailecek F10, G30 kullandık, hiçbiri şu an kullandığımız W213 E200 keyfini ve konforunu vermedi. Şu an bizim E’yi babam kullanıyor o yurt dışındayken haftada 3-4 gün bende oluyor kimseyi kandırmaya gerek yok 5 de olsa E de olsa babanın arabası olduğu belli yani kaç yaşında hangi arabaya biniyorsun :) Bu arada makyajlı G30 çok şık ve tok bir araç fakat 1.6 170 kasayı gerçekten harap ediyor sizin yazdığınız meblalarda 520d veya E220d modellerine yönelirdim. Exclusive donanım W213 araştırın isterseniz belki ilginizi çeker.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 serisi tercih ederdim yazılıma da uygun olduğu için yazılım yaptırıp binerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 serisi

• E serisi tavsiye ederim. Premium C segmentte Bmw kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. E segmentinde konforum için Mercedes tercih ederdim. Trim sesleri ve süspansiyon konusunda başarılı buluyorum Mercedesi. Baba arabası olduğu doğru, belli de olur ister istemez.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

hocam zaten daha çok babamın kullanacağı bir araba olacak ağır durmalı biraz bu yüzden 4 serisi ve a5 bize hiç uymaz bu yüzden hele 3 serisi hiç hiç uymaz babam her gün istisnasız beyaz gömlek kumaş pantolon giyen adam burdan nasıl biri olduğunu anlayın ayrıca d segment düşünmüyoruz. Bana en yakın gelen araç 5 serisi g30 şu an mercedes aşırı yaşlı arabası gibi duruyor şahsen kendim rahat etmem böyle bir arabada. A6 da iyi bir seçenek olabilir belki

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

passattan sonra a5 hiç uymaz hocam babama tasarım açısından

• tcadongusu T kullanıcısına yanıt

hocam benim pantolondan çok eşofmanım var düğün dernek olmadığı sürece full eşofmanla gezerim bu yüzden exclusive donanım bana hiç uymaz valla amg donanım belki olabilir diyorum ama gönlüm 5 serisinden yana. 20 yaşında tabii ki 5 serisi g30 babam sağolsun tarzında olacaktır ama en çok kendisi kullanacak aracı ben haftada 2 3 gün anca alırım

• EKE58 kullanıcısına yanıt

e bana pek uygun görünmüyor hocam audi a6 nasıl olur bu fiyatlarda

• Allah'ım milletin ne güzel dertleri var ya kurban olurum. Allah daha çok versin hocam  

Sizin en güzel C serisi paklar ama anladığım kadarıyla siz babanıza göre değil de kendinize göre bir araç arıyorsunuz. Eşofmanla gezen birine de E serisi yakışmaz. Hafif kalırsınız, ılık bir görüntü olur.

5 serisi alın geçin. Tam size göre.

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Hangi model A6? Son kasa gayet sportif, önceki kasalar çok klasik görünüyor (yani baba arabası gibi diyelim).

• O bütçeye a6 gelmez.E serisi amg paket, 5 serisi de m paket olduktan sonra genç kullanımına uygun.Hangisini alacaksanız alın ama spor paket tercih edin.Hele exclusive e serisi 20 yaşındaki birinin kullanımı için tam evlere şenlik olur

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

quattro alamayacaksanız a6yi eleyin

w213 alacaksanız e serisini eleyin,E segmentine yakışmayan rezalet bir araç çünkü

bu koşullarda g30 alınır.

quattro alacaksanız a6 alınır

alternatif s90 alınır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.