Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.684
Cevap
60
Favori
61.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Sırf 1000 kere ölücem diye başlamadım oyuna.

Diğer souls oyunları kadar zor değil hocam denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Ocak 2025; 12:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

• Bölüm 2 de bir tane hapis kalmış karakter var ve gizli bir mağaradan bahsediyor, bulamadım. Nerede acaba bu mağara :)

• Öldüğümüzde illa tütsü yaktıgımız yerde mi doğuyoruz. Bir tane büyücü boss var , ölünce teee yılanların arkasında ki tütsü de doğduruyor. Aşırı saçma olmuş

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Merdivenleri çıkarken solda bir boşluk var oradan aşağı atlıyorsunuz. Bir de çıkarken bu kafasında lamba olan düşmanların 9 tanesini kesmeniz lazım en üstteki captain vice voice a bu 9unu kesmeden giderseniz bir tane itemi alamıyorsunuz.

Mağaradaki bossu kestikten sonra hapise tekrar gidin.

WoW Questsyoutube
    Captain Lotus-Vision Location Black Myth Wukong
    https://www.youtube.com/watch?si=DvUhqjd_isbbZN48&v=EK6JmXIm-EY&feature=youtu.be

Captain bosslarının hepsini kesip bu karaktere tekrar gidin bir tane silah çeşidi açılacak. Bu bosslardan birisi ölü yerde yatıyor sadece cesede gidip ruhunu alacaksınız diğerleri kesiliyor toplamda 4 boss var.

PowerPyxyoutube
    Black Myth Wukong - Prisoner Quest Walkthrough & Captain Spirits Locations
    https://www.youtube.com/watch?si=tGUSvZZlghbv8FLA&v=CbFLORHqUXU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 6 Ocak 2025; 7:55:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• massiv a kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, çok sağ olun.

• ps5 pro da oynarken oyun bildiğin donuyor ps de oyun çökmüyorda böyle tuhaf bir sorunla karşılaştım başına gelen var mı ? redditte baktım başına gelen varmış çok

• Daoist Mi ile konuşup bossa girdim geri döndüğümde yoktu varmı bunun bir çözümü ? Çok sinir bozucu bir durum

• S-Game, Game Science ve Lenzee çok yakında projelerinin yeni fragmanlarını bizlerle paylaşacaklar.

Phantom Blade 0 için 21 Ocak (Çin Yeni Yılı özel)

• An itibari ile oyun bitti oyunda sadece 1 tane beni en çok zorlayan boss savaşı mei dağındaki kutsal ilah erlang oldu.. Gerisini çok kolay geçmişim :D

• arkadaşlar oyun türkçe hali pc de mi ps de mi ?

• girişkat G kullanıcısına yanıt
    İkisinde de var

• Oyunu deneme süresinde oynuyorum, ne sevdim ne sevemedim. Souls Like oyunlarınlar ile pek aram yok hype diye satın alsam mı, devam eder miyim emin değilim.

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt

Hype oldu diye para verilir mi hiç? Kendi zevkinize uyuyor ve oyun için istekli iseniz satın alın. Ucuz bir şey değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Ocak 2025; 9:52:30 >
  • Arkadaşlar oyunun başında koca kafalı boss’un diğer formu var ya bi tapınakta, onu sonra yenerim diye çıktım, oraya geri dönemedim, bar mı bir yolu acaba?

• Erlang dayım aslında çok çok zor bir boss değil olayı asıl zorlaştıran sağlık barı dışında ilave edilen bloklama barı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yellow loong’u nasıl geçtiniz 2 gündür çıldırttı.

• PearLJaM kullanıcısına yanıt

Yellow loong cheese diye aratın kolay bir metodu var. Güçlenip daha sonra gelirseniz de rahatça öldürebilirsiniz.

• Black Myth: Wukong, Çin'de ürün satışlarının fırlamasıyla 25 milyon kopya sattı

Kaynak :

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
    Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıgame world observer
    Black Myth: Wukong tops 25 million copies sold as its merchandise sales skyrocket in China | Game World Observer
    https://gameworldobserver.com/2025/01/31/black-myth-wukong-25m-copies-sold-merchandise-china
  • Platin çok zor değil ama çok yorucu.
    Böylesine bir şaheseri Türkçe oynamakta ayrı bir keyifti.

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.