Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu hatasiz ve daha hizli oynayabilmek icin arkaplanda calisan tum programlari kapatin.Zira oyun goreve baslarken hata veriyor.Kizil Meydani gecebilmek icin ucaklardan ziyade yerdeki ve inmekte olan parasutlerdeki tanklari imha edin.Dusman ucaklarina gelince takim arkadasinizdan surekli yardim isteyin ve korumakla gorevli oldugunuz kizil meydanya bolgesine daha yakin ucun boylelikle dusman ucaklarini bir bolgede toplamis olup tek bir fuzeyle birden fazla dusman ucagini daha kisa zamanda indirmis olursunuz.Oynayabiliyorsaniz ucak kontrolunu ARCADE tarzi degil de SIMULATOR tarzinda oynayiniz
  • Saitek x52 aldım arkadaşlar yamayıda yaptım ama sankim çalışmadı ayarlarını nasıl yaparım?
  • arkadaşlar ben bu mısır bölümünde takıldım kaldım bu bölümde 1800 puan mı yapmam gerekiyor en fazla 1300 falan yapabildim normal klavyeyle oynuyorum ne yapmam lazım bi püf noktası var mı bu işin yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • bişey yazan olmayınca kendi kendime cvp vereyim tek başına vurmakla olmuyor seninle beraber uçan kanat adamlarına emir vererek onlarıda harekete geçirmen gerekiyor bunuda 5 tuşuyla yapıyorsun ondan sonra onlarında yardımlarıyla gerekli olan puana erişebiliyorsun
  • arkadaşlar Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII oyununu kurdum fakat oyunu açmak için tıkladığımda önce netten ten uploit yapıyor sonra ekran kararıyor fakat oyun açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim.yardı lütfen
  • birde benim bilgisayarın 512 mb rem var oyun için ise en az 1 gb rem istiyor açılmama sorunu bu acaba
  • zor bölümleri geçmenin yolu var hile

kızıl meydan gibi zor bölümleri direk atlayabilirsiniz

oyunda görevdeyken esc yapın cıkan menüde ınsert ınsert delete insert delete insert tuslarına sırasıyla hızlıca basın ve cheat code die bi bölüm açılacaktır.

oraya : cheat_victory yazın ve enter. bölüm direk biter
  • Tren bölümünde tren üstüne gelirken ve üzerinde iken s tuşuna basarak hızı yavaşlatın ve belirlenen süre kadar sabit pozisyonda kalmaya çalışın süre dolunca kız trenden atlamış oluyor..

Soru=paris görevinde kız aşağıda beklerken tekerlekler açılmadığı için uçağı indiremiyorum..her yolu denedim..acaba üstte uçan 2 tane alman uçağı var onları da indirmek mi gerek?
  • güzel oyundu ya , ben hawx tan daha çok eğlendim bu oyunda keşke yenisi çıksa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.