Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
10
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU

    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU


    Oyun Hakkında

    Kara Efsane: Wukong, kökleri Çin mitolojisine dayanan bir aksiyon RPG oyunudur. Hikaye, Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanından biri olan Batıya Yolculuk'a dayanmaktadır. Geçmişten gelen görkemli bir efsanenin perdesi altındaki gizlenmiş gerçeği ortaya çıkarmak için önünüzdeki zorluklara ve mucizelere cesaret etmek için Kaderdeki Kişi olarak yola çıkacaksınız.

    Temel Özellikler

    Geniş Harikalar Diyarını Keşfedin - Her adımda yeni manzaraların yükseldiği, görülmemiş bir dünya. Antik Çin mitolojisinin harikaları ve keşifleriyle dolu büyüleyici bir diyara girin! Kaderinde Yazılı Olan olarak, klasik Batıya Yolculuk hikayesinde nefes kesici manzaralar arasında ilerleyecek ve keşfedilmemiş maceralarla dolu yeni bir destan yaratacaksınız.

    Eski ve Yeni Güçlü Düşmanlarla Yüzleşin - Kahraman Maymun, kudret ve şöhret, düşmanlar onun adını test etmek için yükseliyor. Journey to the West'in en önemli özelliklerinden biri, her biri benzersiz güçlere sahip çeşitli düşmanlardan oluşan kadrosudur. Kaderindeki Kişi olarak yolculuğunuz boyunca güçlü düşmanlar ve değerli rakiplerle karşılaşacaksınız. Teslimiyet tanımayan destansı savaşlarda onlarla korkusuzca çarpışın.

    Çeşitli Büyülerde Ustalığınızı Artırın - Bağları çözülmüş büyüler, bilginin uçuşu, sonsuz yetenekler zirveye ulaşır. Büyüler, dönüşümler ve tüm tezahürleriyle sihirli kaplar, tamamlayıcı ancak düşmanca, uzun zamandır Çin mitolojisinde ikonik savaş unsurları olmuştur. Mukadder Kişi olarak, çeşitli asa tekniklerinde ustalaşmanın yanı sıra, savaş tarzınıza en uygun kazanan formülü bulmak için farklı büyüleri, yetenekleri, silahları ve ekipmanları özgürce birleştirebilirsiniz.

    Her Yüzün Ardındaki İçten Hikayeleri Keşfedin - Her türden varlığın içinde bir yaşam hikayesi yatar. Düşmanlarınızın vahşiliğinin ve kurnazlığının altında, kökenlerinin, kişiliklerinin ve motivasyonlarının ortaya çıkarılmayı bekleyen ilgi çekici bir dokusu yatıyor. Mukadder Olan olarak, çeşitli karakterlerin ardındaki hikayeleri ortaya çıkaracak, onlarla yaptığınız savaşların ötesine geçerek bir zamanlar sahip oldukları ve hala taşıdıkları sevgi ve nefreti, açgözlülük ve öfkeyi tadacaksınız.


    Yayıncı : Game Science Interactive Technology Co., Ltd.

    Geliştirici : Game Science Studio

    Çıkış Tarihi : 20 Ağustos 2024

    Resmi Site :https://www.heishenhua.com/


    Black Myth: Wu Kong - Scenery Footage




    Black Myth: Wu Kong - 13 Minutes Official Gameplay Trailer





    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 9 Aralık 2023; 14:8:23 >







  • IGN China'dan bir editör yapımcılarla bizzat görüşmüş, gösterilen demoyu ve daha fazlasını deneyip bunların doğrultusunda bilgiler paylaşmış.

    Fragmanda gösterilen alanın ismi Black Wind Mountain'miş ve bu bölgede geçen demonun yapımı 6 ay sürmüş.

    Daha önce çıkardıkları iki mobil oyun bu oyun gibi hikaye odaklı AAA bir aksiyon-RPG oyununun yapımına olanak sağlamış. Çin'deki oyun piyasasının FTP ve online oyunlar üzerine kurulduğundan bahsetmişler ve böyle bir oyun geliştirmenin riskli olduğunu belirtmişler.

    Başlangıçta 7 kişilik bir ekip olduğundan dolayı geliştirme sürecini hızlandırmak için Naughty Dog ve Santa Monica gibi stüdyolarla çalışmış şirketleri yapıma dahil etmeyi düşünmüşler fakat sonrasında projeyi kendilerinin idare etmesinde karar kılmışlar.

    IGN editörüne fragmanda gösterilen demoyu denetmişler ve videoda ne varsa demoda da olduğunu söylemiş. Bilerek farklı bir şekilde oynamaya çalışmış, videodaki gibi ağustos böceği olup düşmanlardan kaçmak yerine dövüşmeyi tercih etmiş, videodaki boss ile farklı bir şekle bürünerek dövüşmüş.

    Oyunun yapımcısı video koymadıkları bir düşmanı editöre göstermiş ve onu nasıl yeneceğini anlatarak ona oyunun videoda gösterilenden fazlası olduğunu kanıtlamaya çalışmış.

    Yapımcı Feng ayrıca editöre bambaşka bir bölüm daha göstermiş, bu bölümde 4 tane temel dizaynı tamamlanmış boss bulunuyormuş ve dövüşülebilir durumdalarmış. Cilalama yapmaları gerektiği için bu boss'ları videoda göstermemeye karar vermişler.

    Feng'in dediğine göre oyun tamamlandığında bitirmek için en az 15 saat oynamak gerekecekmiş. Bu süreyi olabildiğince heyecan dolu yapmak için 100'den fazla düşman çeşidi tasarlamayı planlıyorlarmış fakat şu anki geliştirici sayısı buna izin vermiyormuş.

    Geliştirici sayısının az olması dolayısıyla ayrıca bölüm dizaynına sadece 1 ekip ayırabiliyorlarmış ve oyunu 3 sene içerisinde hazır bir hale getirmek için ekibe daha çok geliştirici dahil etmek istiyorlarmış.

    Şimdilik 10-15 kişiyi işe almak istiyorlarmış fakat gösterilen videodan sonra 10000'den fazla mesaj gelmiş kendilerine. AAA oyun yapım şirketinde çalışan bazı geliştiriciler bizzat başvurmuş stüdyoya, Çin dışındaki geliştiriciler vize ücreti ve seyahat masraflarını karşılamayı kabullenip ekibe dahil olmayı istemiş.

    Yapımcı Feng, oyunun ismindeki Black Myth'in çok daha büyük bir evrene işaret ettiğini belirtmiş. Bu oyunun Çin Mitolojisindeki birçok güzel hikayeden bir tanesi olduğunu belirtmiş ve bunun daha bir başlangıç olduğunu, zamanla bu evreni 2 oyunla daha genişleteceklerini söylemiş. Bu oyunların isimlerini dahi paylaşmış fakat editöre söylememesi tembihlenmiş.

    Son olarak oyunun daha erken geliştirme döneminde olduğunu ve daha çok yolları olduklarını belirterek bir süre bizden haber alamayabilirsiniz diye eklemiş.
  • Çok güzel görünüyor, boss savaşını beğendim. Zorluğu kıvamında olursa, hatta bir tık zor olursa çok saatimizi çalabilir. Güzel bir hikayesi de varsa, tadından yenmez.
  • Oynanış videosu oldukça güzel ve heyecan verici görünüyor. Animasyonlar akıcı, ortamlar güzel, sunumundaki geçişlerin sinematik olması da hoş olmuş. Oyun ve stüdyo hakkında Video Oyun Analisti Daniel Ahmad bazı bilgiler paylaşmış:

    Game Science Stüdyosu 2014 yılında Tencent Games'den ayrılan bir grup çalışan tarafından kurulmuş. Kurucu ekibin üyelerinden bazıları Tencent çatısı altında geliştirilen Asura isimli oyunda çalışmışlar. Bu oyun yine Batıya Yolculuk temalı bir oyunmuş fakat bir MMORPG'ymiş.

    Stüdyo bu oyundan önce ilk olarak oynaması ücretsiz bir kart oyunu geliştirmiş ve 2015'de yayınlamış. Sonrasında konuda da bahsedilen ve aynı şekilde oynaması ücretsiz olan Art of War oyununu mobil ve PC platformu için 2017'de yayınlamış.

    2017'nin sonuna doğru Steam'in Çin'e giriş yapmasıyla yapımcı AAA standardında bir oyun geliştirmeye karar vermiş ve bu karar ile bu oyun ortaya çıkmış.

    Stüdyonun iki yerleşkesi varmış. Shenzhen'deki ekipleri yine oynaması ücretsiz bir mobil oyuna odaklanırken Hangzhou'daki ekip bu oyuna odaklanmış.

    Tencent'in Asura oyununda çalışan geliştiriciler bu oyundan ilham almış ve Batıya Yolculuk temalı Black Myth'i geliştirmeye başlamışlar.

    Oyunu geliştirmeye 2017 sonunda başlamışlar ve geliştirme aşaması 2 yıla aşkın süredir devam ediyormuş. İlk senesinde sadece 13 geliştirici oyun üzerinde çalışıyormuş bir sonraki yıl bu sayı 30'a yükselmiş.

    Geliştirme sürecinde God of War, Monster Hunter World ve Sekiro oyunlarını oynamışlar ve bu oyunlardan birçok şey öğrenip kendi oyunlarına adapte etmeye çalışmışlar.

    Gösterilen oynanış videosu 2 yıla aşkın süren çalışmanın bir ürünüymüş ve geliştiriciler halen Unreal Engine 4 konusunda yeni şeyler öğrenip bunları oyunlarına entegre ediyorlarmış.

    Stüdyo 19 geliştirici daha işe almak istiyormuş ve ilerleyen dönemde bu sayıyı daha da artırmaları muhtemelmiş.

    Oyunun şuan için bir yayıncısı yokmuş ve bu videoyu da bir nevi bir tanıtım olarak kullandılar muhtemelen. Güçlü bir tanıtım yaptıkları kesin, umarım videoda gösterilenler oyunda bulunur ve vaat edilen Monkey King'in 72 yeteneği gerçekten de oyunda olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 20 Ağustos 2020; 14:56:13 >




  • Bilgiler için Teşekkürler hocam. :)
    MErakla bekliyoruz Ortaya güzel bir oyun sunacaklarını düşünüyorum.
  • Monkey King'e bayılan biriyimdir, ilk defa şu karakteri böyle bir seviyede ana karakter olarak kullanan bir yapımcı görüyorum. Bu zamana kadar hep ikinci sınıf oyunlarda ya da bazı yapımların ara karakteri olarak gördük. Öncelikle adamların bu kararına gerçekten şapka çıkardım, fakat diğer bir yandan yapımcının pek geçmişi yok bu da soru işareti yaratıyor, yıllar sonra şöyle bir oyun vardı diye anmayız umarım. Bu arada direkt pre-alpha dan aldık diye belirtmiş olsalar da bence direkt bir oynanış değil, özel olarak süslenmiş bir oynanış olduğunu düşünüyorum.
  • Güzelmiş hoşuma gitti.
  • IGN China'dan bir editör yapımcılarla bizzat görüşmüş, gösterilen demoyu ve daha fazlasını deneyip bunların doğrultusunda bilgiler paylaşmış.

    Fragmanda gösterilen alanın ismi Black Wind Mountain'miş ve bu bölgede geçen demonun yapımı 6 ay sürmüş.

    Daha önce çıkardıkları iki mobil oyun bu oyun gibi hikaye odaklı AAA bir aksiyon-RPG oyununun yapımına olanak sağlamış. Çin'deki oyun piyasasının FTP ve online oyunlar üzerine kurulduğundan bahsetmişler ve böyle bir oyun geliştirmenin riskli olduğunu belirtmişler.

    Başlangıçta 7 kişilik bir ekip olduğundan dolayı geliştirme sürecini hızlandırmak için Naughty Dog ve Santa Monica gibi stüdyolarla çalışmış şirketleri yapıma dahil etmeyi düşünmüşler fakat sonrasında projeyi kendilerinin idare etmesinde karar kılmışlar.

    IGN editörüne fragmanda gösterilen demoyu denetmişler ve videoda ne varsa demoda da olduğunu söylemiş. Bilerek farklı bir şekilde oynamaya çalışmış, videodaki gibi ağustos böceği olup düşmanlardan kaçmak yerine dövüşmeyi tercih etmiş, videodaki boss ile farklı bir şekle bürünerek dövüşmüş.

    Oyunun yapımcısı video koymadıkları bir düşmanı editöre göstermiş ve onu nasıl yeneceğini anlatarak ona oyunun videoda gösterilenden fazlası olduğunu kanıtlamaya çalışmış.

    Yapımcı Feng ayrıca editöre bambaşka bir bölüm daha göstermiş, bu bölümde 4 tane temel dizaynı tamamlanmış boss bulunuyormuş ve dövüşülebilir durumdalarmış. Cilalama yapmaları gerektiği için bu boss'ları videoda göstermemeye karar vermişler.

    Feng'in dediğine göre oyun tamamlandığında bitirmek için en az 15 saat oynamak gerekecekmiş. Bu süreyi olabildiğince heyecan dolu yapmak için 100'den fazla düşman çeşidi tasarlamayı planlıyorlarmış fakat şu anki geliştirici sayısı buna izin vermiyormuş.

    Geliştirici sayısının az olması dolayısıyla ayrıca bölüm dizaynına sadece 1 ekip ayırabiliyorlarmış ve oyunu 3 sene içerisinde hazır bir hale getirmek için ekibe daha çok geliştirici dahil etmek istiyorlarmış.

    Şimdilik 10-15 kişiyi işe almak istiyorlarmış fakat gösterilen videodan sonra 10000'den fazla mesaj gelmiş kendilerine. AAA oyun yapım şirketinde çalışan bazı geliştiriciler bizzat başvurmuş stüdyoya, Çin dışındaki geliştiriciler vize ücreti ve seyahat masraflarını karşılamayı kabullenip ekibe dahil olmayı istemiş.

    Yapımcı Feng, oyunun ismindeki Black Myth'in çok daha büyük bir evrene işaret ettiğini belirtmiş. Bu oyunun Çin Mitolojisindeki birçok güzel hikayeden bir tanesi olduğunu belirtmiş ve bunun daha bir başlangıç olduğunu, zamanla bu evreni 2 oyunla daha genişleteceklerini söylemiş. Bu oyunların isimlerini dahi paylaşmış fakat editöre söylememesi tembihlenmiş.

    Son olarak oyunun daha erken geliştirme döneminde olduğunu ve daha çok yolları olduklarını belirterek bir süre bizden haber alamayabilirsiniz diye eklemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 11 Eylül 2020; 23:45:47 >




  • Black Myth: Wukong's Environment 02


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU




  • Black Myth: Wukong - HeiFengShan


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU




  • Black Myth: Wukong için Yeni Fragman Yayınlandı


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU

    Çinli geliştiricisi Black Myth: Wu Kong için yeni bir fragman yayınladı.


    Fragman Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için özel olarak hazırlanmış. Oyunun gerçek senaryosunu yansıtmıyor. 

     

    Black Myth: Wukong, Journey to the West temalı ve Unreal Engine 4 ile geliştirilen tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu. Tüm yaygın konsollar ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

     

    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






  • Ekran Görüntüleri ve Bilgiler.


    Yang Qi | Sanat Yönetmeni |


    Çeviridir :


    Dün, Bahar Şenliği'nden önceki son gündü. İşten eve gelen meslektaşlarıma saygılarını sundum ve sonra gücü kapattım. Bu yılın zamanı çok hızlı ve kolay değil. Barış çağında herkes asker olmuşa benziyor. Yıl sonuna doğru fazla mesai yapmaya, geliştirmedeki bazı klipleri kısa film haline getirmeye ve bizi önemseyen oyunculara kısa bir rapor vermeye karar verdik. Ayrıca Xin Chou yılı için küçük bir nimet. 


    "Ortak çabalarınız için hepinize teşekkürler. Harikasın. Karakterler ve sahne dekorları, seviye grubundaki 3B sanatçılardan, dış kaynak sağlayan ortaklardan ve megascanlardan geliyor.

    Videodaki sahne, oyundaki gerçek seviyeden geliyor. Karakter sahnelerinin çoğunun tasarımına, ışıklandırmaya ve ortamın son optimizasyonuna katıldım. Umarım beğenmişsindir."


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU




  • Black Myth: WuKong 12 Minutes UE5 Gameplay Test



  • Çok güzel duruyor UE5 ile. Merakla bekliyoruz hocam. :)


    @volcy123

  • TAM ANLAMIYLA YENİ NESİL GELDİ DEDİRTEN BİR OYUN! Çok heyecanlandım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bu kadar grafik getirilişinin yanında, görkemli bir hikaye zinciri, işleyişi de göreceğimizi düşünüyorum. Şu an God of War Ragnarok, GTA 6 ile yarışır benim için. Öyle bir heyecan yaptı sanırım

    NOT:/ BEN AÇIKÇASI ESKİ NESİLİN BU OYUNU KALDIRABİLECEK KADAR UZMANLIĞA SAHİP OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
  • Yayınladıkları videolarda muhteşem bir gorsellik var Forspoken ile yarisir duzeyde ama videolardaki goruntulerin hepsi Pc uzerinden alinanlar.Umarim cikisinda buyuk bir downgrade yemez ve PS5 ile gorsellige doya doya oynarız.

    Envai çeşit boss, miniboss, gorselligi ve skilleri gorupte heyecanlanmamak elde değil gerçekten.
  • Black Myth: Wukong on Unreal Engine 5 in development


    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONUCG Recordyoutube
    Black Myth: Wukong on Unreal Engine 5 #BlackMyth: #Wukong #UnrealEngine 5 ..................................................... This video is uploaded after written copyright permission or part of Creative Commons license https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode For more details or dispute Contact us contact@cgrecord.net ..................................................... For more please visit: https://cgrecord.org http://www.cgrecord.net/ http://www.cgrecord.tv/ https://twitter.com/cgrecord https://www.fb.com/cgrecord.net https://www.fb.com/groups/cgrecord/ #CGRecord #Animation #CGI
    https://www.youtube.com/watch?v=opFWNjP-4VQ
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.