Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • il-2 sturmovik 1946'dan sonra pek hoşuma gitmedi, galiba simülasyona fazla aşılmışız ardace garip geldi...
  • venomtrk olmuyor denedim maalesef yama çıkartsınlar bari biranönce
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

venomtrk olmuyor denedim maalesef yama çıkartsınlar bari biranönce

sorunun çözümü ile ilgili bilgi bulursam burada paylaşacağım umarım yama çıkar.
  • yama çıkınca haber veren olursa berhüüüdar olurum
  • grafikler harika. denemek lazım.
  • ...

Düzeltme: Hallettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 1 Ekim 2007; 2:27:46 >
  • ucak gemısıne inecem tekerlek acılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

ucak gemısıne inecem tekerlek acılmıyor

Ben de bir üstte düzelttim yazdığım mesajda bu sorundan bahsetmiştim.İniş takımları çoğu zaman açılmıyor.Bende alt+tab yaptıktan sonra tek seferde açıldı.Artık öyle geçiyorum uçağı indirmem gereken görevleri :)

Bir de hazır mesaj yazıyorken oynayanlara sorayım; şu Moskova'daki Red Square'i korumamız gereken görevde takıldım özellikle yapmamız gereken bir şey var mı acaba?
  • oyuna sağlam bir yama gerekiyor çoğu oyuncu bu tip sorunlardan bahsediyor,yama gelecek diyolar beklemedeyiz
  • çok saçma ya senbukadar iyi oyun yap sonra joystick desteği olmasın varmı böle birşey ubisofta ve yapımcıya kocaman
  • Bu gün alıp kurdum bende. Normalde pek tarzım değildir böyle oyunlar nadiren oynadım ama, bu oyun çok hoşuma gitti ^^ Tek eksiği yukarı basına uçağın yukarı gitmesi BF'den alışmışız yukarı basınca inişe geçmesini baya canımı yaktı o Sistemimle oyun gayet güzel çalıştı. 2xAA geri kalan herşey High'ta 60 Fps bile gördüm ^^ Bazı sık çatışmalarda 20'nin altına iniyor onun dışında gaye güzel. Çok sevdim oyunu ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

çok saçma ya senbukadar iyi oyun yap sonra joystick desteği olmasın varmı böle birşey ubisofta ve yapımcıya kocaman

bi firmanın ilk oyunu olsa anlarımda ubisoft sen il-2 sturmovik'i yapıyosun , bu oyunun 1. sini yapıyosun , sonra bu oyunda joystick desteği koyamıyosun . puuh

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

^^ Tek eksiği yukarı basına uçağın yukarı gitmesi BF'den alışmışız yukarı basınca inişe geçmesini baya canımı yaktı o S

onun menüde ayarı var. reverse filandır adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 1 Ekim 2007; 23:00:36 >

• arkadaşlar bir zımpırtı program buldum bu rpogram joystick tuslarını kalvye tuslarına atıyormus bu sekilde joystick sorununu çözenler var buyrun program
    http://www.redcl0ud.com/controlmk/
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Tek eksiği yukarı basına uçağın yukarı gitmesi BF'den alışmışız yukarı basınca inişe geçmesini baya canımı yaktı o

ManitoN da yazmış ayarlardan değiştirebilirsin Invert gibi bir şeydi sanırım...
  • evet ppjoy gibi programlarla oluyor ama ayarlamak gerekiyor
  • Evet varda hiç uğraşmadım ^^ Akşama tuşu değiştirip dalacam oyuna ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Ya oyunun ses ayarlarını nasıl yaptınız? Options da sound settings var sadece sesleri açıp kısılıyo,ben oyunda uçağın sesini nerdeyse hiç duymuyorum tüm tadı kaçıyor:(

Aynı dertten ben de mustaribim. Sesler acayip kısık geliyor, uçağın sesini duymuyorum. Oyunun müziğini kıssam dahi motor sesi çok az geliyor...

Ayrıca VSYNC ekran kartından da aktif olduğu halde oyunda aktif görünmüyor. Dokular kırılıyor sürekli, ilginç bir sorun hakikaten...

Oyun hoşuma gitti. Zaten PC'de arcade bir uçak oyununun ekslikliği vardı, Blazing Angels'la bu açık nihayet kapandı. PS serisindeki Ace Combat'ı bilen bilir, onu sevenler kafadan alsın, oynasın bu oyunu

En kısa zamanda bir patch şart yalnız!

• quote:

Orjinalden alıntı: PROMISE

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Ya oyunun ses ayarlarını nasıl yaptınız? Options da sound settings var sadece sesleri açıp kısılıyo,ben oyunda uçağın sesini nerdeyse hiç duymuyorum tüm tadı kaçıyor:(

Aynı dertten ben de mustaribim. Sesler acayip kısık geliyor, uçağın sesini duymuyorum. Oyunun müziğini kıssam dahi motor sesi çok az geliyor...

Ayrıca VSYNC ekran kartından da aktif olduğu halde oyunda aktif görünmüyor. Dokular kırılıyor sürekli, ilginç bir sorun hakikaten...

Oyun hoşuma gitti. Zaten PC'de arcade bir uçak oyununun ekslikliği vardı, Blazing Angels'la bu açık nihayet kapandı. PS serisindeki Ace Combat'ı bilen bilir, onu sevenler kafadan alsın, oynasın bu oyunu

En kısa zamanda bir patch şart yalnız!

aynı sorun bende de var oyundan çıkınca creative restore default diye bir hata alıyorum oyun ses kartının ayarlarını resetliyor sesler çok kısık çözemedim bir türlü

• ubisoft forumlarında gerçekten sorun yaşayan çok insan var yama üzerinde çalışmalar devam ediyormuş umarım kısa zamanda yayınlanır,ses kontroller bazı görev sorunları gamepad sorunları oynanabilirliği etkiliyor ama çözülünce oyun dahada oynanabilir olur

ayrıca ben klavye fare ikilisiyle oynuyorum simulation ayarlarındayken tekerlekler açılmıyor arcade yapınca açılıyor bu da oyunun başka sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 2 Ekim 2007; 19:22:38 >
  • Hayda benim kol çalışmadı
    Kolu menude çalışıyor oyunda yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.