Patch download edildikten sonra direk oyuna giriyo. Oyundan çıkın bidaha giriyo bu sefer patchi download ettim kurayım mı diye soruyo evet diyin kursun. Oyun çok zevkliymiş 1. görevi bitirdim
Patch benim gamepad sorunumu çözdü.Ancak 4.bölümdü sanırım çok fazla sayıda uçak ve yer saldırısı var,geçemiyorum.Trainer bulursanız post pls.cheathappens da rastladım ancak ücretli üyeler çekebiliyormuş. Güzel tam sevdiğim tarz bir oyun.Ancak sistem gereksinimi baya artmış ve muazzam bir alanda oynanıyor oyun.Benim 2,5 ghz 1950pro lu pc zor bela oynatıyor.Yeni oyunlar iyice zorlamaya başladı upgrade için yine.
İşlemcin yetersiz. O yüzden kasıyor. Yoksa ekran kartın oldukça iyi. Ben bile full High 0xAA 1024'te oynuyorum ^^ Sanırım Piramitli bölümü kast ediyorsun evet çok zor orası ama en güzel bölümlerden biri orası Çabala biraz mutlaka geçersin.
2 gündür toplam 10 saatir uçuyorum hayla bitmedi Oysaki pekte restart yapmak zorunda kalmadım. Alman ve İngiliz uçakları var. Henuz hiç amerikan uçağı uçurmadım. Ha bide japon ucakları var Oldukça fazla uçak modeli var. 25 görev tamamladım. 39 tane görev olduğunu düşünürsek daha yolumuz çok...
ZEvkli ve eğlenceli bir oyuna benziyor.Denemek gerekir.
riven senin kontrol ney hangi joystick kullanıyorsun bende jwin marka joystick var? birde bu joystcikelr için genel bir driver yokmu pcde bakıyorumda microsoft 2006 driverları yazıyor
Bir yama daha sart bu yama yetersiz ikinci yamayi bekliyorum.
Benim gamepad pacitech kablosuz titreşimli sıradan bir model(036Syazıyor arkasında).Sanırım uzakdoğu menşeili trust,jwin v.s ile aynı model olma olasılığı yüksek.Double Vibration 3 diye geçiyor.Sizde de işinize yarar diye driver rapid linki ekledim. http://rapid(share.com)/files/60540450/Pacitech_Double_Vibration_Gamepad.zip (parantezleri silin)
Ben yamadan önceki gece control MK ilede çalıştırmayı başarmıştım.Ancak yamada iş gördü.Fakat titreşim çalışmıyor,sorun da değil.Bu arada piramitli bölümü geçtim zor bela.Ancak bu sefer bir koruma görevi varki çok gıcık.Adeta yerde pire bulup onun önünden/peşinden gelenleri temizliyorsun. :) Gamepad ile dikey dalış yapıp, ateş edip,kalkmak çok zor,bu oyunda sıkça var anlaşılan. Zor ve kıl bu bölümler haberiniz olsun.Hard and Hair iyi oyun sloganı oldu
quote:
Orjinalden alıntı: _Riven_ Bu arada piramitli bölümü geçtim zor bela.
hocam sen piramitli bölümü zor bela geçtiysen moskova bölümünde naparsın bilmiyorum
Gelmeden birşey söyleyemem.Ancak benim sorunum piramitlerde ve koruma bölümlerinde vurulacak nesnelerin çok küçük olması ve hızdan dolayı nişan alıp vurmakta zorlanmam.Acaba gamepadden dolayımı yoksa 1440*900 çözünürlükten dolayımı zorlanıyorum.Joystick kesin daha rahat olurdu ancak eski Ms FF malesef artık kullanılamadığından gamepade mahkumum.Öte yandan yaşlandık galiba bol tuşlu,ayrıntılı oyunlar için ,böyle iğneden iplik geçirmeli oyunlar zor geliyor.Geçen Ps2 Burnout revenge oynadım,çok kolay hoşuma gitti.Tam bir trafik terörü falan basıp dağıtıyosun,stres atıyorsun. Simple and easy.Al sana bir slogan daha.
arkadaslar oyun nasıl alıp oynamaya degermı agır smılasyonmu yoksa arcade havasımı var bırde kac gb oyun kac dvd yani
quote:
Orjinalden alıntı: flow
arkadaslar oyun nasıl alıp oynamaya degermı agır smılasyonmu yoksa arcade havasımı var bırde kac gb oyun kac dvd yani
arcade yanı ağır basan bi oyun ama eğlenceli olduğunu söyleyebilirim.
Hoca Altımda Heinkel He 218 uhu var 3 dakikada onlarca stuka ve junkersi devirmem gerekiyor. Yuh dedim Ama bir kere çok yaklaştım. Bana göre en zevkli bölüm Denizaltı şeklindeki uçak gemisi. Üzerinize roket kamikazeler geliyor.
Bu red square bölümü ne böyle ya.10dk uğraşıp düşmanı temizlerken birden shield bar hızlı iniyor sanki ve bölüm başarısız oluyor.Öncelik hava mı yermi tam anlayamadım? Güzel oyun güzel.Biraz fazla zorluyor, ama zevkli yinede..
quote:
Orjinalden alıntı: _Riven_
Bu red square bölümü ne böyle ya.10dk uğraşıp düşmanı temizlerken birden shield bar hızlı iniyor sanki ve bölüm başarısız oluyor.Öncelik hava mı yermi tam anlayamadım? Güzel oyun güzel.Biraz fazla zorluyor, ama zevkli yinede..
evet orası tuhaf bi bölüm bende oradayım galiba sırayla temizlemek lazım önce bombardıman sonra tanklar falan, baya hızlı olmak lazım
Red Square bölümünde çok uğraştım ama sonunda çözdüm.İkinci checkpoint'ten sonra yani sizi paraşütlere yönlendirdikten sonra,öncelikle vurabildiğiniz kadar çok paraşüt vurun daha sonra da uçaklarla hiç uğraşmadan yerdeki tank vs birimleri vurun.Yerdeki birimler bittikten sonra yaklaşık 5000m uzakta bir grup yer birimi daha ortaya çıkacak.Onları ismi K ile başlayan özel bir silahla vurmamızı istiyor ne yaptıysam o özel silah çalışmadı ben de direk roketlerle temizledim orayı daha sonra Red Square'e geri dönüp havadaki birkaç uçağı temizleyin görev tamamlandı yazacak.Ama hemen sevinmeyin :) bu checkpoint görevin sadece yarısı yani oynadığınız kadar da devamı var ve devamı da kolay sayılmaz.
Bu arada wingmaninizden yardım istemeyi sakın unutmayın.Çünkü tek başınıza bu görevi geçmek imkansız gibi bir şey.3 tuşuyla sizin hedefinizde görünen gruba saldırıyor ve çok da işe yarıyor.
Şu an Red Square'den sonra 3 veya 4 bölüm ilerideyim oyun hakikaten biraz zorlaştı ama hala Red Square gibi bir görevle karşılaşmadım şu ana kadarki en zor bölüm bence...
teşekkürler bilgi için bende oyuna dalayım
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
teşekkürler bilgi için bende oyuna dalayım
Rica ederim
Evet yer hedeflerine öncelik verip bunları temizledikten sonra yine dediğin gibi bir okadar daha uğraşıp bölümü bitirdim.Saol.Şuan gökyüzünde sıralanan bir sürü uçağı 5dk da vurmamız gereken aptalca bölümdeyim.Çok saçma bir bölüm bence.Zaman sınırı yüzünden takıldım,uçaklar çok fazla,uçak hantal.Bu zaman sınırlama olayı oyun yapımcılarına epey laf söylememe sebep oldu.Kulakları çınlamıştır.Ateşim düşünce oyuna devam.
Oyun bitti.Bana geçmiş olsun.Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 1saat sonra Airborne inmiş olacak.Artık ona terfi ederim akşama doğru.Herkese iyi oyunlar.