< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (87. sayfa)

-
-
beyler kutulu wukong aldım yolda geliyor fakat şüphelerim var oyun türkçe çalışır mı?
-
Hocam size garanti ederim oyun çalışırsa Türkçe olacak😀👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saolun garanti ettiğiniz gibi türkçe açıldı ama ev temizliği yüzünden kapatmak zorunda kaldım yarına artık :D
elden ring dark souls bloodborne hastasıyım umarım bunu severim gameplayden pek anlaşılmıyor
sekiro vardı onu pek beğenemedim yada sarmadı muhtemelen bu da sarmayabilir bilmiyorum
-
sekiroyu bende begenmedim ama bu da çok güzel bir oyun hem bana daha çok hitap ediyor, zorluk açısından sekiro çok zor wukong daha kullanıcı dostu:))
Keyifli oyunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiçbir beklentim yoktu ama şaşırttı bu oyun fena değil uzun zamandır doğru düzgün bir oyun çıktı nihayet
-
Gamescom'da DLC duyurusu yapması planlanıyor sanırım.
-
Hocam sekiro neden sarmadı, neyini beğenmediniz? Ben severek beğenerek oynamıştım ama oyundaki mekanlar kendini tekrarlayınca biraz sıkmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: M0meNtSsaolun garanti ettiğiniz gibi türkçe açıldı ama ev temizliği yüzünden kapatmak zorunda kaldım yarına artık :D
elden ring dark souls bloodborne hastasıyım umarım bunu severim gameplayden pek anlaşılmıyor
sekiro vardı onu pek beğenemedim yada sarmadı muhtemelen bu da sarmayabilir bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
doğu kültürü sevmiyorum gerçi wukong da öyle ama unreal engine için oynadım yani
-
Black Myth: Zhongkui Ticari Markası Gamescom 2025 Öncesinde Ortaya Çıkarıldı!
mp1st
Report: "Black Myth: Zhongkui" Trademark Unearthed Ahead of Gamescom 2025https://mp1st.com/news/black-myth-zhongkui-trademark-unearthed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X