|
Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus
-
-
bence bu yeni oyun efsane olucak hocam yani izlediğimiz videolar şimdiden öyle söylüyor gibi
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
vay be buralar yıılar yıllar önce yorum dolu olurdu. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
vay be buralar yıılar yıllar önce yorum dolu olurdu.
Yorumları geçtim. Haber girmiyorlar neredeyse 3 haftadır.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ 4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens .. -
Yorum doluyordu ama fan bebelerinyorumlariyla doluyordu. Akillo uslu yazan adamlari da forumdan kusturduler zaten eski tadi yok ne buranin ne forumun _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Yıllardır takip ederim burayı hatta her bilgisayarı açtığımda girip bakacağım bir kaç site vardır burasıda onlardan biriydi ama kaç haftadır ne haber var ne video ben oyun gündemini buradan takip ediyordum donanım teknoloji bilim gündeminide donanımhaberden ama demekki burayı saldılar bende bir kaç gündür güncel oyun haberi veren site veya facebook instagram twitter sosyal medyalarında sayfalar bakıyordum en son İgn Türkiyeye denk geldim ve baktım bayağ güncel en son haber var artık favorilerime aldım üzgünüm artık silme vakti geldi belki ayda 1 kez felan bakarım buraya güle güle güncelliğie çağa ayak uyduramayan bir yer yok olmaya tükenmeye mahkumdur bakınız nokia gibi kalın sağlıcakla

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler