Diğer souls oyunları kadar zor değil hocam denemenizi öneririm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 4 Ocak 2025; 12:20:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (84. sayfa)
-
-
-
Bölüm 2 de bir tane hapis kalmış karakter var ve gizli bir mağaradan bahsediyor, bulamadım. Nerede acaba bu mağara :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öldüğümüzde illa tütsü yaktıgımız yerde mi doğuyoruz. Bir tane büyücü boss var , ölünce teee yılanların arkasında ki tütsü de doğduruyor. Aşırı saçma olmuş
-
Merdivenleri çıkarken solda bir boşluk var oradan aşağı atlıyorsunuz. Bir de çıkarken bu kafasında lamba olan düşmanların 9 tanesini kesmeniz lazım en üstteki captain vice voice a bu 9unu kesmeden giderseniz bir tane itemi alamıyorsunuz.
Mağaradaki bossu kestikten sonra hapise tekrar gidin.
WoW QuestsyoutubeCaptain Lotus-Vision Location Black Myth Wukonghttps://www.youtube.com/watch?si=DvUhqjd_isbbZN48&v=EK6JmXIm-EY&feature=youtu.be
Captain bosslarının hepsini kesip bu karaktere tekrar gidin bir tane silah çeşidi açılacak. Bu bosslardan birisi ölü yerde yatıyor sadece cesede gidip ruhunu alacaksınız diğerleri kesiliyor toplamda 4 boss var.
PowerPyxyoutubeBlack Myth Wukong - Prisoner Quest Walkthrough & Captain Spirits Locationshttps://www.youtube.com/watch?si=tGUSvZZlghbv8FLA&v=CbFLORHqUXU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 6 Ocak 2025; 7:55:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim, çok sağ olun.
ps5 pro da oynarken oyun bildiğin donuyor ps de oyun çökmüyorda böyle tuhaf bir sorunla karşılaştım başına gelen var mı ? redditte baktım başına gelen varmış çok
-
Daoist Mi ile konuşup bossa girdim geri döndüğümde yoktu varmı bunun bir çözümü ? Çok sinir bozucu bir durum
-
S-Game, Game Science ve Lenzee çok yakında projelerinin yeni fragmanlarını bizlerle paylaşacaklar.
Phantom Blade 0 için 21 Ocak (Çin Yeni Yılı özel)
-
An itibari ile oyun bitti oyunda sadece 1 tane beni en çok zorlayan boss savaşı mei dağındaki kutsal ilah erlang oldu.. Gerisini çok kolay geçmişim :D
-
arkadaşlar oyun türkçe hali pc de mi ps de mi ?
-
İkisinde de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu deneme süresinde oynuyorum, ne sevdim ne sevemedim. Souls Like oyunlarınlar ile pek aram yok hype diye satın alsam mı, devam eder miyim emin değilim.
-
Hype oldu diye para verilir mi hiç? Kendi zevkinize uyuyor ve oyun için istekli iseniz satın alın. Ucuz bir şey değil sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Ocak 2025; 9:52:30 >
Arkadaşlar oyunun başında koca kafalı boss’un diğer formu var ya bi tapınakta, onu sonra yenerim diye çıktım, oraya geri dönemedim, bar mı bir yolu acaba?
Erlang dayım aslında çok çok zor bir boss değil olayı asıl zorlaştıran sağlık barı dışında ilave edilen bloklama barı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yellow loong’u nasıl geçtiniz 2 gündür çıldırttı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yellow loong cheese diye aratın kolay bir metodu var. Güçlenip daha sonra gelirseniz de rahatça öldürebilirsiniz.
Black Myth: Wukong, Çin'de ürün satışlarının fırlamasıyla 25 milyon kopya sattı
Kaynak :
game world observerBlack Myth: Wukong tops 25 million copies sold as its merchandise sales skyrocket in China | Game World Observerhttps://gameworldobserver.com/2025/01/31/black-myth-wukong-25m-copies-sold-merchandise-china -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X