Şimdi Ara

Bmw 3 serisine binmek için ne kadar kazanmak gerekli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw 3 serisi, mercedes c serisi veya superb binmek için aylık ne kadar kazanmak gerekli ?

• Bana 2000 yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Bana 2000 yetiyor.
    2000 TL BMW nin benzinine yetmez .Ne işler çeviriyon şöyle bakım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 8 Ekim 2018; 9:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu parametrelerle bu soruya cevap bulunamaz.

Araç kaç model olacak? Alacak kişi bekar mı? Ev kira mı? Çocuk var mı? Hangi ilde yaşıyor? Günde kaç km yapacak ? vs.

Bu sorularla da net cevap alınamaz da en azından yol gösterir.
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Gezmiyorum ben gezmiyorumç Sadece hafta sonları bazende akşamları şirket aracı var. Hemide Megane :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Gezmiyorum ben gezmiyorumç Sadece hafta sonları bazende akşamları şirket aracı var. Hemide Megane :D
    Şirket aracı olarak Megane mı var

Hocam sizden derhal kısa bir inceleme konusu bekliyorum . Yakın zamanda inşallah ÖTV tamamen kaldırılınca Megane alacağım kullanmış başka arkadaşlarında fikrini merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Bu parametrelerle bu soruya cevap bulunamaz.

Araç kaç model olacak? Alacak kişi bekar mı? Ev kira mı? Çocuk var mı? Hangi ilde yaşıyor? Günde kaç km yapacak ? vs.

Bu sorularla da net cevap alınamaz da en azından yol gösterir.
    Araç 2012-2016 arası olacak

Alacak kişi bekar

Ev kira değil

Çocuk yok

İstanbulda

Günde en fazla 20km filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Minimum 5000 diyorum ben ki kafanız rahat binebilesiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllık kasko minimum 4.500 - 5.000 TL.

Trafik sigortası ortalama 1.500 - 2.000 TL.

Benzinli 3 serisi için Yakıt 8 litreden x 7 lira benzin. 100 kmde 55-56 tl benzin masrafı.

Dışarıda bakım yapsanız yağ bakımı en az 600 tl, filtreleri orjinal alsanız minimum 750-800 tl. Yetkili serviste 2.000 tlye yakındır bakım ücreti.

Buna göre hesabınızı yapın.

• avrupa da çalışıyorum 1500€ maaşım var. 2002 model 3 serisi e46 aldım touring 2500€ ya.. 2000tl maaşa bmw 3 serisi e30 a binerim anca türkiye de.. e 90 da alırım ama ne gerek var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 8 Ekim 2018; 13:45:33 >
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    benzini gectim de kasko ve trafik fena halde desteksiz atilmis
  • arkadaşın iki aracı vardı biri albea diğeri mercedes lokantaya balık için gittiğimizde albea ile gederdik adamlar otopark girince mercedes ne koşa kışa gelip kapını açıyor yemek sonrası hesap o biçim albea ile gidince hesap normal var gerisini sen düşün

• +10 bin.

Son model için +20 bin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Şirket aracı olarak Megane mı var

Hocam sizden derhal kısa bir inceleme konusu bekliyorum . Yakın zamanda inşallah ÖTV tamamen kaldırılınca Megane alacağım kullanmış başka arkadaşlarında fikrini merak ediyorum

Alıntıları Göster
    ben kullandım çöpvari bi araç

• 3 serisine binmenin passat, golf, megane, astra vs bilumum araçlara binmekten maliyet olarak farkı yok neredeyse. Özellikle yedek parça vs çok ucuz yan sanayisi bol olduğu için. Kendim f30 316i kullanıyorum, buji, yağ, filtre bakımları 450 tl, arka balatalar 150+50 işçilik tuttu mesela, bandrol 280 tl gibi birşeydi 6 aylık. Aldığımdan beri yakıt ortalaması da 6,7 lt. Aracın kendisi de ucuz, 100-120 arası güzel bir 316i arabilirsin.
    Servise gidersen bu fiyatları unut tabi.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaşta yanlışlık var değil mi ben kaskoya o kadar para verdiğimi hatırlamıyorum 1500 küsür lira falan tutmuştu benim kaskom. Kendimden şüphe ettirdi valla 4500-5000 gibi bir rakam söz konusu bile değil. Poliçemi bulamadım valla.

Buldum 546 TL Sigorta 1356 TL Kasko (Ray Sigorta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 8 Ekim 2018; 14:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

benzini gectim de kasko ve trafik fena halde desteksiz atilmis
    Arkadaşımın aracı 2013 320d, 4700 tl kasko ödüyor yıllık. Ona istinaden söyledim, desteksiz attığım filan yok, tabi araç sahibine, kaza geçmişine göre çok değişken olabilir bu rakamlar.

• Turkiye sartlarinda sordugun icin ; asgari ucret alan bile alabilir 3 serisi. Bizde oyle bir kafa var.

Borc ; harc ama en iyi araba ve en iyi telefon

Bu ev icin gecerli degil ; cadirda yasanabilir.

:)
  • Hocam sendeki f30 nasıl bişey

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Halojen farlı, Sunroofsuz, Deri koltuklu Dijital Klimalı 105 Bin TL Kasko değeri vardı.

Nasıl bişey derken bunu sordun sanıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.