Şimdi Ara

Blackguards 2'nin Türkçe sürümü Steam ve GOG'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Blackguards 2'nin Türkçe sürümü Steam ve GOG'da


    Merhaba arkadaşlar,

    Ben 23 Studios Türkçe oyun yerelleştirme ekibinden Gökhan Halil Düzgün. 23 Studios ekibi olarak geçtiğimiz yıl yaz aylarında sizlere Blackguards 1’in Türkçe yerelleştirmesini sunmuştuk. O tarihten bu zamana elbette boş durmadık ve Total War: Attila, Bloodborne, The Order 1886, Driveclub, Icewind Dale Enhanced Edition (Baldur’s Gate EE çeviri ekibinin katkılarıyla) gibi büyük yapımların Türkçe yerelleştirmelerini sizlerin beğenisine sunduk. Bunun yanı sıra zaman zaman orta ve küçük yapımların yerelleştirmelerini de gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi Blackguards 2 Ocak 2015’te biz oyun severler ile buluştu ve madem ilk oyunu Türkçe’ye kazandırdık, ikinciyi neden yapmayalım dedik.

    Blackguards 2 tıpkı ilk oyun gibi Almanlar'ın ünlü masaüstü RYO dünyası Das Schwarze Auge (DSA-The Dark Eye-Karanlık Göz)'de geçen, sıra tabanlı oynanışa sahip bir bilgisayar RYO'su. Strateji RYO denilen türe mensup oyunumuzda (Final Fantasy Tactics gibi) oyun mekaniğini temel olarak iki bölüme ayırabiliriz: İlki karakterler ile konuşup görev ve bilgi aldığımız, eşya alım satımı yapabildiğimiz, kazanmış olduğumuz Macera Puanları ile özelliklerimizi geliştirip yeni yetenekler öğrenebildiğimiz kasaba ve kamp ekranları. İkincisi ise çatışmaların gerçekleştiği altıgenlere ayrılmış çatışma alanları. Çatışmalar sıra tabanlı olduğundan taktiksel açıdan bize oldukça çeşitlilik sunuyor.

    Oyunumuzun hikâyesi kısaca şöyle: Birinci oyunda da rol oynayan Marwan al'Ahmad karısı Cassia’yı zindana atar. Zindanda korapia adı verilen dev örümceklerle üç yıl geçiren Cassia’nın yüzü, bu yaratıkların zehri yüzünden neredeyse tanınmaz hâl alır ve kadın delirmenin eşiğine gelir. O yalnızlık ve çaresizlik içerisinde onu oyalayan tek şey, zindanın karmaşık labirentlerinde bulmuş olduğu hükümdarlığın inceliklerini anlatan bir kitaptır. Geçen üç yılın ardından nihayet kaçmayı başarır. Bu sırada Marwan türlü entrikalarla rakiplerini alt ederek Mengbilla’nın hükümdarı olmuştur. Cassia’nın aklında tek şey vardır, Mengbilla tahtını ele geçirerek Marwan’dan intikamını almak. Ancak bunun için ne parası ne erzağı ne de ordusu vardır. İlk oyundaki gladyatör kahramanlarımız cüce Naurim, büyücü Zurbaran ve orman adamı Takate’nin ününü duyan Cassia onları saflarına katmak üzere yola koyulur.

    İlk oyundan farklı olarak bu kez kurallar rahat anlaşılması ve kafa karıştırmaması için kolay hâle getirilmiş. Çatışmaya başlarken artık karakterlerimizi haritaya yerleştirebiliyoruz. Ayrıca bu kez oyunda yanımızda, kahramanlarımızın yanı sıra paralı askerler olduğundan çok daha kalabalık çatışmalar gerçekleştirebiliyoruz. Savunma çatışmalarında düşmanı durdurmak için tahkimatı kullanabiliyoruz. Bunun yanı sıra karakterlerimiz artık siper de alabiliyor.

    İlk oyundaki gibi bir yerden bir yere gitmekte kullandığımız dünya haritamız var. Ancak bu kez bu harita Risk oyunlarına benzer bir yapıya kavuşmuş. Kasabaları, kaleleri ele geçirerek Mengbilla’ya doğru ilerlemeye çalışıyoruz. Bu sırada düşman da boş durmayıp bize ait olan yerlere saldırı düzenleyebiliyor. Bu nedenle ilk oyundan farklı olarak ikinci oyun çok daha serbest bir oynanış sunuyor bize. Karakterlerle konuşurken vereceğimiz yanıtlar, alacağımız kararlar kimi zaman önemsiz gibi görünse de oyunun akışını ve sonunu etkileyebilecek düzeyde olabiliyor. Yani oyun her RYO’da olması gereken, fakat çoğunun sınıfta kaldığı seçimler ve sonuçlar ikilisini bize çok güzel bir şekilde yansıtıyor.

    Herkese bol oyunlu günler dilerim.

     Blackguards 2'nin Türkçe sürümü Steam ve GOG'da
     Blackguards 2'nin Türkçe sürümü Steam ve GOG'da
     Blackguards 2'nin Türkçe sürümü Steam ve GOG'da
     Blackguards 2'nin Türkçe sürümü Steam ve GOG'da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 8 Eylül 2015; 22:50:56 >







  • güzel haber.elinize sağlık.ilk oyun güzeldi bunu da alıp oynarım
  • güzel haber..ilk oyunu severek oynamıştık..ilk fırsatta edineceğiz..kolay gelsin
  • teşekkürler
    ellerinize sağlık kolay gelsin
  • Güzel haber.Kolay gelsin.Elinize
    sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık. Darısı Witcher 3'ün başına.
  • Eline sağlık. =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rogue_ass

    Emeğinize sağlık. Darısı Witcher 3'ün başına.



    100 kere + verme butonu neredeydi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 7 Mayıs 2015; 20:31:01 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Blackguards 2'nin Türkçe sürümü 7 Eylül pazartesi günü piyasaya çıkıyor. Bu uzun gecikme için bekleyenlerden özür dilerim. Ancak bu gecikmenin 23 Studios kaynaklı olmadığını, bizim de yerelleştirme firması olarak yapımcı-yayımcı firmanın yayımlama takvimine göre hareket etmek zorunda olduğumuzu bilmenizi isterim.
  • 1. oyunu türkçe olduğu için satın almıştım açıkçası çok beğenmedim fakat 2. oyun güzel duruyor türkçe olacaksa bunuda satın alırım.
  • Oyun artık Türkçe dil desteğine sahip.

    http://steamcommunity.com/games/314830/announcements/detail/138839092863990680

    Blackguards 2: Daedalic's Strategy-RPG is now available in Turkish!

    We're very pleased to have great news for our Turkish community and to announce our latest addition to "Blackguards 2"

    As of today, our Turkish fans will find menu the texts and subtitles in “Blackguards 2” in their native language .

    The version is available today automatically to all new players. For players who already have a version of "Blackguards 2", the Turkish version comes available after an automatic Steam update.

    Have fun playing
    Your team Daedalic




  • 55 lira çok yav bi ara baya düşmüştü fiyatı,gine indirime girerse alırım
  • Oyunla ilgili Daedelic Entertainment'ın yayınladığı basın duyurusu:

    Blackguards 2: Daedalic'in Strateji-RYO’su artık Türkçe!

    Steam ve GOG sürümlerinde artık Türkçe menü ve altyazı metinleri mevcut

    Hamburg, Almanya, 7 Eylül 2015 | Hikâye odaklı etkileşimli oyunların uluslararası arenadaki lider geliştiricisi ve dağıtımcısı olan Daedalic Entertainment, strateji-RYO türündeki Blackguards 2’nin Türkçe yerelleştirmesini yayınladı. Yeni sürüm Steam ve GOG platformlarında 29,99 € (55 Türk Lirası) fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Buna ek olarak oyun, serinin önceki oyunu ve Untold Legends indirilebilir içeriğiyle birlikte paket olarak 49.99 Euro fiyatıyla satışta. Yerelleştirme çalışmaları Uncharted 3, Bloodborne ve Until Dawn gibi popüler konsol yapımlarını da Türkçeleştirmiş 23 Studios tarafından yürütüldü.


    Blackguards 2 Hakkında

    İşte tüm ayrıntılarıyla Blackguards 2:

    Blackguards 2, altıgenlerden oluşan çatışma haritalarında verilen zorlu savaşlarıyla beraber suç ve şiddetle harmanlanmış karanlık ve sert dönemeçlerle dolu bir hikâyeye sahip sıra tabanlı bir stratejik rol yapma oyunudur. Yakın dövüş uzmanı çetin bir dövüşçü, menzil odaklı bir savaşçı veya büyüler savuran bir büyücü olup bunları yaparken kendi yolunuzu çizmek de sizin elinizde. Hayatta her eylemin doğurduğu sonuçlar olduğu gibi bu oyunda da her adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor; zira ölüm ve ihanet her köşe başında kol geziyor!

    Özellikler:

    • Durdurulamayan bir ordu kurmak için paralı askerler kiralayın ve birliklerinizi geliştirmenin bir yolunu bulun.
    • Blackguards 2’de, tüm kralığın hükümdarı olma yolundaki basamakları hainlikle tırmanmış eski arena efendisi Marwan’a karşı savaşacaksınız.
    • Oyun 20 saatin üzerindeki oynanış süresince çok önemli kararlar ve karmaşık yollarla dolu bir hikâye sunuyor.
    • Sayıları toplamda 20’yi bulan karakterlerin kontrolünü bizzat ele alın ve onları zafere… veya ölüme taşıyın.
    • Blackguards 2, hikâyenin doğrusallıktan uzak şekilde tamamlanabileceği birçok yol sunuyor.
    • Verdiğiniz her kararın birliklerinizi ve hatta oyunun sonunu etkileyecek getirileri olacak. Saldırgan veya taktiksel oynamayı seçin ya da zorlayıcı mücadelelerin ustası olmak için kendi dengenizi kurun.
    • Oyuncular çevreyle etkileşime geçebilirler: Aventurya’daki maceranızda duvarları yıkabilir, ortalığı ateşe verebilir ya da yeni yollar açabilirsiniz.
    • Özel kabiliyetler ve büyüler oyuncuların düşmanlarını yenmesine yardımcı olabilir ama düşmanlarınız da bu esnada boş durmayacaklar…

    Bilgiler

    Tür: Sıra tabanlı strateji RYO
    Fiyat: 29,99 € / 55 Türk Lirası
    Platform: PC, Mac
    Çıkış Tarihi: 20.1.2015
    Geliştirici: Daedalic Entertainment
    Dağıtımcı: Daedalic Entertainment

    Daedalic Entertainment Hakkında

    Daedalic Entertainment, güçlü anlatıma sahip projelere odaklanmış, dünya çapında yüksek kaliteli oyunların geliştiriciliğini ve dağıtımını yapan Hamburg merkezli bağımsız bir stüdyodur. Son birkaç yıl içerisinde Daedalic 21 Alman Oyun Geliştiricisi Ödülü (2009 ve 2013’te “Yılın Stüdyosu” ödülleri de dâhil), 5 Alman Bilgisayar Oyunu Ödülü (“2011’in En İyi Oyunu dâhil) almıştır.

    http://www.daedalic.de/en/
    http://www.facebook.com/daedalic
    http://www.twitter.com/daedalic
    http://google.com/+daedalic



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 8 Eylül 2015; 22:52:37 >




  • Elinize sağlık sizde olmasanız Türkçe resmi oyun göremeyeceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.