Bildirim
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (88. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Chapter 1-2-3-4 deki gizli boss lar dahil hepsini kestim. Önceki sayfalardaki yorumların aksine Chapter 4’ün en zor boss ları The Scorpionlord, Daoist Mi ve Duskveil tek seferde ölmeden geçtim. Final boss’u ise 3. denemede geberttim. Dün yazdığım gibi şimdiye kadar açık ara beni en zorlayan boss Yellow Loong oldu neyse ki onuda bugün yendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox gamescore: 1.926.000
Games Played: 1259
Achievements Won: 31.800
%100 Completed Games: 811
Completion Percentage: %82
XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008 -
-
Series X deki bulanıklık sorunu düzeltildi sevinen garibanlar kudurabilir.
pure xbox
Black Myth: Wukong's New Update Improves The 'Blurry' Visuals On Xbox Series Xhttps://www.purexbox.com/news/2025/09/black-myth-wukongs-new-update-improves-the-blurry-visuals-on-xbox-series-x
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox gamescore: 1.926.000
Games Played: 1259
Achievements Won: 31.800
%100 Completed Games: 811
Completion Percentage: %82
XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X