Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Hayda benim kol çalışmadı
    Kolu menude çalışıyor oyunda yok

Aramıza hoşgeldin..
  • quote:

Hayda benim kol çalışmadı
    Kolu menude çalışıyor oyunda yok

aramıza hoş geldin

patch çıkmasını bekliyorum hala 6 gb oyun duruyo bilgisayarda
  • kontroller çok zor klavye ile hala alışamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

kontroller çok zor klavye ile hala alışamadım

fare klavye ikilisiyle daha kolay olur ama bir gamepad çok daha iyi,gamepad olsada kontrolleri tanıtamamada ayrıu sorun 1 hafta içinde yama gelir umarım.
  • Valla sadece klavye ile iyi gidiyor. Sadece Paraşütçüleri sıraya dizerken mouse iyi gidiyo ^^ Mouse kontrollü zor geldi bana beceremedim. BF oynayanlar zaten kolay alışır. ^^
  • fare kontrolu çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

fare kontrolu çok zor

valla ben battlefield , quake wars gibi oyunlarda baya hava aracı kullandığım için zor gelmiyor
  • Valla 4ever Klavye Mouse ile sapıtıyor ya uçak. Tam vuracam adam kaçıyor bir yere uçağı oraya çevirene kadar bölüm bitmiş oluyo Bir de camre olayında Arcade daha kolay. Simulator deneyim dedim ama çok zor oluyor o şekilde beceremedim uçağı sürekli ters götürüyorum Piramit'li bölüm harikaydı, hele o zeplin müthişti.
  • Arkadaşlar şu Red Square'i koruduğumuz bölümü geçen var mı?
  • Ben kontrolleri halletim
    Hatta ses olayınıda halletim
    Şu an 6 ncı bölümdeyim
    Siz patch beklemeye devam edin
  • quote:

Ben kontrolleri halletim
    Şu an 6 ncı bölümdeyim

Alay eder gibi konuşup muhaha.gif çekeceğine nasıl yaptığını paylaşır mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROMISE

quote:

Ben kontrolleri halletim
    Şu an 6 ncı bölümdeyim

Hocam bırak ne soruyorsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

Ben kontrolleri halletim
    Şu an 6 ncı bölümdeyim

http://forum.donanimhaber.com/m_15652080/mpage_1/key_ship%2Csimulator/tm.htm

Benzer biri(fener_lee) ship simulator 2008 topicine gelmişti. Okyanusta dev dalgalar yaratmanın yöntemini bulmuş biyerden artislik yapıyodu sonra * oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

Ben kontrolleri halletim
    Şu an 6 ncı bölümdeyim

http://forum.donanimhaber.com/m_15652080/mpage_1/key_ship%2Csimulator/tm.htm

Benzer biri(fener_lee) ship simulator 2008 topicine gelmişti. Okyanusta dev dalgalar yaratmanın yöntemini bulmuş biyerden artislik yapıyodu sonra * oldu

Ne alaka

Millete okadar çok şey paylaştım . bunumu gördünüz
    Oyundan başıma kaldıramadımki yazayım.
    Az önce gemiyi kurtarcam diye kolumu kırıyordum
    Tek yaptığım options dan ayarları tek tek elle girmek.
    Seste zaten düzgündü.

Şimdi bilip bilmeden ne atıp tutyorsunuz.
    burada paylaşımlarımın haddi hesabıyok

• bUmuydu çözüm.Yukarda yazıldı bunlar.Joistic takılıyken manuel ayar yapmaya çalışırsa z+ axis sürekli müdehale ediyor.Sanki tuş takılmış gibi ama takılı değil..Yama gerekli yama.
  • Bak onu nasıl yapıcağını anlatayım..
    z+ diye gözüken thortle koludur..
    Thortle kolunu tam ortala yani boşa getir. Daha açık olursak tam ortada olucak
    Bak bakim z+ demeye devam edicekmi..

Bakın tekrar ediyim joystik sliderleri var biliyorsunuz. benim kolda 4 adet slider var. (kaydırmalı alksamlar.
    y ekseni x ekseni z ekseni birde Rudder r ekseni
    z ekseni bende Thortle slideri oluyor.
    Yani gaz kolu Bu koluda hem fikirmiyiz.....

Ama benim sidewinderde z ekseni deyilde kaydıma + diye görünüyor. Yani z ekseni
    tüm ayarları girerken bunu ortaya al . Tam ortaya %50 olucak şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 4 Ekim 2007; 15:51:19 >
  • KArdeeeeeeşşşşşş çok denedim bunları çoooookkkk.
  • arkadaşlar patch çıktı, oyuna girerken yüklüyor

input.ccd, ba2.exe ve readme.txt dosyaları değişmiş,

Updates and Fixes for the PC release version 1.01
    1. Various text in the game and in the Readme.txt file was edited and fixed. Incorrect descriptions were fixed.
    2. Fixed: Graphical corruption in the bombing interface during mission "Grand Theft".
    3. Fixed: Graphical corruption when destroying ships with bombs.
    4. Fixed: During a multiplayer session, a player could only enter Spectate Mode once.
    5. Fixed: Players who joined a session in progress in the Assault mode had a desynchronized timer and objective bar.
    6. Fixed: Various issues with the phase switch in the Assault and Kamikaze modes.
    7. Fixed: Sometimes, launching a mission would cause the previous cut-scene to be played again, or the game to crash, if the cut-scene was skipped.
    8. Fixed: In some resolutions, the bombing interface was displayed improperly.
    9. Fixed: In the Coop Campaign mode, the number of respawn tickets was not updated when restarting from the beginning.
    10. Fixed: For players using the Xbox 360 controller, the controller would stop working if the player unplugged the network cable.
    11. Fixed: The hangar menu sometimes behaved improperly for planes that cannot have tail markings.
    12. User could not assign actions to a button by clicking the left mouse button to change the button that was previously assigned.
    13. The control changes were not saved for Keyboard/Mouse.
    14. Some types of gamepads or joysticks were not detected properly when combined with some types of USB keyboards (especially Saitek gamepads with Logitech USB keyboards).
    15. The game had no sound if a Microsoft SideWinder Force Feedback 2 was plugged in.
    16. The landing gear did not work in Simulator mode.
    17. [Campaign][Paris] The third objective “Protect Marguerite while she drives towards a safe zone” does not end under certain circumstances, so the mission cannot be completed.
    18. [Menu][Loading Screen]Incorrect command controls key description.
    19. [Windows Vista] The game will automatically restart after a crash. When this issue occurs, the game will re-start and remain stuck in the Xbox 360 initial loading screen.
    20. [Readme] The user should be informed that while defining controllers that have a slider/throttle; The slider/throttle should be positioned in the middle position for Idle Stance.
    21. [Controls] User cannot assign any buttons/commands to a command by clicking the left mouse button to change the key that was previously assigned.
    22. [Controls] When using some USB keyboards (ex. Logitech Deluxe 250 Keyboard) certain controllers cannot be mapped.
    23. [Controls] The game has no sound if a Microsoft Side Winder Force Feedback 2 is plugged in.
    24. [Controls][Saitek X52] The Saitek X52 controller cannot be mapped at all if the user has a Logitech keyboard plugged in through the USB port.
    25. [Online] If the server quits the session, from LAN, he will be sent in the Join/ Create game menu (online menu), even if the user doesn’t have a internet connection.
    26. [Multiplayer][Windows Vista]Windows Vista Clients are desynchronized when joining a multiplayer server created on a Windows XP platform. If the server is created on a Vista platform, all players will be out of sync.

Known Issues:
    When assigning joystick buttons to actions, sometimes the Slider is assigned instead of the desired button.
    In order to avoid this,please keep the Slider in a neutral position (in the middle) when assigning those buttons.

farkedeceğiniz gibi baya sorun çözülmüş özellikle kontrollerle ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 4 Ekim 2007; 19:46:04 >

• http://patches.ubi.com/blazing_angels_2/blazing_angels_2_1.01.exe

Patch için direkt link , oyun açılırken buradan indiriyor..
  • sorunum devam ediyor hala joystciki tanımıyor oyun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.