Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Ya hocam oyunu oynuyacaksan öyle save gamler ile harcama
    Bu arada Fw190 , Bf 109 ,ju 88 ,bf110 uçaklar yapay zeka mı. Görevler sırasında kullanıyormuyuz
    Eskiden Secret of weapon normandy oyunum vardı. Neredeyse tıpatıp aynısı

görev başlangıcında uçak seçimlerinde görmedim belki ileride çıkar ama multiplayer da seçiliyor olabilir.
  • oyunda bi sorun var sanırım , joystickle kontrolleri ayarlayamıyorum. diyelim sola döndürmek için tıklıyorum , daha ben bişey yapmadan "bu kontrol daha önce atandı , emin misin ?" gibi bi soru soruyo . joystickim oyun yüklenirken görülen joystickin tıpkısının aynısınının tıpatıpı :P

denetim masasından oyun kontrollerine baktım bi sorun yok düzgün çalışıyo.

ayrıca çözünürlük olarak 1152x864 listede yok hep daha aşağısında çözünürlük var . 19" monitörü olanlar napsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 25 Eylül 2007; 18:50:35 >
  • oyun çıkacaksa dehşet olacağı kesin çünkü böylesine özgürlük hissini doruklara kadar yaşatan bir oyun daha göremiyecez halt yemiş simülörler . ben bu oyunu çok beğendim crimson skies gibi microsoft bir ara yapmıştı de oynameye firsat bulamedik . fakat ubisoft yapmışsa fps tarzı şeyleri yapamıyor . in cam mesela .
  • quote:

Orjinalden alıntı: estimate_

oyun çıkacaksa dehşet olacağı kesin çünkü böylesine özgürlük hissini doruklara kadar yaşatan bir oyun daha göremiyecez halt yemiş simülörler . ben bu oyunu çok beğendim crimson skies gibi microsoft bir ara yapmıştı de oynameye firsat bulamedik . fakat ubisoft yapmışsa fps tarzı şeyleri yapamıyor . in cam mesela .

oyun çıktı ben oynuyorum dediğin gibi crimson skies ı andırıyor ama daha güzel
  • tavsiye edebilirmisin . yoksa güzelim 10 ytl me yazık mı olacak . xpand rally i de istiyorum .
  • Ya oyunun ses ayarlarını nasıl yaptınız? Options da sound settings var sadece sesleri açıp kısılıyo,ben oyunda uçağın sesini nerdeyse hiç duymuyorum tüm tadı kaçıyor:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 26 Eylül 2007; 10:14:56 >
  • Torent ile indiriyorumda bir yanlışlık olmasın
    benim indirdiğim Blazing angles yaklaşık 3,95 gb boyutunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroCharger

Torent ile indiriyorumda bir yanlışlık olmasın
    benim indirdiğim Blazing angles yaklaşık 3,95 gb boyutunda

doğru
  • bayılıyorum bu seriye. inşallah bunu da deneme fırsatım olur.
  • Oyunda joystick konusunda bi hata var demiştim. Bugün tekrar denedim olmadı sonra oyunun forumuna baktım , oyunda joystick kullanabilen sadece 2-3 kişi var . kimse joystick kullanamıyomuş herkeste sorun varmış . Ayrıca çoğu kişide ses sorunu da varmış inşallah patch filan çıkar. Yok bide joystickim oyun yüklenirken gözüken joystickten ona yanıyorum bari o çalışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Oyunda joystick konusunda bi hata var demiştim. Bugün tekrar denedim olmadı sonra oyunun forumuna baktım , oyunda joystick kullanabilen sadece 2-3 kişi var . kimse joystick kullanamıyomuş herkeste sorun varmış . Ayrıca çoğu kişide ses sorunu da varmış inşallah patch filan çıkar. Yok bide joystickim oyun yüklenirken gözüken joystickten ona yanıyorum bari o çalışsın

evet yama gerekiyor bendede çözünürlük ayarlarını yaptıktan ve accept e bastıktan sonra oyundan atıyor.gerçi bendeki gamepad çalışıyordu ama farklı bir joystick ise bilemem.
  • Joistic sorunu bendede var birtürlü ayarlayamıyorum.
  • Demekki yamayi beklemek lazim joysuz zevksiz olur.Bu tur oyunlar cok zevkli oluyor ama arcade ise MP oynanamiyor cunku G basinci olmuyor ve herkes oldugu yerde donuyor.

MP bolumunde G basinci varmi veya isaretleyebiliyormuyuz ve MP deneyen varmi single cok guzel grafiklerde super ama yama sart joyla anca zevkli olur.
  • G basıncı ile mp de donma ne alaka anlayamadım...
  • donma yani buz tutma anlaminda degil etrafinda dolanmak donmek yani TR kalevye olmadigi icin anlatmasi zor oluyor
  • ya arkadaşlar bu oyun benim jwin joysticki tanımıyor nasıl tanıtaiblirim? FSX de il2 sturmovikte sorunsuz oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

donma yani buz tutma anlaminda degil etrafinda dolanmak donmek yani TR kalevye olmadigi icin anlatmasi zor oluyor

Anlamam lazımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

ya arkadaşlar bu oyun benim jwin joysticki tanımıyor nasıl tanıtaiblirim? FSX de il2 sturmovikte sorunsuz oynuyorum

Joistic in markası modeli öndemli değil oyunda sorun var.Bendeki mesela menülerde dolaşmana izin veriyor ama oyunda çalışmıyor.ASlında mesele şu bu adamlar oyun yapıyor ve takıpta birkez olsun denemedilermi jositickle çalışıyormu diye elbette denediler.Bunu bilerek yapıyorlar.Sonradan yama yapıp kopya kullanımına karşı çıkıyorlar akıları sıra..
  • arkadaşlar game controller kısmında tuşları tanıttınız mı ben gamepad ile tanıtıp oynamıştım , game controller kısmında tuşları deneyin isterseniz bende gamepad çalışıyordu
  • Ben denedim ama olmuyor.z + tuşu giriyor araya sürekli.Joistic de sorun yok oyunda avr bir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.