Binbaşı
03 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 135 (Bu ay: 1)
Gönderileri
En son ki Turksat 42E ile TV frekans değişimi yapıyorum 12380 V 27500. Vestel TV manuel arama seçip bu frekansı giriyorum sinyal seviyesi de kalitesi de sıfır görünüyor. Ne yapabilirim?

Ben üniversite 3.sınıfa geçtim burs alacağım. Burs alacağım yer transkript ve öğrenci belgesi istiyor ben 3.sınıfa geçtim ama öğrenci belgesi ve transkriptte hâlâ 2.sınıf görünüyorum. Burs için evrakları 13 Eylül'e kadar tamamlamam gerek belgelerde 3.sinif görünmüyor olmamın bir mahsuru olur mu? Şu an 2.sinif görünüyorum ve evrakları versem sanki sınıfta kalmışım gibi görünecek. Öğrenci belgesinde 17 Haziran 2021 tarihindeki veriye göre bilgiler yazıyor ben o tarihte 2.sınıftayfım peki güncel bilgi olarak ne zaman yazar yani ben ne zaman 3.sınıf görüneceğim

Araç bakımı yetkili serviste pahalı diye araç sahipleri dışarıda yaptırıyor ama kayıt yok bir şey yok. Hangi parça kullanıldı bakıma ne zaman girdi kayıt olmayınca araba alacaklar nasıl güvenip alıyor?

Benzin filtresi değişimini mazot filtresi kadar sık duymadım. Mazot filtresi neden benzin filtresine göre daha sık değişiyor

W124 300D olsun E270 CDI olsun ve diğer dizel Mercedes motorları. Bunların sesini seven, beğenen var mı VW 1.9 TDI de öyle sesi güzel bir motor bu mototlar sesli ama bir yandan da kulağa hoş gelen sesi var, fakat şimdi ki dizeller gürültülü ve sesleri de güzel değil.

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DhlsGZ-gT1zU%26app%3Ddesktop&q=EgQuLZpEGLjHlf0FIhkA8aeDSzmCJ5B8omHwq6gmxO3ARMBFlxrXMgFy

Dizel kullanıcıları yakıt göstergesi benzinden daha az oynuyor diyorda bu olay nedir nasıl oluyor? Dizeli az kullandığım için pek bilmiyorum
Bu soruyu rica etsem cevaplar mısınız??
Emniyet kemeri takmayanlar toka takanlar falan niye takmıyor canlarını tehlikeye atıyorlar? Aramızda böyleleri varsa açıklarsa sevinirim
Sistemim imzada yazıyor R7 250'ye geçmeye değer mi ve R7 250'nin birkaç modeli var aralarından en iyisi hangisidir? Monitörüm max. 1440x900 destekliyor. X5460 var şu an bu işlemciye VGA dönüştürücü uyan ekran kartı ne takabilirim. 750Ti RX460 HD7870 R9 270 falan veya önerecekleriniz?
Golfde de öyle Passatta da en çok tutulan donanım paketi comfortline. Highline varken insanlar neden genellikle comfortline tercih ediyor?
Hakkında
Forum İmzası:
Xigmatek Asgard 382 - Asus P5K SE - Xeon X5460 - Kingston 4 GB Ram - MSI R7 240 - Thermaltake LitePower 550W - WD Blue 1 TB
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.724
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 111.229 (Bu ay: 2.110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.535 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.