Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.733
Cevap
57
Favori
68.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani fiyat farkından ziyade kıyafet asa maske falan ekstra bi olayı yoksa standart alacam :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyler kutulu wukong aldım yolda geliyor fakat şüphelerim var oyun türkçe çalışır mı?

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Hocam size garanti ederim oyun çalışırsa Türkçe olacak😀👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

saolun garanti ettiğiniz gibi türkçe açıldı ama ev temizliği yüzünden kapatmak zorunda kaldım yarına artık :D

elden ring dark souls bloodborne hastasıyım umarım bunu severim gameplayden pek anlaşılmıyor

sekiro vardı onu pek beğenemedim yada sarmadı muhtemelen bu da sarmayabilir bilmiyorum

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    sekiroyu bende begenmedim ama bu da çok güzel bir oyun hem bana daha çok hitap ediyor, zorluk açısından sekiro çok zor wukong daha kullanıcı dostu:))

Keyifli oyunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiçbir beklentim yoktu ama şaşırttı bu oyun fena değil uzun zamandır doğru düzgün bir oyun çıktı nihayet

• Gamescom'da DLC duyurusu yapması planlanıyor sanırım.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

saolun garanti ettiğiniz gibi türkçe açıldı ama ev temizliği yüzünden kapatmak zorunda kaldım yarına artık :D

elden ring dark souls bloodborne hastasıyım umarım bunu severim gameplayden pek anlaşılmıyor

sekiro vardı onu pek beğenemedim yada sarmadı muhtemelen bu da sarmayabilir bilmiyorum

Hocam sekiro neden sarmadı, neyini beğenmediniz? Ben severek beğenerek oynamıştım ama oyundaki mekanlar kendini tekrarlayınca biraz sıkmıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doğu kültürü sevmiyorum gerçi wukong da öyle ama unreal engine için oynadım yani

• Black Myth: Zhongkui Ticari Markası Gamescom 2025 Öncesinde Ortaya Çıkarıldı!

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazımp1st
    Report: "Black Myth: Zhongkui" Trademark Unearthed Ahead of Gamescom 2025
    https://mp1st.com/news/black-myth-zhongkui-trademark-unearthed
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.