Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala joystick kullanılmıyomu? gerçi benim sistem yetmiyo buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

hala joystick kullanılmıyomu? gerçi benim sistem yetmiyo buna

patch çıktı kullanılıyor
  • ya dostlar 2. göreve geçerken hata roporu veriyo ve atıyo.. nası iş bu uyuz oldum çözümü yokmu.. kendiliğinden patch de yükledi oyun ama ..
  • ya arkadaşlar,hani buzulların olduğu bir bölüm var.buzulların ortasında mahsur kalmış denizaltıyı bulduk,birden 5-6 düşman uçağı saldırıyor ve bizim uçak silahsız.yalnızca sol ctrl ile çalışan garip bir deneysel silah var.bu bölümde ne yapmamız gerekiyor,bu deneysel silahtan bi şey anlamadım.başka bir silah da yok....defensif weapon filan bi şeyler diyo ama tam olarak yapmamız gerekenleri anlatırmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüdaverdiaksu

ya arkadaşlar,hani buzulların olduğu bir bölüm var.buzulların ortasında mahsur kalmış denizaltıyı bulduk,birden 5-6 düşman uçağı saldırıyor ve bizim uçak silahsız.yalnızca sol ctrl ile çalışan garip bir deneysel silah var.bu bölümde ne yapmamız gerekiyor,bu deneysel silahtan bi şey anlamadım.başka bir silah da yok....defensif weapon filan bi şeyler diyo ama tam olarak yapmamız gerekenleri anlatırmısınız?

düşman uçakları arkadan vurmaya çalıştığında ctrl ye basınca adamları kör ediyorsun özellikle önünde buzullar varken bunu kullan böylece düşman uçakları önlerini göremeyip dağa çarpacaktır

• Allah razı olsun kardeş,sayende kolay bi şekilde geçtim.bi de şu kızıl meydan ı atlatması kolay olsa imiş:))
  • oyunu yukledıkden sonra calısdırdım ama can not intialize 3d engıne dıye bı uyarı var ve acılmıyo ne yapmam lazım acabılmek ıcın yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

oyunu yukledıkden sonra calısdırdım ama can not intialize 3d engıne dıye bı uyarı var ve acılmıyo ne yapmam lazım acabılmek ıcın yardım

ekran kartıyla ilgili bi sorun var modeli nedir??
  • geforce 7600 ama butun oyunları acabılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

geforce 7600 ama butun oyunları acabılıyorum

nvidia 169.09 sürücülerini yükledin mi
    bendede aynı kart var

http://www.nvidia.com/Download/betadrivers.aspx?lang=en-us

buradan yükleyebilirsin sistemine uygun şekilde.

evet bazen sorun çıkabiliyor oyunda ama 1.01 yamasınıda yüklemeyi unutma
  • yardımın ıcın saol denıcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

patch çıktı kullanılıyor

bende oyunu kurup joyistik ile kullanamayanlardanım.
    Bahsettiğniz pactch'i nereden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: auysal85

quote:

quote:

patch çıktı kullanılıyor

bende oyunu kurup joyistik ile kullanamayanlardanım.
    Bahsettiğniz pactch'i nereden bulabilirim?

oyun açarken kendini otomatik update ediyor, crack vs gerekmiyo

• arkadaşlar oyunda joystick kullanılıyo mu yksa olmuyo mu

cevabınıza göre yarın joystick alacağım da
  • kullanılıyo al
  • quote:

kullanılıyo al

peki bana max 60 ytl lik tavsiye edebileceğiniz bir joystick var mı?
  • Fransa' da geçen bir bölümde uçağı şanzelize bulvarına indirmeyi başarabilen var mı? Bir türlü olmadı sinirimden sildim oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

quote:

kullanılıyo al

peki bana max 60 ytl lik tavsiye edebileceğiniz bir joystick var mı?

o fiyata kadar bilmiyorum daha ucuz bişiler arıyosan bende speedlink sl 6630 var. piyasada aynı ürünün farklı renkte bi çok markası var. gayet memnunum işimi görüyor, helikopter kullanımı için sağa sola dönebiliyor(sağa sola yatma hareketinden bahseetmiyorum) üstünde 11 tane tuş, gazı azaltıp arttırmaya yarayan şey(rudder sanırım adı) kamera açılarını değiştirmeye yarayan bi tuş var bi de telefonun orta tuşu gibi sağa sola çekerek kullanıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Fransa' da geçen bir bölümde uçağı şanzelize bulvarına indirmeyi başarabilen var mı? Bir türlü olmadı sinirimden sildim oyunu.

arkadaşım indirebiliyorsun yere biraz paralel gittikten sonra g yda L tuşuna bas uçak belirlenen noktayı geçiyo ama sonuç alarak kızcağızı uçağa almış oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasdqwe -- 24 Ocak 2008; 16:38:44 >
  • arkadaşlar red square bölümünü bi türlü gecemedim naapmam gerektiini adam akıllı anlatırsanız cok makbule geçer şimdiden saolun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.