Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII

Platform: PC,Xbox360,PS3

Tür : Simulasyon

Alternatif: Heroes of the pacific, crimson skies

Multiplayer: Var

Resmi Sitesi :http://blazing-angels.us.ubi.com/secretmissions/

v1.01 yaması:http://patches.ubi.com/blazing_angels_2/blazing_angels_2_1.01.exe

Sistem :
    Minimum
    -------
    - CPU: Pentium 4 2.4 Ghz/ Athlon64 3200+ or higher
    - RAM: 1 GB or higher
    - Video: 256 MB AGP GeForce 6xxx series / RADEON X800 or higher video card
    - DVD-ROM speed: 4x
    - Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
    - Hard Disk: 7 GB installed size + 1 GB free for virtual memory

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII, ilk oyundaki hareketliliği ve çeşitliliği dahada arttırmış bir şekilde geldi, İlk oyunda, 2. Dünya Savaşı esnasında gerçek senaryolarla ve ekibimizle mücadelemizi veriyorduk. Bu yeni oyunda ise, daha önce hiç görülmemiş ve kullanılmamış prototip uçaklarla ve deneysel silahlarla, gizli bir ekibin başına geçiyoruz. Yine 2. Dünya Savaşı esnasında, bize verilen gizli görevleri sessiz sakin halletmeye çalışıyoruz. Düşman da boş durmuyor ve kendi özel timini kuruyor. Yani kısaca, oyunda sizleri dişli rakipler bekliyor.

Gerçekçilik ile arcade arasındaki ince çizgiyi nadiren tutturan oyunlardan olan Blazing Angels, bu huyundan vazgeçmemiş. Kontroller gayet rahat ve kolay. En hafifinden en ağırına kadar bütün uçakları rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Yine de oyuna alışmak için bir yarım saat harcamanız gerekebilir.

Trailer

Oyunda dünyadaki bazı şehirler ve yerlerde amansız savaşlar var özellikle çevre grafikleri oyunda güzel gözüküyor.

Oyunun kontrolleri rahat sayılır klavye ve fare ile kolay oynayabildim, tavsiye ederim

Oyunun ilk başlangıcı ve ilk görevin videosunu yaptım size fikir verecektir.İlk başlangıçta şimdiki zamandayız bir süre sonra istenilenleri yapınca flashback oluyor ve kendimizi 2. dünya savaşında buluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 30 Ağustos 2008; 12:22:44 >

• oyundan bikaç resim çektim

• Grafikler çok iyi duruyor,denemek lazım
  • Bi zamanlar oynadığım crimison skiesi hatırlattı bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Bi zamanlar oynadığım crimison skiesi hatırlattı bana

+1 bende aynen öyle düşündüm, oyun baya zevkli aslında değişik mekanlar var

genelde bu tip oyunlarda çevre es geçilir ama bu oyunda cidden üzerinde durmuşlar ,çarpışmalar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Eylül 2007; 12:23:37 >
  • 133 saate sonra elimde to
    Torent sağ olsun :)
  • oyunu yüklemeye karar verdimmde
    oyunun konusu ne savaş mı yarışmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

oyunu yüklemeye karar verdimmde
    oyunun konusu ne savaş mı yarışmı

savaş hemde baya bir aksiyon, verdiğim video ilk bölüm biraz training gibi düşünebilirsin, aksiyon dolu bi video daha yapacağım
  • Eline sağlık kardeşim indiriyorum bakalım oyunu sıkıldım bu sıralar fps tarzı oyunlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Eline sağlık kardeşim indiriyorum bakalım oyunu sıkıldım bu sıralar fps tarzı oyunlardan

değişiklik iyidir, oyunda güzel zaten
  • Oyunda içten sürebiliyoruz dimi ?
    Bunun reklamını başka ubi oyunlarında görüyodum çıktığından haberim bile olmadı merak ediyorum nası bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Oyunda içten sürebiliyoruz dimi ?
    Bunun reklamını başka ubi oyunlarında görüyodum çıktığından haberim bile olmadı merak ediyorum nası bi oyun

evet içten yani kokpittende kullanılıyor ama ben tercih etmiyorum, değişik ülkelerde savaşta oluyoruz prestij puanları var kazandıkça upgradeler ve uçaklar açılıyor daha 4. bölümdeyim , mısırdayım.kanat adamlarımız var emirler veriyoruz bazı kanat adamların özellikleri var (cowboy nickli bi adam rage yaparak ölüm kusturuyor) yapay zeka fena değil bombardıman uçaklarına üstten saldırmak gibi taktikler bu oyundada geçerli,arcade ve simulasyon arası bi oyun upgradelerin hepsini açmak için kasıyorum bikaç ss daha

uçak seçimleri

upgradeler

cowboy nickli kanat adamımız

spitfire cockpit kamerası

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Oyunda içten sürebiliyoruz dimi ?

evet içten yani kokpittende kullanılıyor ama ben tercih etmiyorum, değişik ülkelerde savaşta oluyoruz prestij puanları var kazandıkça upgradeler ve uçaklar açılıyor daha 4. bölümdeyim , mısırdayım.kanat adamlarımız var emirler veriyoruz bazı kanat adamların özellikleri var (cowboy nickli bi adam rage yaparak ölüm kusturuyor) yapay zeka fena değil bombardıman uçaklarına üstten saldırmak gibi taktikler bu oyundada geçerli,arcade ve simulasyon arası bi oyun upgradelerin hepsini açmak için kasıyorum bikaç ss daha

peki uçağı indirmek kaldırmak var mı ?
    yoksa havada göreve başlayıp havada görevi bitiriyo muyuz ? ben arcade olan aynı zamanda inip kalkabileceğimiz bi oyun istiyorum . ama biraz gerçekçi iniş kalkışlar(sturmovik kadar değil )

• bazı görevler havada bazıları kalkış ile başlıyor görevlerden sonra iniş yapılıyor uçak gemilerinede iniş yapılıyor çokta zor değil, sturmovik gibi bir simulasyon olarak düşünme oyunu ama zevkli , ayrıca dikkatte gerekiyor bir yere çarpınca gücün azalıyor diye bişi yok anında patlıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Eylül 2007; 23:52:00 >
  • Bf 109 varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Bf 109 varmı

olmaz olur mu

nerdeyse tüm uçaklar var özellikle prototipler, ayrıca düşman ace ler var acaip iyiler düşürmek kolay olmuyor.

• ilk bölümden sonra save game var mı savaşıcaz diye kurduk adaamlar akrobasi yapmışlar nasıl iş.save game olan varsa çok makbule geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

ilk bölümden sonra save game var mı savaşıcaz diye kurduk adaamlar akrobasi yapmışlar nasıl iş.save game olan varsa çok makbule geçer

ilk bölümde 10 yeri geçmen gerekiyor geçtikten sonra savaşa dönüşüyor, 10 yeri geçmeye çalışman gerek
  • biliyorum da ben onunla uğraşmak istemiyorum save game varsa makbule geçer
  • Ya hocam oyunu oynuyacaksan öyle save gamler ile harcama
    Bu arada Fw190 , Bf 109 ,ju 88 ,bf110 uçaklar yapay zeka mı. Görevler sırasında kullanıyormuyuz
    Eskiden Secret of weapon normandy oyunum vardı. Neredeyse tıpatıp aynısı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.