|
Bildirim
|
Yahu daha düne kadar bu memlekette LoL oyunu mu vardı?Nasıl bir yatırım yaptılar?
Blizzard neden yapmasın her şeyi düşünmeyi biliyorlar. Birisi Ruslar demiş sanki Ruslar Dolar ya da Euro ile ödüyor. |
Bir Mayısta Maltepe'ye beklerim Dünyadan bir habermiş, sallamak kolay. Anlamak istemediğin şey şu, bunu başka firmalar yaparken Blizzard niye yapmasın? Ayrıca keyfinden veriyorsun çünkü bilinçsizsin
|
Abicim güzel kardeşim bak lafı anlatamıyorum sanırım
Ben oyunumu TL ile oynamak istiyorum bunu anlamak anlatabilmek bu kadar zor olmamalıydı. Bu meselenin benim ekonomik gücüm ile ne alakası var? Ben Euro mu basıyorum kendi bankamda da Euro ödüyorum Tüm halk Euro'yu bu ülkede Manipülasyon aracı ve yatırım aracı olarak kullanıyor dolayısıyla da Balon oluyor Ben bunlardan etkilenmek istemiyorum artık iniş-çıkış dalgalanmaları çok yüksek anormal derece Blizzard gibi devasa bir firma bunu çözmek istese çözer yanılıyor muyum? Kendi adına yapabileceğini yapsın desin ki bize " Ben üstüme düşeni yaptım sizin devletiniz izin vermiyor" ya da "zorluk çıkarıyor " desin. Banane ya Güney Afrikadan Israilden yeter ya altı üstü bir oyun oynucaz. Bu şekilde oyuncu kaybı olur millet LoL 'dü cart dı curt 'du SilkRoad 'dı böyle eciş bücüş oyunlar oynar Sonrada "Abi millet küfürbaz" küfürbaz kalır tabi dandik dundik alt yapısı olmayan işler olursa ve Burada "iyi ki kapanmış" "oh iyi yırttık rezil oluyorduk" derseniz sizin ne Türkçeniz kalır ne TL 'niz kalır ne de bir şeyiniz. Bir Ruslar kadar Bir İngilizler kadar olamıyoruz arkadaş delirecem ya.Daha adam içten tüketiyor toplumu dışarıdakileri bırakmadan geçin bu kafaları geçin alooooo ÇOK CAHİLİZ ÇOOOK özellikle hakkını talep etmeyi beceremeyenler aşırı cahil! |
Cidden ne kadar ilginç insanlar var yahu! Ruslara uygulanan sistemin aynısı bize de uygulanabilir. Bu fikre destek vermek yerine adam durdurmak için bin dereden su getiriyor Anlam veremiyorum.
|
O gold çok rahat kasılır hatta iki katını bile bir günde kasarsın ama sıkıntı şu kendini gold kasmaya vermen lazım bunu yapınca da oyunu oynamıyorsun, çiftlikte buğday ek topla oyunlarına dönüyor iş. Çok saçma bir durumda buluyorsun kendini.
|
EEe abi oda söylendi buda söylendi neresi komik bunun nedir yani burada gülünç olan?Burada insanlar iyi niyetiyle bişi yazıyor yazmasın mı?
Susun oturun Utanç duyun önünüze getirsinler bedavadan bu kafa ile olmuyor olmadı olmayacak anlayın bir şunu. al ben daha fazla gülücük koydum ahanda ben yendim 12 yaşında ki çocuklar yapmıyor bunu be! |
Ölen ölür kalan sağlar bizimle.
Biz bizimle olan herkes ile mücadelemizi ederiz kimseye de eyvallahımız yok İstediğin kadar dalga geç çok da fifi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Murat Yıldırım -- 23 Nisan 2018; 11:46:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Nisan 2018; 13:57:17 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|